-
molim pomoc
Ovakva je situacija...izasao natjecaj na stranicama zavoda za zaposljavanje da u skoli jednoj traze ucitelja kemije ovdje blizu mene. Ja se fino javim (jest da je samo 4 sata nastave al dobro) i bila na razgovoru i sve super proslo. Ravnateljica rekla da sam usla u uzi izbor al da se javilo jos kandidata i da ce mi se javiti.
Nista od njenog javljanja ja nju nazovem pitam sta je stim, i kaze ona meni kako ja nisam dobila odbijenicu da je to ona davno poslala i da je izabran drugi kakndidat. Dobro sta sad...
Danas dobijem ja tu odbijenicu poslanu jucer i pise da je primljene gospodja XXX diplomirani inzenjer prehrambene tehnologije na mjesto ucitelja kemije. I sta sad ja da radim ?? jel imam pravo zalbe??'
-
rok žalbe ti je 7 dana, ali treba vidjeti da li su vaše struke ravnopravne za mjesto učitelja kemije, ako jesu bojim se da nećeš ništa postići jer ravnatelj ima potpunu autonomiju pri takvim odlukama. :/
-
Ako si ti prof. kemije obavezno se zali, nju moze zaposliti ako se nije javio na natjecaj niti jedan prof. kemije.
-
škola
Ja bi napisala jedan mail ministarstu tj. žalbu bi proslijedila direktno ministarstvu.
-
škola
Ja bi napisala jedan mail ministarstu tj. žalbu bi proslijedila direktno ministarstvu.
-
izašao je novi zakon, ja ga nisam detaljno pročitala ali svašta su izjednačavali
najprije to pročitajte
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma