Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 76 od 76

Tema: Pricajmo o omotima

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Valjda mlađi klinci više čuvaju knjige
    Mogu li nekoga tražiti da mi zamjeni one koje su jako uništene ili ih ipak moram sama kupiti?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

procitala sam u novinama da roditelji trebaju javiti koje knjige su previse ostecene pa da im se zamijene novima

mi imamo tri rabljene knjige i dvije su super, samo po boji bijelog vidis da su rabljene, a citanka iz hr je ipak dosta puta citana i vidi se, ali ne smeta

taman lijepa prilika za ucenje o ponovnoj upotrebi. isto kao na rasprodaji, ne smeta mu sto ima neku robu sa rodine rasprodaje ili naslijedjenu od svojih prijatelja.
    ali da je sva takva, vjerojatno ne bi bilo lako.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bila sam jucer u algoritmu i vidla presuper omote za knjige
    jes da kostaju 7 kn/kom, ali su pojacani nekom trakom gore i dole i prilagodljivi... na lijevoj strani stavis knjigu, a desnu zaljepis, ovisno o tome kolko je knjiga velika

bas mi je bilo zao sto sam vec kupila obicne omote po 4 kn/kom jer mi ti traju samo do prvog polugodista

oskar je dobio 3 rabljene knjige
    sve 3 u savrsenom stanju (da nije na njima bilo omota i imena djece koja su ih koristila tesko bi skontali da su rabljene)

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Rea je dobila udžbenik iz prirode, glazbenog i vjeronauka rabljeni, a sve ostalo novo.
    Jučer smo umotali sve u obične prozirne omote s džepićima.
    Svi omoti koje sam kupila u kompletu pašu, a za bilježnice su još dobri omoti od prošle godine :D tako da ih nisam morala kupovati.
    Poljepili naljepnice i sve je spremno za danas 8)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa

taman lijepa prilika za ucenje o ponovnoj upotrebi. isto kao na rasprodaji, ne smeta mu sto ima neku robu sa rodine rasprodaje ili naslijedjenu od svojih prijatelja.
    potpisujem

i inače sve što je upotrebljivo dajemo u daljnji opticaj..

smartam da stvari jedino na taj način ispunjavaju svoju pravu svrhu...a tako im se baš suprotno općem mišljenju povećava vrijednost.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i S. ima 3 rabljene knjige, super su ocuvane

nigdje ne mogu naci za kupiti naljepnice za knjige (ono za napisati ime, prezime, razred...), gledala sam i po velikim centrima, i po malim lokalnim knjizarama, anbilivbl :?

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma kako ne možeš, mi smo ih viđali, ali, posvuda. Najbolje su mi u profilu, a viđala sam i po mladostima, znanju itd. No, mi smo sve tu u gradu kupovali.
    Sad sam se sjetila, ima tu na Ilici, ona knjižara mladost kod SD to ti nije daleko od posla, ali nisu mi neke.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

trazila sam u Intersparu, Getrou, Konzumu... nigdje nalja :/
    danas gledali u knjizari u susjedstvu - nema

pogledat cu sutra u Mladosti na Ilici, hvala ti Majo
    u centar zalazim samo subotom, radnim danom jurim s posla na svoju periferiju

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako ti se tamo niš ne svidi, zovni me, skoknut ću do profila pa ću vam naći neke.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

tko zna?
    gdje ima za kupiti plastičnih omota s džepovima za naravno, nestandardne udžbenike....uglavnom je u prosjeku dimenzija 21x27cm.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

podižem!

ima li tko kakvih novih informacija ili saznanja kako što bezbolnije omotati knjige

inače imam prvašića, a one knjige iz hrvatskog sa spiralama , ne znam kako bi to zaštitila

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa Vidi poruku
    podižem!

ima li tko kakvih novih informacija ili saznanja kako što bezbolnije omotati knjige

inače imam prvašića, a one knjige iz hrvatskog sa spiralama , ne znam kako bi to zaštitila
    ja sam sve knjige naručila u lokalnoj knjižari/papirnici i odmah sam naručila i omote - sve knjige zamotaju u knjižari, mi dobijemo paket već umotanih knjiga
    rekla mi je žena (mislim da je i vlasnica) da imaju 38 različitih veličina omota i da je najbolje doći kod njih s knjigama (oni koji ih nabavljaju/dobijaju negdje drugdje) i na licu mjesta provjeriti koji omot odgovara (to su ovi s džepićima)

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja motam u onu samoljepljivu foliju. Kupuje se u roli i ima kockice 1x1 cm na poleđini. Neke su i nježno obojane ili prozirne. Otprilike 6 knjiga jedna rola, 11 kuna.

Treba malo vremena da uhvatiš sistem, pa sam vježbala na starim knjigama, ali kad naučiš rezultat je savršen. Knjige su uredne cijele godine.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam ih oblijepila sa onom folijom koja sa svake strane ima po jednu crtu ljepila.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 11.08.2010. at 12:43

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mamma san, hvala za Mercator!

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

beti kakva samoljepljiva folija??
    gdje da to kupim
    ja sam vidjela samo one sa ljepljivom trakom samo na krajevima

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam sve knjige naručila u lokalnoj knjižari/papirnici i odmah sam naručila i omote - sve knjige zamotaju u knjižari, mi dobijemo paket već umotanih knjiga
    tako i kod nas
    omot je 50 lipa
    ne izdrže svi cijelu godinu, ali recimo da sam 3 morala promijeniti u drugom polugodištu

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Admin/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]http://www.portal-usluga.hr/shop/slike/a1/velike/803915-Fokus_1.jpg

mona evo uspjela sam naći link, ali ne znam ako sam dobro stavila. Zove se Educa omotnica samoljepljiva.
    Kupila sam u papirnici i to skroz prozirne , te roza i plave prozirne. Rola je širine 33 cm, mislim da je 3 m folije,uglavnom uspijem 6 knjiga zamotati s jednom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa Vidi poruku
    rekla mi je žena (mislim da je i vlasnica) da imaju 38 različitih veličina omota i da je najbolje doći kod njih s knjigama (oni koji ih nabavljaju/dobijaju negdje drugdje) i na licu mjesta provjeriti koji omot odgovara (to su ovi s džepićima)
    gdje ti je ta knjižara ? meni treba neka kod Kvatrića

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nisam mirjana, ali u toj nekoj maloj knjižarici u... (hm, kako li se zove naselje, Dubec?), smo naručili sve što treba: komplet knjiga i omota za 2. razred je ispao 692 kune
    dobili sve u vrećici i zamotano u odgovarajuće omote (čak i Eureka).
    nije Kvatrić, nego cca 2 km istočnije
    Posljednje uređivanje od apricot : 23.08.2010. at 14:55

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

thx,beti
    vidjela sam to u Konzumu ali nisam znala šta je to
    ah ,mi mame prvašića pojma nemamo

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ih oblijepila sa onom folijom koja sa svake strane ima po jednu crtu ljepila.

Ja isto tako i to se pokazalo najizdržljivijim i najboljim. Jedino pisanke omatam u gotove omote, jer se one stalno mijenjaju. Ti omoti su puno slabiji od ovih s ljepljivom trakicom.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam kupila u mulleru neku prozirnu foliju na roli, ali koliko vidim uopce se ne lijepi. a piše "za bilježnice"
    kako se to rabi?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko kod vas kostaju omoti za knjige? Neki dan sam bila u valjda jedinoj papirnici u Sibeniku koja prodaje plasticne omote za knjige svih velicina, ali nisam ih kupila kad sam skuzila da naplacuju jedan omot 3 kune. A meni treba jedno tridesetak.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja sam kupovala u V. Gorici, omoti sa onom samoljepljivom trakom 1,50 po komadu, i to u knjižari, možda su još jeftiniji u velikim dućanima tipa Kaufland

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •