Moja curica ima 11 mjeseci. napipala sam da ima kvrgu u lijevoj cikici, i bradavica joj je uvučena dok desna izgleda ok i nema ništa sumnjivo.Ima netko iskustva s tim što bi moglo bit? Prestala sam je dojiti prije 2 mjeseca
Nemam iskustva, ali bih na tvom mjestu s malenom otišla na pregled prvo kod pedijatra, a onda i specijalisti ako me mišljenje pedijatra ne bi zadovoljilo.
Bolje puhati na hladno.
Moja curka ima 4god. i primjetila sam da ispod lijeve cikice ima kvržicu koliko je velika i cika.
Ići ću pedici, no voljela bih znati kojem se specijalisti trebam obratiti ukoliko će bit potrebno.
imala je moja curka kvržicu, pedijatar je popipao i rekao da je to normalno, tako da mislim da nema mjestu panici, otiđite pedijatru i držim palčeve da vam kaže što je i nama naš.
inače tu kvržicu je imala s nekih 7-8 mj, ne znam kad je prošla, jer nisam na to više obraćala pažnju, a i pedijatar je rekao nek ne pipkamo stalno bez veze
I moja N to ima. Imala je prvo na obe sike, sad se na jednoj povuklo a na drugoj jos nije. Nas je pedijatrica kad je to uocila (a trebalo je vremena jer je N tad bila bucka) poslala kod endokrinologa. A tamo je pregled izgledao otprilike ovako: visina, tezina (sve je bilo u granicama normale), pitanje da li ima pubicne maljavosti (nema), pitanje kad smo to primetili. Ja sam rekla da N jos uvek sisa (tad je imala 2 godine) i da pedijatrica misli da je to od mojih hormona koje dobija dojenjem. A endokrinolog nam rece ovako: da, da.... vidjam to kod devojcica stalno.... sve drugo je u redu, mislim da nema razloga za brigu.... neki kazu da je od majcinih hormona, neki da je od pileceg mesa... a imaju i devojcice koje nisu dojene, i one koje ne jedu meso.... ma samo vi dojite, proci ce to... kontrola za 6 meseci
Na toj kontroli posle 6 meseci jedna se kvrzica skroz povukla, a druga nije. Doktorka je rekla da je po njoj tu sve OK, ali eto zakazace jos jednu kontrolu za 6 meseci. Na tu drugu smo zaboravili da odemo Pa ako do jeseni ne vidim da se i ta druga smanjuje, otici cemo opet...