http://www.24sata.hr/news/clanak/han...e_id=main_page

nije zbog hanče, nego zbog podobnika

Hanča Mašić (38 ) u noći na ponedjeljak u zagrebačkoj bolnici Merkur prirodnim putem rodila je djevojčicu Zekiju. To joj je 17. dijete. Zekija je pri porođaju težila 3600 kilograma, a bila je dugačka 50 centimetara.

- Oko 18 sati kod kuće puknuo mi je vodenjak. Muž Safet (42) me oko 20 sati odvezao u bolnicu. Trudovi su mi počeli oko ponoći. Rodila sam u petom trudu oko pola dva. Sada sam dobro. Iscrpljena sam, ali sretna. Doktor i babice su me pazili cijelo vrijeme, ni sekunde me nisu ispustili iz vida. Hvala im svima - rekla je Hanča. Svu djecu Hanča je rodila u bolnici Merkur. Liječnik Mario Podobnik Hanči je obećao darovati 20.000 kuna skup porođaj u vodi u njegovoj klinici. Dobivši trudove, Hanča je nazvala dr. Podobnika. Po kolegici liječnici poručio je kako u klinici nema mjesta te neka se javi u bolnicu Merkur. Obitelj Mašić živi od 4000 kuna socijalne pomoći te 2700 kuna dječjeg doplatka na mjesec. Mašićevi i njihovo 13 djece žive u zagrebačkom naselju Trokut u kućici od 65 "kvadrata". Troje najstarijih se odselilo. Grad Zagreb im gradi kuću u Petruševcu u koju bi se trebali useliti do zime. Gradonačelnik Bandić bit će Zekijin krsni kum. Djecu više ne planiraju.

p.s. oprostite novinarki, markirala je kad su učili grame i kilograme