-
Estetska kirur. za kapilare
Zanima me da li je tko išao kapilare rješavati estetskom kirurku i kako to izgleda...bila sam kod dermatovenerologa radi kapilara na bedrima i rekla je da za to nema pomoći tipa mazanja uljima ili kremama..jednostavno je to tako genetski...može se ublažiti ali slabo. Gledala sam emisiju "Pod nož" i vidjela da im tamo dermatolog ubrizgava neku slanu otopinu u svaku kapilaru i da kapilara nestane. To mi je i rekla moja doc opć.prakse da odem pitati jer je načula da to kod nas estetski kirurzi rade....zna li tko što o tome?
-
Ovo pitanje i mene zanima. Imam užasno puno kapilara, a još k tome imam i vene, one ful debele i ružne koje su sve veće i kvrgavije, a počele su me i boljeti
. Isto genetika ima prste u ovome...
-
Žabice moja...izgleda da nitko nema pojma..
-
Kapilare moze ostraniti dermatolog, kao i vene i to laserom. Kod nas to rade na šalati. I to je jedina drzavna institucuja gdje to rade, placa se, ali nije puno kao kod privatnika. Ja sam pitala za sebe, posto imam dosta izrazene kapilare i vene nakon trudnoce, pa mi je doktorica rekla da dodjem kad izrodim svu djecu koju planiram, jer ako sad to napravim, u drugoj trudnoci ce se ponovno pojaviti nove.
-
Kapilare moze ostraniti dermatolog, kao i vene i to laserom. Kod nas to rade na šalati. I to je jedina drzavna institucuja gdje to rade, placa se, ali nije puno kao kod privatnika. Ja sam pitala za sebe, posto imam dosta izrazene kapilare i vene nakon trudnoce, pa mi je doktorica rekla da dodjem kad izrodim svu djecu koju planiram, jer ako sad to napravim, u drugoj trudnoci ce se ponovno pojaviti nove.
-
-
Bhany..jel ti to Novačićka predložila ili dr. doktorica? Čisto sam ostala :shock: ...super, znači poslije bebica kod naših ......
-
Osoblje foruma
dr. Pus...kod nje sam odlazila zbog nečeg drugog, pa je usput bilo govora i o o mojim kapilarama i venama...
-
Znači dok ne izrodim svu dječicu koju mislim kapilare i vene su na čekanju...
-
Osoblje foruma
i ja sam se za to interesirala.
Frendica mi je našla privatnu polikliniku POLIDERMA u Runjanivnooj. Ta poliklinika to rješava laserom i radiovalovima. To je sve što znam.
-
Znam i ja za laser, ali baš je ovo interesantno za ubrizgavanje slane otopine direkt u kapilaru injekcijom...jer je prikazano u dotičnoj emisiji da kapilara odmah, ali odmah nestaje!!! Vjerojatno će to kod nas za 1000 godina
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma