Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Halliwick programa plivanja

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Halliwick programa plivanja

Zna li tko što o ovome?

Bazično to je terapijsko plivanje za djecu s pp, provodi ga PK Natator (Ana Sršen), ali nešto čitam da se primjenjuje i za zdravu djecu.

Naime, htjela bih Janu upisati u grupu koja radi po Fredovom programu, za zdravu djecu, ali kako nema mjesta, a ja spomenula Janinu blaagu hipotoniju, predložili su mi Halliwick.

Ja ne želim biti homofobna, ali nisam sigurna želim li da Jana bude među djecom s pp. Mislim, njoj to ne bi ništa značilo, ali eto nažalost ja sam takva. :/

Nakon borbe s okolinom da je Jana "bolesna", uvjeravanja da je s njom sve u najboljem redu, i da ju ne percipiraju tako, ne bih se osjećala ugodno vidjeti ju među pp djecom.

Kamenujte me sad slobodno, osjećam se grozno što moj mozak i srce ovako funkcioniraju, ali ne mogu si pomoći. :/

Zvala sam našu fizijatricu, ona o tome ne zna ništa, ali mi savjetuje da odemo probati.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno barijere...u vodi...ili???

Jelka napisa:
    Ja ne želim biti homofobna, ali nisam sigurna želim li da Jana bude među djecom s pp. Mislim, njoj to ne bi ništa značilo, ali eto nažalost ja sam takva.
    Vjeruj mi, Jelka, kad ste u vodi možda nećeš ni znati da je neko od djece s PP...jer ova metoda učenja plivanja za njih je NAJBOLJA NA SVIJETU!!!
    I većina ih je u vodi kao da su u njoj doma - imali li većih ili manjih poteškoća...
    Npr. naša 11-godišnja L. pliva ko zmaj već 3 godine, a ne hoda samostalno...da je prvi put vidiš u vodi ne bi imala pojma da ne hoda...metoda izuzetna jer razumije čovjekov pokret i uzgon u vodi...prilagođena djeci s pp jer razumije različitost ( a ipak istost u vodi) njihovog tijela...

p.s. I mislim da tvoja Jana NEMA POJMA šta znači 'biti među djecom s pp'! Barijera je u tebi!!!
    Za metodu samo NAJ!!!!

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

metoda je super, ali mi ejne možemo primjenjivati u Hrvatskoj jer nema bazena s temp vode koja bi Denisu odgovarala. Zato je u Kamniku (SLO) uživao kao ribica u vodi (suza je vidjela)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •