Evo,sve sam rekla u naslovu.
Termin mi je u utorak.Danas sam bila u Vinogradskoj na pregledu,s bebom je sve OK,ja sam "skraćenog cerviska i uloživa pola članka"
Radi se o sljedećem:naručena sam u ponedjeljak na prijem u rodilište,jer sam Josipa rodila carski.I za Roka su me naručili 20.11. na prijem iz istog razloga,rodio se 19.11,VBAC
Herman me u principu htio ostaviti danas,želio je da me imaju pod kontrolom,no kad je vidio moju unezvjerenu facu,dogovorismo ponedjeljak.
Ako moja Maria ne krene sama...i ja odem u pon u rodilište...nekako slutim da će mi naturavati indukciju.A ja želim svoje prve trudove obaviti kod kuće,kao s Rokom.
Zanima me vaše mišljenje...što biste vi učinile na mom mjestu?

Odgovori s citatom
da krene prije ponedeljka, da bude super i lagano, da se završi bez problema i na najbolji mogući način. Ne daj se na indukciju. Ako im je carski indikacija za slijedeći, zašto im VBAC ne bi bio još bolja indikacija za još jedan. I ja bih, kao BusyBee, radije na carski nego na indukciju, ako baš moraju "nešto da rade". Želim ti hladnu glavu i razum slobodan od hormona i mir u duši (da te strah ne bi još dodatno kočio)!
tako rado vas čitam.