Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 257

Tema: Privatno rodiliste 5. dio

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj iirraarraa prvotno napisa
    znam da sam otišla malo OT, ali dosta žena koje su prošle nešto slično nisu zatrudnile dosta dugo, po par godina......
    ja bi stvarno voljela konačno imati svoju bebicu kod kuće, živu i zdravu.......ne želim još dugo čekati, trudimo se već 8 mjeseci i već sam sad u panici kako več nismo zatrudnili
    vjerujem da ćeš imati bebicu uskoro
    i ja sam nešto slično prošla samo je moja bebica živa, ali sada drugu trudnoću pušem i na hladno. A pred kraj ako treba iću na uzv svaki dan.

puno dobrih vibra

e sad o privatnom rodilištu, ko zna cijene i neka netko malo opiše kako je

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nije celebr
    običana pučanka kako bi rekli naši stari
    porodila se na kredit

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Maknula sam postove u kojima se komentira i vrijeđa javna osoba, nemaju veze sa temom, a to je razmjena iskustva i savjeta vezanih za PR.

Molim da se držite teme i poštujete pravila foruma. Hvala.

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Maknula sam postove u kojima se komentira i vrijeđa javna osoba, nemaju veze sa temom, a to je razmjena iskustva i savjeta vezanih za PR.

Molim da se držite teme i poštujete pravila foruma. Hvala.
    To je samo moj glupi smisao za humor koji i inače nitko ne razumije. Mislim da me potaklo to što se komentira TKO je tamo rodio, a ja sam samo sretna da (konačno) imamo privatno rodilište.

Thnx Frida i isprika još jednom.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bas sam se iznenadila da je admin. Frida maknula i moj post , jer nisam nista ruzno napisala ni za kliniku niti za javnu osobu.

Dapace, mislim da je pohvalno da je "obicna non-celebrity" dobila kraljevski tretman. Kojeg smatram da mi sve zasluzujemo, bez obzira da li radjamo "na kredit" ili sa cashom.

I presretna sam da imamo privatno rodiliste i tamo bih rodila da imaju odjel patologije (sto nemaju), jer je sve jako cisto, novo i mioderno a osoblje je dobro naucilo kako komunicirati sa pacjenticama i cini mi se da sestara i osoblja ima brojcano dovoljno u odnosu na pacjentice.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mrs. Happy, vjerojatno je obrisan jer se nadovezivao na onaj koji je trebao biti obrisan.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hvala Apri, dok ja dođem na forum ti lijepo objasniš .

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa
    Imala sam želju roditi u privatnom rodilištu. I nisam. A zašto nisam, nemam pojma. Jednostavno dan po dan.... i ja stigoh roditi u Rijeci. Hm... Rađam ja satima, a pored mene stoji samo MM. Nigdje nikoga, babica tu i tamo povremeno navrati, pogleda i ode. Nezainteresirana totalno. Vjerojatno samo čeka dan kada sjeda plaća, ostalo je se ne tiče.... a ja se mučim i mučim... Horda osoblja šeta tamo amo (zgodan je bio izlaz na hodinik!), studenti se naviruju, ja jedva prodisavam trudove, čistačica čisti pod :shock: , nitko me ništa ne pita, ne nude da potišem ni onu izjavu da se slažem sa svim postupcima (pa taman potpisala i bianco, ali ne nude uopće), šibaju me dripom, prostinom ili čime već, injekcijama spasmeksa, rade mi epiziotomiju, odlučuju u moje ime- kao mene se to ništa ne tiče- KATASTROFA. To je što se tiče rađaonice, a o petoj (da, onoj koja se naziva kažnjenička bojna!), ustvari odjelu babinjača stvarno ne bi.

Htjedoh reći, u toj muci rađanja pitam ja MM- vrijedi li trpiti ove gadosti osoblja za 20- 30 000,00 kn ili koliko već porod košta kod Podobnika????
    Tužno me je gledao, ništa nije odgovorio, znam, bilo je kasno poduzeti bilo što.

I da opet idem roditi, sigurno bi otišla u privatno. Sada sigurno!!!! Ne zato što porod boli, boli naravno, tu i tamo u Japanu, vjerojatno jednako, već iz jednostavnog razloga što želim da me se tretira kao ljudsko biće, a ne kao stvar. Ja i stvari poštujem!

Dakle, sve koje ste u nedoumici, ne dvojite. Ako sam ja pogriješila, nemojte vi. Učite na tuđim greškama, jer što nam u rodilištima rade- to je koma!

