Luckyliv22 prvotno napisa
Htjela bi podijeliti s vama svoje iskustvo u privatnom rodilistu "Podobnik". Moje iskustvo je odlicno, ma prezadovoljna sam te preporucam privatno rodiliste. Rodila sam vaginalno i u svoj onoj muci osjecala sam se ko covjek, porod mi je ostao u lijepom sjecanju. Sestra je bila sjajna, zamolila sam da napravi sve kako bi se epiziotomija izbjegla. Zaista se potrudila i ja sam eto prosla bez toga. Cijela ekipa je bila sa mnom vise manje cijelo vrijeme i toliko su bili ljubazni i dragi da sam se osjecala kao doma. Bilo je i zezancije i smijanja, cak se i moj dragi opustio haha. Prije poroda nisam mogla ni zamisliti koliko ce mi biti bitno da je atmosfera u radaoni opustena. Vidi se da osoblje tamo nije preoptereceno stoga imaju vise volje za rad sto je po meni jako bitno. Sto se tice strucnosti tu je stvarno sve na mjestu barem sto se tice doktora, sestra i ostalih koje sam ja susrela na porodu. Higijena 5+ . Apartmani i usluga za vrijeme boravka u rodilistu super. Sestre iz djecje sobe i pedijatrica Martina odlicne. Eto ukratko o "Podobnik" rodilistu