Maslačkica prvotno napisa
Kaae prvotno napisa
12+8... svakako nije 17. Dakle, 20 mjeseci.
Nebitno... svaka čast!!!
Samo me zanima gdje je tih 40 cm??? U struku??? :shock:
Znači da si skinula toliko kg otprilike, ha? :D
Pa.. nije bas da sam imala struk na samom pocetku ovog pothvata, hahaha. Nego, da, tih 40-ak je tamo gdje mi je sada.. rub hlaca/suknje (nosim niski struk). Dakle, valjda bokovi. Struk sad postoji i nesto je uzi, ali ovih centimetara s pocetka price se sjecam jer sam bas u tom periodu sivala suknju i pala u nesvijest kad mi je krojacica zapisala rub bokova.... :shock: Kilama se stvarno nikad nisam htjela baviti jer previse variraju i bacaju u depru. A i prirodno sam, na neku foru, teska ko prasica (=D) jer sam, jos u srednjoj, na 79 kila ulazila u Levisice 29. (Da, Levis 29 i 79 kila...)
Sad mi je grudnjak dva ili tri broja manji (ne zelim se ni sjecati koji je bio!), konfekcijski broj.. s pocetka price je nepoznat jer sam dosta stvari sivala ne bih li izgledala barem covjecno, hlace nisam nosila jer sam u njima izgledala kao [gf,gkdfjgdskg - da ne budem neugodna!]. Sto se gornjeg dijela tice, sad bez problema mogu u L (ponekad XL) i to onaj normalni zenski (npr. Esprit, Benetton, itd.) ako je nesto pamucno pa dozvoljava bar minimum rastezanja. Kosulju te velicine mi je jos uvijek teze zakopcati *cough* ali to ni ne nosim pa nije problem. Prije sam se super ugodno osjecala jedino u muskom L/XL-u, sto se majica tice. Donji dio se fino utegne u 46-48, ovisno o kroju i materijalu. Problem je visak koze - cim se jako ispravim, spada mi sve s bokova, haha. Jednog dana ce i to morati nestati, pa makar i kirurski, ako se samo nekako ne skupi.
E, da, cak su mi i noge manje, haha. Neko vrijeme sam nosila cipele 40-40.5 a sad sam se vratila na 38-39.
Sve u svemu, ne odustajeeeeeem. Jos jedno 20-ak centimetara i bit ce ok. >_>