Pozdrav od nas dvoje,

citiram i potpisujem renu u Svemu. i ja sam imala tu nesreću roditi u riječkom rodilištu i prišla skoro isti tretman kao i rena. sljedeći put svakako privatno. ako bude sljedećeg puta i ako ikada zaboravim nehumanost i bol

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A zašto onda cure iz Zagreba odlaze roditi u Rijeku? Kad sam ja trebala roditi prije dvije godine, više se pričalo o Rijeci nego o Varaždinu. Kaj se nekaj promijenilo?

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam Riječanka na privremenom radu i boravku u Zagrebu godinama.

Ja u Riječku bolnicu ne bih poslala ni mačku da rodi a kamo li čovjeka...

To je nešto katastrofa a da ne spominjem kako lošu imaju pedijatriju..baže sačuvaj.

Od moje prijateljice sina su doslovno Riječki doktori upropastili... Bio je dugo u inkubatoru (nedonošće) nisu ga pregledali i dobio je ROP (retinopatiju) na 5 i ostao slijep..

Sad se tuži sa bolnicom.... i kakve koristi kada je šteta počinjena...

Ja kod Podobnika vodim trudnoću ovaj tren i jako sam zadovoljna.

Nikada nisam vidjela nikakve face tamo, štoviše od svih autiju u 4 navrata koliko sam bila moj auto je bio od boljih (a ne vozim ništa posebno).

Mislim da tamo idu ljudi koji imaju bilo kakvih trauma od državnih bolnica i doktora i naravno oni koji imaju novaca i ne žele te traume uopće osjećati na svojoj koži..

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

eto, i ja se vratila nakon puuno vremena, a samo zato da opet pohvalim privatnu polikliniku. prvi porod je bio na S.Duhu i zbog traumaticnog iskustva, cim sam saznala da sam opet trudna, bilo me najvise strah samog poroda. u pitanju je carski, al prvi put su nakon 28h mucenja odlucili da bi trebala na carski pa su na stolu za anesteziju vikali da cu se porodit i da pozure(?!),a na odjelu nitko nije prepoznao moguci mastitis niti mi pokazao bilo sto i jos su se otresali na mene kad sam rekla da imam uzasne bolove u vratu(jer se veeeliki covjek navalio na vrat kako bi lakse dali anesteziju), a drugi put, kod podobnika, sve je bilo kao u bajci- od poroda do tretmana nakon poroda. ja sam beskrajno zahvalna svima tamo i tada mi je doslo da ih sve izljubim. nema novaca koji mogu platiti moj osjecaj zadovoljstva i srece nakon izlaska iz privatne bolnice. i da - mogao je doci bilo tko bilo kad. starijeg sina su mi dovodili na kratko jer je njemu ipak bilo dosadno u sobi.
    negdje oko 30.tjedna trudnoce sam se bila narucila kod dr.gebauer kojom sam odusevljena.
    sto se tice podobnikovog smisla za humor, mislim da je to stvar osobe. ne svida se svakom svaciji smisao za humor i nisu svima iste stvari smijesne pa mislim da o tome ne bi trebalo raspravljati. meni je podobnik, koliko sam ga vidjela(a to je bilo tamo,nekoliko puta dnevno)- super. skroz mi je simpatican i pase mi prisna i topla atmosfera koja vlada u bolnici. i mislim da se i teske stvari uz salu lakse podnesu nego uz namrgodene zaposlene face.
    inace, dok sam ja bila tamo, dosla je i hanca i, koliko znam, dr ju je rado primio i jos tada su rekli da ce roditi tamo, da joj on to kao poklanja. to mi je bilo super pa sam zapamtila. eto, da ne razbijate glavu o tome da li je muljao ili ne.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

najprije cestitke i super da ti je porod tako lijepo prosao.

venera z
    inace, dok sam ja bila tamo, dosla je i hanca i, koliko znam, dr ju je rado primio i jos tada su rekli da ce roditi tamo, da joj on to kao poklanja. to mi je bilo super pa sam zapamtila. eto, da ne razbijate glavu o tome da li je muljao ili ne
    .
    tko je hanca?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hanca, mijenjala se sa severinom u knjazovoj "mjenjacnici", mislim da je nedavno rodila 18. dijete, podobnik joj je obecao porod kod njega.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

AHA, kuzim.
    osamnaesto dijete?????!!!!!!!!

