Sistematičnosti radi, idem u čisto.
Ribica nam je dala jedan od mogućih popisa, može biti orijentabilan (nisam sigurna da postoji ova riječ)

Citiraj Ribica prvotno napisa
~informativka
~2-3 crtančice (hrvatski, priroda, eventualno jezik i vjeronauk)
~1-2 matematičke bilježnice za 1. razred (matematika)
~1-2 pisanka A (kasnije kada se počnu vježbati slova za hrvatski i prirodu, eventualno za engleski i vjeronauk)
~1-2 pisanke B (za pisana slova u drugom polugodištu)
~za tjelesni vrečicu s tenesicama za dvoranu plavim-dečki i crvenim-cure hlačicama i bijelom majcom
~kutiju za likovni (može kutija od cipela koja se ukrasi)
~kutija za likovni sadrži: najlon/zaštitu za radni stol, čašu za vodu, vodene bojice, 2-3 veličine kistova, pastele, kolaž (ako nije sadržan u likovnoj mapi), škare, ljepilo (bijelo, ne tipa UHU), flomastere i bojice (ako ih nema u pernici)
~pernica mora imati bojice, dvije grafitne olovke, gumicu, šiljilo, ravnalo ili trokut, preporuča se pernica s "pretincima" za olovke radi lakše preglednosti i urednosti djeteta
((Vidim da sam puuuno pretjerala s matematičkim bilježnicama pa ako nekome trebajte, ne kupujte, pitajte me ))

mislim da je netko već pitao, ali nisam skužila odgovor, gdje se kupuju te hlačice za tjelesni, mislim da ih nisam vidla valda od moje OŠ? gdje ste kupovale vrećice za šlape i za tjelesni?

što nam još uz ovo treba, osim zloglasnih omota? naljepnice za knjige i bilježnice? kutija za užinu?