a da date par primjeraka u gradske knjižnice gradova u kojima se ne dijeli pa da si možemo posudit i pročitat pa vratit?
a da date par primjeraka u gradske knjižnice gradova u kojima se ne dijeli pa da si možemo posudit i pročitat pa vratit?
evo ja bi možda svoj nekome i posudila - da sam ziher da će ga vratiti - ali to je ko biblija - moraš imati svoj jer nikad ne znaš kad će ti trebati!
hvala Rodicama
@ Apricot - ja još uvijek ne kužim zašto Vam ne dozvole da ga prodajete
lako bi prodale 15000 komada po 30kn
I još jedno pitanje - nisam u toku - jel ima novoga u Zagrebu u Vodnikovoj? ako ima jel smijem ja ići po novi pa poštom slati nekome van Zagreba - ko fol eto svoj mu dajem!
samo kao ideja za cure koje nikako ne mogu do priručnika!
ja bi baš pomagala ali sam baš škrta pa ne dam svoj!![]()
![]()
![]()
i isprika Apricot - ovo je sve van teme - treba pisati kakva je priručnik a ne kako ga se dokopati!
ako ga dobro nahvalimo možda netko još novčića uloži u njega!
evo reklame -
- toliko je dobar da ga ne želim dijeliti! -
još jednom Bravo Rodice!
dobro možda sam pretjerala - ali meni je priručnik bolji od nives i simone i svih njihovih knjiga
ljudi uz večernji kupuju svašta i to po 39.99kn
ideja - da se prime predbilježbe - cure koje žele kupiti priručnik, pa da vidite koliko je to interesenata
koliko je samo na forumu cura koje žele priručnik a tek one koje nisu na forumu u Zagrebu i van Zagreba
joj ne znam kako pomoći pa lupetam valjda - kad se kod nas novci ulažu u raznorazne stvari umjesto u prave stvari![]()