Super Leeeaaa,
Bas lijepi post. Obozavam cuti pozitivna iskustva.
Izgleda da su se stvarno u toj bolnici popravili i prerasli pocetne greske.
Jos imam jedno pitanje: Kako su moje sve prijateljice davnih dana rodile pa su im sada djeca najmanje 11 godina stara, i kako smo se muz i ja doselili iz Engleske u nepoznato nam mjesto gdje znamo samo prve susjede, tako su mi sada jedine prijateljske veze sa trudnicama preko ovih stranica, a ne bih htjela da tako ostane i nakon poroda. Znam da u drzavnim bolnicama vise zena lezi zajedno, pa se imaju vremena i sprijateljiti i razmjeniti tel brojeve itd, a kod Podobnika naravno svaka ima svoju sobu. (Hvala bogu, jer kao i ti ja si ne zelim dijeliti sobu i kupaonicu ni sa kime.)
Ti kazes da ti je ponekad bilo dosadno da si cak i TV gledala. Da li to znaci da te kod Podobnika ne poticu da se mozda upoznas s nekim drugim novopecenim mamama?
Ili ti nisi imala potrebu stvarati nova prijateljstva?
Znam da su moje prijateljice u Engleskoj, bez obzira u kojoj bolnici rodile, uvijek od osoblja dobile imena i kontakt podatke od novih majki, koje su im stanovale u blizini i rodile vise manje u okviru jednog tjedna. Poslije su se te mame sastajale na tkz. mother's meetings, gdje su izmjenjivale iskustva i druzile se, a poslije kako su djeca odrastala onda su se igrala i ustvari mi se to cinilo kao jedna prekrasan oblik druzenja. Da li mozda znas da li to ili tako nesto Podobnik i co. prakticiraju?