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ponavljam pitanje kako se kreću cijene?

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Adi prvotno napisa
    malo pogledaj u natrag, imaš sve cijene

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja izracunala da me sve skupa kostalo oko 30 000kn

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

tu mislim na preglede od negdje 30.tjedna, porod i sve poslije. carski.

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hvala, znači ti si išla na preglede tamo tek od 30tj. Jer to bio problem? Da li su šta komentirali kao tek sad si došla ili?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ne, nisu nis komentirali. ali, istina, tek su bili poceli raditi. mada mislim da nije problem, njima je glavno da je buduca mama kod njih bar zadnjih mislim da 4-5pregleda.

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Napominjem samo da je tamo svaki put kad ja dodjem sve veća gužva, a sestra na telefon dogovara Podobniku termine oko 5 -6 tjedana unaprijed...tako da uzmete u obzir gužvu koju imaju.

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Tek sam u 13 tj. i vec me svi raspituju gdje mislim rodit.
    Mislil da cu ici u privatno rodiliste, planiram ih nazvati i dogovoriti se za preglede od 19 tj. na dalje. Jos jednom cu ici kod svoje doktorice jer sam vec narucena, a onda...jos moram odlucit kojeg doktora zelim

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kad sam se ja narucivala, nije bilo mjesta kod podobnika slijedecih mjesec i pol pa sam s narucila kod dr gebauer koja je SUPER!

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

veneraZ, hvala
    onda cu se i ja kod nje naruciti :D

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Adi prvotno napisa
    cijene su se mijenjale od 01. prosinca

evo kopiram od 01.12.2008. godine novi cjenik:
    pregled: 700,
    vaginalni: 14.500,
    porod u vodi 18.000,
    carski 24.000,
    epiduralna 2.000,
    matične stanice 1.000,
    Rh faktor i zaštita 500,
    KG u slučaju žutice 200
    i boravak supruga u bolnici 550 po danu..i na to sve se obracunava pdv...

Cijena pregleda je 500 kuna s tim ada izda R 1 i ide u poreznu olakšicu na kraju godine

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj misliteljica prvotno napisa
    Napominjem samo da je tamo svaki put kad ja dodjem sve veća gužva, a sestra na telefon dogovara Podobniku termine oko 5 -6 tjedana unaprijed...tako da uzmete u obzir gužvu koju imaju.
    to jest... sve veća i veća je gužva..ja znam oko pola noći izaći iz ordinacije a čeka još par ili dva...iza mene

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja kod njega sma od prvog dana i idem svaka tri tjedna na UZV i plaćam ga 500 kuna.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam mislila da je za muža bespla smještaj da bude uz ženu

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pa..bilo je free za muza kad sam ja bila..mislim, u cijeni. obzirom da smo iz zg, moj muz je dolazio na veceru sto mu je bilo taman poslije posla. a cini mi se da su oni malo digli cijene, kaj ne?

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moram reći da stvarno imam veeeeliku želju tamo roditi, bilo bi to divno :D, sve je onako kako si zamišljam i kako si želim ALI cijene su stvarno toliko visoke :shock: da ne znam tko to može platiti. Pre pre visoke cijene, pre veliki izdatak...
    Uz naše 2 plaće koje su iznad prosjeka, uz kredit za stan i ostale nominalne životne troškove gdje još svrstati trošak od cca 4000 EUR :?.
    Mislila sam možda možda, na jedvite jade na 24 ili rate, i to bi onda bilo 1200 kn što je puno, i tako 2 godine.
    Da ne spomenem koliko se troškovi života povećaju kad bebica stigne kući, pa kad su majke primorane pasti na 2600 kn drugih 6 mjeseci porodiljnog ! Ne dao Bog nekih neplaniranih trođkova, i u dok ne kažeš keks, obitelj je u velikoj financijskoj gabuli i na prosjačnom štapu. Krpa kraj s krajem, ne može si priuštiti ništa i apsolutn koma. Zato što su si htjeli priuštiti porod kakav bi trebao biti u svakoj bolnici i po deafultu. A ne da košta kao pola jedne godišnje plaće .
    Sve je ovo tužno i jadno, jer si mi smrtnici, srednja klasa ne možemo priuštiti porod kakav želimo i zaslužujemo jer nemamo mogućnosti izdvojiti 30.000 kn ta isto.
    A bi, jako rado bi, da možemo, itekako, ikako, i ne bi nam bilo žao ni kune, samo ne znam kako...

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

da povisio je cijene od 01. prosinca 2008. godine

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Isabel slažem se s tobom, kad sam rekla MM cijene u rodilištu, samo me je pogledao
    li ja opet nekako zbrajam oduzimam
    Jel ima neko priču o porodu iz privatnog rodilišta?

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Postoji moja ukratko na nekoj od prethodnih stranica (i još iskustva od par cura isto, samo kratko) a postoje i ove dvije

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=62728

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=62911

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Znam da je to skupo...i ja si razmisljam da bi bilo bolje da rodim u bolnici i da si ustedim tih 4000 eura
    ali, ici cu pogledat i ako mi se svidi...skupit cu nekako

ja trebam rodit u 7 mj., strah me da se necu moc otusirat, da cu krepavat na 40 i da ce se prema meni ponasat kao prema krpi (na zalost, to se cesto dogadja)

zato sam sve vise sklona ideji da rodim u privatnoj bolnici...pa da imam kakav takav recimo zagarantirani tretman (barem klimu i tus), a sto se tice ljubaznosti osoblja...mene bas briga dal se oni meni iskreno smijese ili ne, glavno da su ljubazni i da ti zele i moraju pomoci na dostojanstven nacin

razgovarali smo s parom koji je nedavno dobio svoju malu curicu u privatnom rodilistu. Sa smijeskom i veseljem i govore da im je to bilo predivno iskustvo i preporucili su mi da odem tamo

Razgovarala sam s poznanicom koja je rodila sina u 7 mj. 2008 u jednoj zagrebackoj bolnici, kod nje smijeska nema...samo upozorenja da se pripremim na najgore.

Sestra mi je rodila u Varazdinu prije 2 mj...ona ima rijeci hvale za Vz bolnicu, ali mi ipak preporuca privatno

Moram jos dobro razmislit
    :?

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

...za puno manje para (oko 1500€ ako se sjecam dobro?) možete rodit u feldbachu. ako vam nije bed malo se vozit i rađat male austrijance

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Calista prvotno napisa
    (barem klimu i tus),
    misliš da to vrijedi 4000€?

a što se smiješka rodilje tiče... iako nisam imala porod baš onakav kakvim sam ga zamišljala, smiješak mi još uvijek ne silazi s lica kad se svega sjetim.
    kao ni grč kad se sjetim prvoga poroda.

jer sam se ja promijenila.
    jer sam naučila.
    jer sam znala.

često je to dovoljno.

a te 4000 si sačuvaj za ludo ljetovanje u luksuznom hotelu kada bebica poraste.
    bit ćete zajedno i to na mjestu koje sami odaberete.
    ne samo uz tuš i klimu, nego i uz švedski stol

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Calista i meni je termin u 7 mj., i to krajem, tako da smo na istom ... Mogu zamisliti našu situaciju u bolnicama za vrijeme godišnjeg :/ .. Uf!

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    ...za puno manje para (oko 1500€ ako se sjecam dobro?) možete rodit u feldbachu. ako vam nije bed malo se vozit i rađat male austrijance
    Zato opako razmišljam o Kući za porode ili čak bolnici Feldbach. Pa tamo bi se svojeski trebali potruditi da potrošimo toliko. Taman i da dođemo 2 tjedna prije poroda i da plaćamo smještaj, da obavimo luuudi shopping, da još sačuvamo matične, i još kojekakve izvanredne troškove, teško mogu doći do 4000 EUR.

Naše privatno za mana ima prednost JEDINO jer je tu blizu, u Zg, da ne kažem meni od kuće 4 min autom, mogli bi mi moji najmiliji dolaziti u posjetu, naš jezik, osjećaj da sam blizu doma... Inaće, više povjerenja imam u Austriju i u stvarnu realizaciju prirodnog poroda, iskreno slušanje i vošenja za maminim željama, duže iskustvo u prirodnom porodu kao i svjesnost o značaju istog, vjerovanje da je to najbolji način da se bebica donese na svijet i sl.

U prvoj trudnoći nisam ni dvoumila, mislili smo roditi u Kući za porode kod Monike Felber, bili smo tamo na dogovoru, ali sve je nažalost tužno završilo .
    Kako me sad prate mnogi drugi strahovi, drugačiji i suzdržaniji feeling, iako sam 99% vremena :D i u samu pomisao da ponovno osim mali život u sebi, i da jedno malo hrabro srčeko kuca ispod mog, malo smo suzdržaniji tom mišlju, pa sam mislila da je naše privatno ipak jedno jednostavnije rješenje... Ipak sam ja sad kakti rizična trudnoća, iako radim i ponašam se "normalno".
    No sve me više srce, razum i novčanik vodi ponovno u Austriju...
    Vidjeti ćemo, možda je još rano da o porodu razmišljam, na koncu najnajvažnije nam je da nam zvjezdica bude živa i zdrava
    !

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    Poznanica mi je nedavno rodila u Feldbachu, smještaj su plačali 550EUR po danu(ona i muž), mali je dobio žuticu tako da su ostali 7 dana, bila je na par pregleda kod njih u trudnoći (nisam pitala kolko košta samo pregled, ali tu je naravno i put) (s tim da je ona rodila vaginalno, nisam pitala dal je carski skuplji ali ako je svuda valjda je i kod njih)

Ako se mali austrijanac odnosi na državljanstvo, nije istina ne dobiva se državljanstvo po zemlji u kojoj se rodiš

Uglavnom ona je zadovoljna, ali nikako to nije puno jeftinije nego PR u Zg.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    (barem klimu i tus),
    ...................................
    ................................
    jer sam naučila.
    jer sam znala.

često je to dovoljno.

Potpisujem! Iako ću uskoro roditi po prvi put, ne bojim se lošeg odnosa u bolnici: ja znam što hoću, informirana sam i ne libim se tražiti što trebam niti izreći što mislim! A za 4.000 jureka ću slijedeće godine otići i na more i na skijanje (tata će čuvati Lucu dok se mama bude spuštala niz staze :D ).
    Nije da imam nešto protiv privatnika, dapače, i ja kontroliramm trudnoću privatno, al što je preveć -preveć je!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Prijateljica je prije mjesec dana rodila u privatnom rodilistu.
    Nagovarali su ju na carski jer je prenjela, nije se dala.
    Popucala je na porodu (grdo) i radili joj epi a toliko si je zeljela prirodan porod ...

Puno mi se cini platiti EUR 4.000 za smjestaj i privatnost ...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj iva_luca prvotno napisa

Iako ću uskoro roditi po prvi put, ne bojim se lošeg odnosa u bolnici: ja znam što hoću, informirana sam i ne libim se tražiti što trebam niti izreći što mislim!

I ja sam mislila isto, no nakon poroda u Rijeci sam se predomislila . Kada nemaš iskustvo poroda, a nađeš se u tzv. bolničkoj mašineriji- draga moja, garant si bespomočna. Može ti samo pomoći neka sretna zvijezda, a informiranost zaboravi. Porod ide i nema se vremena raspravljati sa njima o ovom ili onom. Ako se uopće imaš sa kim raspravljati- meni su rekli svoje i otišli pa pa... I nisam imala svog doktora na porodu, u Ri toga nema. Nemaš pojma tko je tvoj doktor, jednom te pregleda x, a već drugi puta si u milosti i nemilosti y. Ne želim te plašiti, ti pokušaj. Ako i bude grdo (kao meni npr. ) preživi se. Šala mala, ne zamjeri. Svakako, sretno!

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Koliko sam razumjela, 4000 eura je carski...a mozda mi se potrefi da rodim prirodno (mozda i ne).

Ne mislim putovat (nemam ni putovnicu ni zivaca), a PR mi je relativno blizu.

Na zimovanja/ljetovanja tako i onako nejdem i iskreno i nije mi vazno ko ce gdje "bolje" potrosit novce jer svatko ima svoje prioritete.

I jos mi je fakat rano za definitivnu odluku, no sklona sam PR-u.

Toliko od mene za sada

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

obzirom da sam prije 9 mjeseci rodila mrtvo dijete u državnoj bolici , obzirom da sam rađala sama ne znajući ni kako se tiska ni kako se diše, obzirom da je moj muž morao dati 600 USD babici da me to u hodu nauči jer sam od nestručnog disanja povratila po sebi, obzirom da su me krvavu sa mrtvim djetetom ostavili da ležim ko krmača u svinjcu, ..

smatram da svatko ima pravo na svoje prioritete u životu.

Neke cure nasreću nemaju ovakva iskustva kao ja, blago se onim ženama koje su rodile u dva truda i imaju lijepa iskustva.

Porod je nešto normalno, prirodno slažem se sa svim vašim navedenim......... ali nije uvjek tako drage moje.... nije ponekad ni normalan, ni prirodan, niti sve mora završiti dobro ......nisu svi porodi isti.

A putovanje po svijetu.. bogme sam se naputovala, i još ću ako Bog dragi dozvoli..

Svatko ima svoje prioritete..

Moj je ovakav...ne rađaš svake godine u životu (kao što ideš na skijanje i ideš na more) rađaš jedamput - dvaput u životu.

Za tako veliku stvar uz loše prvo iskustvo, godine života 37..... zaista ne želim se dovoditi u situaciju da za nečim žalim, moram podmićivati, tražiti veze i vezetine i dugovati razne usluge.

Ovako kao gospođa platiš i još dobiješ R 1 i priložiš uz poreznu olakšicu za povrat poreza

Odrasla sam osoba, zarađujem, svejsna sam svega...i ako moj mir, povjerenje koje imam u tog doktora (u vođenju trudnoće kod njega), sigurnost koju osjećam svaki put pri odlasku na kontrolu košta 24.000 kuna..onda sam ja sretna žena i moj je problem riješen :D :D :D

i na kraju sretna sam jer je moj problem riješiv!!! (makar novcem)

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja rodila prije 2 mj u fantasticnim uvijetima(doktor super simpa,primalja super simpa) ali zbog toga sto mi je muž bio zakinut za prve nježnosti sa sinom ja sam svoju sestru nagovarala da ide privatno.
    4000 eura se isplati dat za carski ako to znaci da ti je muz kraj tebe i da ne trebas zvat sestru za svaku sitnicu.
    meni je u vž bilo ok ali mi je falio muž.nisam se mogla 2 dana ni pomaknut pa sam svaki cas zivkala sestru da mi da dijete,da mi ga namijesti na cicu,da mi da caja,da me odvede na wc,da spusti roletu,da mi uzme dijete koje ja nemrem smiriti...
    muz mi je mogao vidjet dijete po 15 minuta i nije ga smio dodaknut. ja da znam da sljedeci put idem na carski isla bi privat jer 7 dana je previse bit ovisan potpuno o stranim osobama.želim muža pored sebe.
    austrija je daleko i ne bih se usudila ic tamo u visokoj trudnoci(narocito ne u 7 mj kad su gužve).

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ono sto nikako ne bi dobila u niti jednoj drzavnoj bolnici je to da je odmah nakon carskog bio muz uz mene(on nije htio biti unutra za vrijeme operacije)i, ono najvaznije - odmah nakon mjerenja su bebicu stavili da sise sto mi je definitvno nezaboravno iskustvo!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam planirala kod prvog poroda da ću uzeti apartman u bolnici(cca nekih 400 kn dan) i da će MM biti sa mnom cijeli dan a na kraju ispalo ništa od toga jer sam završila na carskom i u sobi sa 6 žena tako da ovo privatno ima svoje draži biti privatnije i slobodnije ako si sam u sobi a k tome sa MM makar i carski bio u pitanju ali lovu treba skupiti :/ je malo puno a i smijali su mi se kad sam rekla klopa je super a moji meni pa šta će tebi catering kad svakako nisi smjela jesti 3 dana NIŠTA (nisam imala stolicu uopće nakon carskog) meni bi propao catering....

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

a bar bi muz iskoristio. mogao bi on za promjenu jesti za dvoje

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da kod mene nije zdravstvena situacija takva kakva je, ja bih definitivno odabrala Feldbach ili Podobnika. Na zalost lezim vec 3 mjeseca i na zalost 550eura dnevno mi nije moguce placati za tako dug period u bolnici.
    Da se radi o iole zdravoj trudnoci, ne bi me nista na svijetu natjeralo da rodim u Hrv. bolnici, a ovako jendostavno nemam izbora.
    Cure koje si mozete priustiti Podobnika ili Feldbach ili neku drugu vanjsku bolnicu ili kucu za radjanje, iskoristite svoj izbor! i uzivajte!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    (barem klimu i tus),
    potpis ko kuca.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa
    A zašto onda cure iz Zagreba odlaze roditi u Rijeku? Kad sam ja trebala roditi prije dvije godine, više se pričalo o Rijeci nego o Varaždinu. Kaj se nekaj promijenilo?
    mislim da se pricalo o porodu u vodi ili na stolcicu. za to dvoje je ekipa skolona prirodnijem porodu, a sve ostalo je klasicni tretman

ja sam isto htjela ici u rijeku, pa sam u zadnji tren odustala. i nikad si to necu oprostiti :/

Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •