Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 389

Tema: podrška i vodstvo 20 kg dolje

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    Citiraj štrigica prvotno napisa
    Citiraj bilbo7 prvotno napisa
    Navodno je dobro i popiti kavu prije treninga (1h), jer onda je bol u mišićima manja...ja to probala prije trčanja i mislim da ima efekta.
    andol pomaže razgradnju mliječne kiseline koja uzrokuje bolove u mišićima
    Točnije, pospješuje cirkulaciju pa se sve brže "pročisti".
    ne znam što radi ali znam da nam je trener uvijek govorio da nakon kondicijskog treninga popijemo topli čaj i andol. fakat djeluje, uopče me nisu boljeli mišići.
    s obzirom da ne treniram već prilično dugo, mislim da bi andol trebala popiti nakon svake malo duže šetnje

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Citiraj babyiris prvotno napisa
    Zašto bi mjerilo morala biti kilaža.
    Ma ne mora, naravno. Samo sam se glasno pitala kojim slijedom to ide: nabijaš mišićnu masu i gubiš masno tkivo, a kasnije, u procesu dijete, ne vježbanja, valjda opet gubiš tu mišićnu masu... ah nema veze.
    Da mi je izgubiti masno tkivo, za početak.
    koliko ja znam teoriju (a znam, praksa mi je teža) treba ti i jedno i drugo: znači vježbe ciljane (ovisno gdje želiš izgubiti masnoće i nadomjestiti ih mišićima) i ciljana klopica. Znači, moraš i smršaviti, jer kad prestaneš vježbati (a svi uglavnom u jednom trenutku svog života prestanemo) sva ta mišićna masa će ti se opustiti i ponovno pretvoriti u salo (i to vrlo brzo, u roku o cca 1-2 tjedna). A vjeruj mi to je najgore od svega, imala primjer frenda koji je počeo vježbati, a onda prestao - grozno, gore nego kad je počeo.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Ma ne mora, naravno. Samo sam se glasno pitala kojim slijedom to ide: nabijaš mišićnu masu i gubiš masno tkivo, a kasnije, u procesu dijete, ne vježbanja, valjda opet gubiš tu mišićnu masu... ah nema veze.
    koliko ja znam teoriju (a znam, praksa mi je teža) treba ti i jedno i drugo: znači vježbe ciljane (ovisno gdje želiš izgubiti masnoće i nadomjestiti ih mišićima) i ciljana klopica. Znači, moraš i smršaviti, jer kad prestaneš vježbati (a svi uglavnom u jednom trenutku svog života prestanemo) sva ta mišićna masa će ti se opustiti i ponovno pretvoriti u salo (i to vrlo brzo, u roku o cca 1-2 tjedna). A vjeruj mi to je najgore od svega, imala primjer frenda koji je počeo vježbati, a onda prestao - grozno, gore nego kad je počeo.
    Mene zanima šta se dešava s kožom kad se smršavi.
    Ja sam već poprilično skinula s zdravom prehranom i vježbanjem.
    I već su mi hlače velike i stavljam remen, ali kad uhvatim s rukom ima fino kože.
    Bojim se da tražiti nešto za debljanje.
    Skoro svo moje salo je bilo u predjelu trbuha i struka.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ili da radim intenzivnije trbuh, ja se bazirala samo na topljenje sala :/

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj monax prvotno napisa
    bojim se isto što i sa tvojom kožom u trudnoći kad se rasteže, pa onda kad rodiš pljucne dolje. Samo ti se ovo događa kod naglih promjena, kada promjene nisu nagle onda ti se to niti ne događa. Dobro, i ako te priroda podarila da imaš rastezljivu kožu kao mene (niti jednu striju ja nemam a nikakvim kremica nisam mazala). Samo vi cure vježbajte, nije bad - samo sam odgovorila AdioMare jer znam da je ona moj flaster-istomišljenik. I da, flaster, za one koje ne znaju, znači manje jesti, a ne ne jesti - jer mora se živjeti, zar ne? A klopica nas veseli od trudnoće - dobro, mene veseli i koliko sam jela u trudnoći jedem i sad. Što je jednom prilikom rekao kum MM kad su ga stavili na djetu zelenjem, pa je u početku smršavio jer mu se gadilo to jesti, ali se onda udebljao jer je jeo stravične količine toga: "Svinja se na sve navikne".

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dio koze se s vremenom skupi, a dio zauvijek ostane i moze se jedino kirurski ukloniti. Sve, naravno, ovisi o samoj kozi, odnosno njenoj elasticnosti.

Iako se veliki dio povukao, jos uvijek mi hrpa visi na sve strane (fali mi 40+ cm obujma).

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Ja sam već poprilično skinula s zdravom prehranom i vježbanjem.
    I već su mi hlače velike i stavljam remen, ali kad uhvatim s rukom ima fino kože.
    Bojim se da tražiti nešto za debljanje.
    Skoro svo moje salo je bilo u predjelu trbuha i struka.
    Bude se s vremenom, a ti nećeš ni primijetiti. Gube se i kile i centimetri i tijelo postaje pozitivno neprepoznatljivo. MM komentirao da nije kužio da imam takvo lice, izražene jagodice.

Ma, više će ti okolina uočavati, nego ti. Nekako se naviknemo na stalne promjene pa nam to i nije više tako in.

Evo, ja iz tjedna u tjedan pozitivnija i motiviranija, a mogu priznati i lakša, mnogo lakša nego sam očekivala. Dala sam si tri mjeseca intenzivnog vježbanja do rezultata, ali sam ponosna već sada. Izgubila sam za dva konfekcijska broja. sve je bilo u vježbanju, a tek onda u prehrani koja se usput slaže. Nije ni sada onakva kakva bi mogla biti, ali se trudim. Mnogo radim na vrsti namirnica i rasporedu obroka, a prvenstveno više ne preskačem doručak.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Regulirala sam i ja prehranu, ali skroz iz temelja.
    Čitam deklaracije, slažem sebi druge obroke od ostalih ukućana.
    Ukoliko moji jedu nešto što ja jako volim onda uzem mali komad i jedem dalje svoje.
    Nisam gladna jer jedem redovno i nisu mi mali obroci, već sam se navikla da jedem samo 1 tanjur i nema još malo, pa još malo...
    5-6 obroka dnevno i to otako je ljetos zhang pokrenula temu o broju obroka.
    Prvi obrok ujurto 8-9 uz kavu s djecom.
    Kruh integralni jedem samo ujutro uz doručak...i jako mi fali za ručak.

Postavila sam sebi cilj vježbanje kroz bar tri mjeseca i normalno smanjenje kila.
    Meni nije dovoljno samo oblikovanje kila, jer je nemoguće.
    Imala sam 71 kg, a normalno bi bilo 62 kg i te kile su bile uglavnom u predjelu trbuha.
    Tako da ja moram smršati još malo, sad sam na 66

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Svaka čast. Daj malo opiši tih pet šest obroka čisto za inspiraciju, meni se čini da stalno jedem jedno te isto kad pazim.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Imala sam 71 kg, a normalno bi bilo 62 kg i te kile su bile uglavnom u predjelu trbuha.
    Tako da ja moram smršati još malo, sad sam na 66
    svaka čast, ja još niti kilice na 72 sam iako se čudim da nisam dobila jer jedem kao vuk i to uglavnom slatko (vuče me želja za cigaretom, pa sad lupam po slatkom). Inače, i ja izgubila konfekcijski broj: sad sam 42, a iskreno nemam pojma kako se to dogodilo jer mi je broj kg isti, a ne vježbam. Mogućno je u jednom trenutku nakon poroda koža odlučila da će se skupiti I fakat izgledam mršavija :shock: Malo mi je fakat nejasno, ali budući da ja ipak nisam totalna nekretnina već sam dosta aktivana - uglavnom hodanje, imam psa, često smo vani i sl. možda je fora u tome.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Super što sam našla ovaj topic!

