Znam da je to skupo...i ja si razmisljam da bi bilo bolje da rodim u bolnici i da si ustedim tih 4000 eura
ali, ici cu pogledat i ako mi se svidi...skupit cu nekako

ja trebam rodit u 7 mj., strah me da se necu moc otusirat, da cu krepavat na 40 i da ce se prema meni ponasat kao prema krpi (na zalost, to se cesto dogadja)

zato sam sve vise sklona ideji da rodim u privatnoj bolnici...pa da imam kakav takav recimo zagarantirani tretman (barem klimu i tus), a sto se tice ljubaznosti osoblja...mene bas briga dal se oni meni iskreno smijese ili ne, glavno da su ljubazni i da ti zele i moraju pomoci na dostojanstven nacin

razgovarali smo s parom koji je nedavno dobio svoju malu curicu u privatnom rodilistu. Sa smijeskom i veseljem i govore da im je to bilo predivno iskustvo i preporucili su mi da odem tamo

Razgovarala sam s poznanicom koja je rodila sina u 7 mj. 2008 u jednoj zagrebackoj bolnici, kod nje smijeska nema...samo upozorenja da se pripremim na najgore.

Sestra mi je rodila u Varazdinu prije 2 mj...ona ima rijeci hvale za Vz bolnicu, ali mi ipak preporuca privatno

Moram jos dobro razmislit
:?