ne znam dal sam jedina, ali fakat ne kužim na šta se odnosi ovo??? molim te daj nam objasni što si mislila. pleasemama_mia22 prvotno napisa
a što se tiće mladunca
mladunac prvotno napisa
dakle rode su aktivne worldwide? mislim u cijelom svijetu žene nahrane dijete kad im je gladno, gdje god se nalazile i nitko se ne buni. ajme meni, nisam ni znala da je roda svjetski priznata sekta s milijunima članica!? čestitam cure, fakat veliko postignuće! :Dmladunac prvotno napisa
meni osobno smeta kad na javnom mjestu majka hrani dijete i pritom, recimo, puši. ali mene nitko ne pita niti idem okolo po drugim forumima potezat rasprave samo provokacija radi. 8)
ali ipak mislim da je mladunče neinformirano o dojenju jer da nije ne bi nikad rekla doje na bočicu. pa draga mladunče, dojenje je prirodan čin hranjenja djeteta. majka, zvana i dojilja, dijete hrani mlijekom koje se proizvodi u njenim grudima, zvanim i dojke (da, da, dječja hrana se može proizvesti i izvan tvornice, tko bi rekao?). dijete ne dudla maminu bradavicu, nego veći dio onog smeđeg oko bradavice koje se zove areola... Nadam se da sam ti malo pojasnila osnove dojenja, a ako te još zanima slobodno prolistaj po 4 pdf-a posvećena dojenju i slobodno pitaj. ima nas koje ćemo ti odgovoriti, i onako ništa drugo ne radimo nego cijeli dan ležimo s dojkama na izvoliš i tipkamo po kompjuteru...![]()
dobro nam došla mladunče![]()