Prijavljujem se i ja ovdje. ja bih trebala skinuti nekih 10ak kg, trebala bih i više, ali se bojim da bih izgubila mengu. Da ne umislite nešto, imam 71 kg (na 160 cm).
    Sviđa mi se što je željka! napisala za svoj meni odn. svoj novi način prehrane. Ja ću prvo probati tako... znači mijenjati način prehrane, a onda hvatati ritam na orbiju.
    O, i ja počinjem od sljedećeg utorka Idem prvi put obitelji muža na kirvaj pa ne želim tamo svraćat pažnju na sebe, a za početak mi treba sva motivacija , a ne kolači pod nosom.
    Držim fige svima, a kad krenem, javim se!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj nikolo prvotno napisa
    Sviđa mi se što je željka! napisala za svoj meni odn. svoj novi način prehrane. Ja ću prvo probati tako... znači mijenjati način prehrane, a onda hvatati ritam na orbiju.
    O, i ja počinjem od sljedećeg utorka Idem prvi put obitelji muža na kirvaj pa ne želim tamo svraćat pažnju na sebe, a za početak mi treba sva motivacija , a ne kolači pod nosom.
    Držim fige svima, a kad krenem, javim se!
    da, čini se jednostavan Željkin recept prehrane, ali nije. Od kako sam u potpunosti bacila slatko, jedem ga više nego ikad. Iako, lako je moguće da je kriza zbog cigareta, kako sam već poviše napisala. Gdje ideš na kirvaj?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

5-6 obroka dnevno i to otako je ljetos zhang pokrenula temu o broju obroka.
    :smajlićkojipucaodponosajerjemotiviraonekoga:

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo i ja se prijavljujem: trebala bih skinuti neki 10ak kg, ali se neću previše uzrujavati oko prehrane, nego sam ja krenula na fitness! Orbitrek je Mrak!!! Nekako mi je trenutno važnije da se učvrstim, a onda će i kile lakše dole. Dobro, centimetri.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Evo me opet kod vas - smršavila sam 13 kg :D

Malo sam povećala i prehranu i vježbanje...još uvik ne jedem slatko i grickalice, ali zato jedem doslovno sve drugo

Više mi nije toliki cilj izgubiti kilograme jer sam i sa ovim zadovoljna, sad se želim zategnuti sa vježbanjem.

Osjećam se 1000 puta bolje sa ovim kilogramima, nekako sam i manje nervozna i imam puunoo više energije za sve.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bravo Željka!!! :D

Svaka čast!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hvala

Trebala bi smršaviti još nekih 9 kg ali se sa tim neću žuriti, ako ih izgubim izgubim, sad mi je stvarno važnije da se učvrstim.

Na ovu prehranu sam se skroz navikla, od prvog dana je nisam niti smatrala dijetom (psihički mi je tako lakše jer čim bi pomislila na dijetu ja bi bila glaaadna i ne bi bilo šanse da se ne prejedam ).

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Na kirvaj idem u Lovas!

Bravo željka! :D

Mislim da željkin način ishrane i nije toliko težak, a da daje rezultate, daje. Svojevremeno sam se i ja hranila (prije trudnoće i ne zadugo) na taj način i to doista funkcionira. Doduše kod mene nije išlo tako munjevito, ali je išlo.
    Važan je upravo taj klik u glavi! Bez toga je zapravo sve teško, ja se samo nadam da će kod mene uklikati dovoljno jako do utorka jer ako ne, onda mi ostaje samo sram pred forumašicama
    O i vježbanje jest važno!

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam na istoj kilaži kao i kod javljanja (variram 2 kg gore dolje) ali vježbam od 15.09 3 puta tjedno
    i mada me još uvijek sve boli (samo svaki put druga skupina mišića) osjećam se bolje i sretnija sam što odvojim to vrijeme za sebe.
    Eto, moj plan je za početak, pokrenuti se, doći u nekakvu kondiciju, razgibati se pa onda dalje.

Obzirom da ne jedem puno slatkog, niti kruha morat ću si posložiti tih 5 -6 obroka i toga se držati.
    I najvažnije od svega - smanjiti porcije

I da, Željka svaka ti čast, :D , bravo!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj nikolo prvotno napisa
    Na kirvaj idem u Lovas!
    to sam se i mislila čim si rekla kirvaj da ideš u Slavoniju. Računaj po povratku 2-3 kile više nego sad. Ne znam da li si kad bila, od MM su Slavonci - to ti je tamo užas živi, kod god dođeš moraš jesti (a rodbina ti zna biti dosta velika) jer ako nećeš počinje: a zašto nećeš (uz stalno guranje tanjura pred tebe), pa jel se nešto ljutiš itd. Najbolje mi je bilo doba kad je MM bio vegetarijanac, njegova baka ga pita jel se nešto zavjetovao i još je dodala da su mu oči tužne jer ne jede kako treba Čak i ljudi za koje ja znam da fakat mogu pojesti (dečko od sestre od MM) su se tamo prejeli tak da im je bilo zlo.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa
    Svaka čast. Daj malo opiši tih pet šest obroka čisto za inspiraciju, meni se čini da stalno jedem jedno te isto kad pazim.
    Bilo mi je teško u početku s malim i čestim obrocima jer sam trebala jesti i kad nisam bila gladna, sad mi je sasvim ok.

Ujutro 8-9 obično jedem sendvić s integralnim kruhom, od salame samo Dimcek jer ima najmanje masti u odnosu na ostale salame,
    nekad obogatim s kuhanim jajetom, listom salame ili sirom.
    Ako sam gladna pojedem još jednu kriškicu kruha više. Kruh ubacim obavezno u toster.
    Ili jogurt, zobene,malo lanenih sjemenki i jabuke.

Nakon 2-3 sata, kuhano jaje ili komad salame ili jabuka.

Ručak pureća ili pileća prsa, ispržim na maslinovom ulju, riža intergalna i povrće.
    Povrće mi najbolje odgovara kad npr. patlidžan, paprike, tikvice, luk, cvjetača i ako imam još šta posolim i malo maslinovog ulja
    pa sve zajedno na 20-30 min. u pećnicu
    .
    Bez kruha i super se najedem.
    Ili salata s integralnom tjesteninom, tunom, luk i krastavac.
    Tunu uglavnom naturale jedem.

Oslić s povrćem.

Jela sam i grah bez zapržavanja na povrću, salata od svježeg kupusa.

Do večere pojedem jabuku, šaku kikirikija ili bademe.

Večera mi je gnjavaža ali pojedem tunu ili posnog sira s paradajzom.
    Nekad komad dimceka i posni sir.
    Super mi je i zrnati sir.

Mogu bez slatkiša

:D
    Dajem djeci bez da ja gricnem.

Kupila sam neke integralne i dijetalne keksiće, pa ako baš poželim pojedem 2-3 ili koju kockicu čokolade s 70% kakaa.

Voće ne jedem prije spavanja osim nekad jabuku. U toku dana kad poželim.

Skuham po 4-5 jaja i jedem kad mi dođe.

Ali sad me to prežderavanje popustilo.
    Pogotovo kad bih dosipavala još malo.

Ako moji jedu nešto što mi je jako fino onda i ja pojedem malo s njima.

Kad god kuham nešto za sebe posebno uvijek napravim malo više i za dan poslije.

Jedino krompir ne jedem osim prije par dana kad sam pojela komad pite krompiruše.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A jesam nabacala, da sam nabacivala s lopatom bilo čitkije!

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala ti. To je i moja dijeta, otprilike, samo znači još obroka, a manje količine.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pikula, kako ti ide? osjećaš li promjene (neću odmah pitati za brojku na vagi, ali možda po robi osjetiš prije nego na vagi)?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moja dijeta je završila, došla sam do brojke do koje sam htjela (14,5 kg manje), od sad se bacam na pojačano vježbanje

Iduće kilograme želim izgubiti laganijim tempom, tako da mi se sve ovo skupa ne vrati još brže nego što sam izgubila

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj željka! prvotno napisa
    Moja dijeta je završila, došla sam do brojke do koje sam htjela (14,5 kg manje), od sad se bacam na pojačano vježbanje
    :shock: svaka čast

Nisam baš u toku, ali me zanima u kojem si to periodu izgubila?
    Jesi koristila nešto za pomaganje skidanja kila?
    I da ono što me najviše muči, Kakva ti je koža?

Ja sam do sad izgubila(za 2 mj.) 5 kg i ubija me pomisao na tijelo, onako mekano i lelujavo!

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam do sad izgubila(za 2 mj.) 5 kg i ubija me pomisao na tijelo, onako mekano i lelujavo!

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bolje nego prije, ali spooorooo. Odjednom mi je krenula gomila posla i rođendana, promocija, premijera.... Ipak ne želim odustati. Stala sam u hlače 46 prije mjesec dana jedva, sad su mi vrlo šlampave. Uspravila sam se od vježbanja, pa me više ne žuljaju grudnjaci i slično. Dakle ja sam od onih, korak naprijed natrag dva. Vaga se nije mrdnula s 84, već tjednima i malo me hvata očaj. Čini mi se da nikad neću ugledati br 7 Dolazim u iskušenje da stvarno stavim flaster na usta dok ne ugledam tu mistku brojku, iako mi je to već znalo uspjeti pa slavni jo-jo. Dakle ne preostaje mi ništa do ustrajat u utrpavanju vježbanja u raspored i na premjerama držati plupraznu čašu i tanjur s jednom šnitom pršuta Kd već ne pušim

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

To sam izgubila u (oko) 2 miseca, i ja sam ostala u čudu kako su mi lako išle kile dole.
    Stala sam dojiti (bebač je nakon 22 miseca sam odlučio da više neće) i krenila na tu novu prehranu, meni su inače hormoni problem - PCOS, tako da ovaj način prehrane odgovara mojih hormonima i lako mršavim.

Koža je skroz ok, toga sam se i ja bojala - da će mi ostati veliki višak, ali na sreću nije.

Od stvari koje sam kupila je jedino krema od Afrodite za smanjivanje trbuha, ali je ne koristim baš nešto redovito, trebalo bi 2 x dnevno, a ja se namažen jednom u 2 dana.

Noge i ruke su mi ok, celulita imam malo, ali trbuh me ubija, ostalo je svo salo na njemu, pa ga zato sad forsiram vježbanjem.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bravooo :D

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Evo da vidite slike prije i posli mršavljenje

http://i19.photobucket.com/albums/b1...9096aaaa-1.jpg

http://i19.photobucket.com/albums/b1...0010aaaa-1.jpg - tu mi još vidi višak na trbuhu, ali sredit ću ja to

Još bi trebala smršaviti 7-8-9 kg ali to ću laganini, s tim se ne želim opterečivati.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ova druga slika je slikana kad sam imala 80 kg, a sad imam 78

Na prvoj sam imala oko 92,5 (ne znam točno u dkg)

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne otvara mi linkove .

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    Ne otvara mi linkove .
    Ni meni, a rado bi vidjela tvoj uspjeh!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ne kužim, ja sam vidila i one prve linkove :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Možda jer si bila logirana svoj račun, a mi ne... ne znam, samo pogađam. :/

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pridruzujem se grupi! Jedno vrijeme sam se stvarno trudila, isla sam na aerobik, pazila na prehranu...ali nisam skinula ni grama. Pa sam probala sa jabucnom dijetom s tim da sam za veceru jela samo jogurt. Skinula sam 5 kg koje su se sad i vratile jer sad bila dosta nervozna a kad sam nervozna - jedem. I eto me opet, na +20, iako nebi skodilo da skinem i 25.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

željka! svaka čast.
    Eto nam malo (ili puuuno ) motiva za borbu s kilicama.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Aj, dobro, znači sad se vide slike

Drugih slika nemam iz perioda prije dijete jer sam fotoaparate izbjegavala svom snagom

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bravo Željka!
    ja od danas na dijeti.
    htjela bih skinuti 10-12 kg. u sve hlače jedva ulazim, osjećam se veliko.
    za 5 tj idem na svadbu, to mi je dodatni motiv.
    svaku večer vježbanje uz Cindy.
    bit će znoja i suza.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Željka! Bravo!!!!

Iako stvarno moram reći da mi ni na prvoj slici nisi izgledala debelo... malo oblije, ali ništa strašno...

E sad, na ovoj drugoj slici mi izgledaš apsolutno normalno i PO MENI da JOŠ skineš kila bilo bi ti previše... tako te ja vidim, a sad....

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Željka! Bravo!!!!

Iako stvarno moram reći da mi ni na prvoj slici nisi izgledala debelo... malo oblije, ali ništa strašno...

E sad, na ovoj drugoj slici mi izgledaš apsolutno normalno i PO MENI da JOŠ skineš kila bilo bi ti previše... tako te ja vidim, a sad....
    Potpisujem,
    sve sam kontala da nisam dobro vidjela pa nekoliko puta otvaram link!

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa
    Bolje nego prije, ali spooorooo. Odjednom mi je krenula gomila posla i rođendana, promocija, premijera.... Ipak ne želim odustati. Stala sam u hlače 46 prije mjesec dana jedva, sad su mi vrlo šlampave. Uspravila sam se od vježbanja, pa me više ne žuljaju grudnjaci i slično. Dakle ja sam od onih, korak naprijed natrag dva. Vaga se nije mrdnula s 84, već tjednima i malo me hvata očaj. Čini mi se da nikad neću ugledati br 7 Dolazim u iskušenje da stvarno stavim flaster na usta dok ne ugledam tu mistku brojku, iako mi je to već znalo uspjeti pa slavni jo-jo. Dakle ne preostaje mi ništa do ustrajat u utrpavanju vježbanja u raspored i na premjerama držati plupraznu čašu i tanjur s jednom šnitom pršuta Kd već ne pušim
    Ja sam počela s promijenjenom prehranom početkom 8 mjeseca i mjesec dana vaga pokazivala 1 kg gore-dolje.
    Valjda treba tijelu da se navikne na promjene.
    Neko mršavi odmah, a nekom treba vremena.
    Samo ne odustaj!!!

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pikula, ja već imam jedno 3 mjeseca 90 kg, ali sam stala u manje hlače i razlika je očita. Tako da vaga baš u ovom slučaju ne igra baš toliku ulogu. MIslim, osjeti se kada padnem ispod 90, ali eto, ne ide...ali ići će... samo strpljenja i ne odustajati.
    Ali moram stvarno reći da vježbanjem 90 kg od prije 3 mjeseca ne izgleda ni približno onom danas....

Tako da stvarno upućujem sve na vježbanje.
    Ja vozim biciklo i ne radim neke vježbe, ništa pretjerano -ako mi se da i rezultati su nevjerovatni.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam na orbitreku i mislim da je zaista dobar.
    U početku sam brže vozila(možda zato nisam mršala)
    Nakon nekog vremena sam napokon skontala da treba ustvari, voziti lagano i čim duže.
    Sad nekad odvalim i po 60 min i pređem kilometre(14-15) kao nekad za 40-45 min.
    Manje umorna i manje gladna.

Imam 3 spravice za trbušne vježbe ali ništa ne koristim, sve čekam da još skinem koji kg.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Zeljka, svaka cast!

Vaga stvarno pokazuje sto stigne u nekim slucajevima. Zbog razlicitog unosa tekucine u organizam (pa onda stvari poput stolice i slicno) razlika moze biti i oko dva kilograma u jednom jedinom danu, izmedju dva mjerenja.

Iz tog sam se razloga prebacila na mjerenje jedino centimetrom. I garderobom koja vise nije nosiva. =)

(Izmedju dva mjerenja kilaze kod doktora u razdoblju od otprilike godinu dana, mislim da mi je falilo oko 35 kilograma. Ako je istina da je jedan cm otprilike jednak jednom kilogramu, onda sam trenutno (nakon godinu i 9 mjeseci) na -40isitno. Covjece. Zlo mi je pomisliti na to kolika sam bila. Pogotovo zato sto josjosjos treba dolje.)

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Uh, utješile ste me. mislila sam da sam neki izgubljeni slučaj. Čak sam i pregledala štitnjaču i naravno sve ok. ipak je samo klopica kriva

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma uvijek je kriva klopica - samo si to moramo priznati
    Evo, ja sam si priznala da preveč papam, još samo da se dogovorim sama
    sa sobom da i prestanem (barem večerati).

Ali, barem idem na pilates - evo počeo treči tjedan :D
    I nisam lakša na vagi, ali definitivno sam se razgibala i odmah se osjećam bolje.

Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •