Citiraj mama_mia22 prvotno napisa

šta ima zabavnog u sipanju otrova na ljude oko sebe koji to ničim nisu zavrijedili?

baš ste bezveze
ne znam dal sam jedina, ali fakat ne kužim na šta se odnosi ovo??? molim te daj nam objasni što si mislila. please

a što se tiće mladunca
Citiraj mladunac prvotno napisa
kad vas čitam stječem dojam da je dojenje Rodin izum
Citiraj mladunac prvotno napisa
Da i ne govorim o neugodnim običajima pripadnica vaše sekte koje na javnim mjestima običavaju izvaditi sisu te podojiti mladunca kao da je to prizor u kojem, eto, mora uživati cijela okolina. Ok, ako već toliko uživate u dojenju (što osobno smatram mazohizmom) onda to činite podalje od očiju javnosti jer ima nas kojima se i ne mili taj prizor!
dakle rode su aktivne worldwide? mislim u cijelom svijetu žene nahrane dijete kad im je gladno, gdje god se nalazile i nitko se ne buni. ajme meni, nisam ni znala da je roda svjetski priznata sekta s milijunima članica!? čestitam cure, fakat veliko postignuće! :D

meni osobno smeta kad na javnom mjestu majka hrani dijete i pritom, recimo, puši. ali mene nitko ne pita niti idem okolo po drugim forumima potezat rasprave samo provokacija radi. 8)
ali ipak mislim da je mladunče neinformirano o dojenju jer da nije ne bi nikad rekla doje na bočicu. pa draga mladunče, dojenje je prirodan čin hranjenja djeteta. majka, zvana i dojilja, dijete hrani mlijekom koje se proizvodi u njenim grudima, zvanim i dojke (da, da, dječja hrana se može proizvesti i izvan tvornice, tko bi rekao?). dijete ne dudla maminu bradavicu, nego veći dio onog smeđeg oko bradavice koje se zove areola... Nadam se da sam ti malo pojasnila osnove dojenja, a ako te još zanima slobodno prolistaj po 4 pdf-a posvećena dojenju i slobodno pitaj. ima nas koje ćemo ti odgovoriti, i onako ništa drugo ne radimo nego cijeli dan ležimo s dojkama na izvoliš i tipkamo po kompjuteru...
dobro nam došla mladunče