-
Vegetarijanci?
Zanima me samo U kolikom smo broju i da li su vam djeca vegeterijanci?
-
-
Da na prvo i drugo? Ako na drugo ide da, u koji vrtić vam idu djeca, ako idu?
-
Ih što si odjednom znatiželjna. Na prvi dio prvog pitanja odgovor je potvrdan, dakle DA, na drugi dio pitanja isto DA, logički operator je "I", dakle DA 
Klinac ne ide u vrtić.
-
Osoblje foruma
Davore, daj se skockaj!
Da te ne znam, rekla bih da si čovjek koji ne voli pričati (belj).
Lea, upiši u pretražnik "vegetarijanci" - otvorit će ti dvadesetak topica. A dotle se i Davor možda uozbilji - on je pravi majstor za tu temu - ima fantastičnih recepata.
-
Mi smo svi doma vegetarijanci s tim da jedemo jaja i mliječno. Nušu još samo dojim, ali ju imam namjeru odgajati kao vegetarijanku. Eto. A vi?
-
Mi smo svi makrobiotičari,djeca od rođenja i to nemam namjeru mijenjati osim ako oni pokažu interes za drugu prehranu što do sada nisu.
-
Moja prehrana je vegetarijansko-makrobiotička, MM isto+meso (čuli smo nedavno da se to zove fleksoterijanac - jedu zdravu, organsku vegetarijansku hranu, ali se ne odriču ni mesa), a malac ima još dosta vremena da se odluči. Ako pokaže želju za mesom, neću ga spriječiti.
-
E pa mommy_plesačica super mi je stav. Ja sam vegerarijanac i to sam odlučila prvenstveno motivirana duhovnošću. Radim na sebi i to je došlo samo po sebi. MM je mesojed, u pravom smislu riječi i ja nemam ništa potiv. Isto i za Miu.
Odabrat će sama! :D
-
trimama!
mozes li mi poslati neki link...ili recept kako uvesti bebu u takvu ishranu..
mislim prvo dojenje a kako posle...kojim redom i sta..
hvala
-
Natural,preporučujem knjigu Jadranke Boban Pejić"Prirodno i zdravo za bebe i djecu".Knjiga je super napisana i ima jako dobrih recepata.
KOd Jadranke se može otići na konzultacije,super je žena.
Knjigu možeš nabaviti u Bio&Bio dućanima u Jurišićevoj i Ilici.Ili online
http://www.biovega.hr/Default.aspx?tabid=1
Počinje se sa meko kuhanim žitaricamatj. integralnom rižom koja se kuha jedna šalica riže i 5 šalica vode u ekspres loncu 1 h,ne soli se.kad se skuha pasira se pasirkom,dobiješ rižinu kremu i to je prva bebina kašica,kasnije se uvode druge žitarice.
sad nemam puno vremena za ostale recepte,ali potruditi ću se napisati što prije.Ako imaš pitanja slobodno se javi.
-
hvala puno na savetu
potrazicu knjigu
jednom sam bila na predavanju koje je drzao jadrankin suprug. bilo je jako poucno.
u svakom slucaju cekam recepte i licna iskustva kad budes imala vise vremena
-
ja lakto-ovo vegeterijanka, mats jede ribu i meso a sebastian od mene dobije ribu i pokusala sam mu dati meso ali nije odusevljen
a zasto sam malom ponudila i meso.... pa prvo sam citala i citala o razvoju mozga a onda mi se u tu pricu umjesala lista namirnica koje su na listi za alergije i nisam se usudila hranit ga ko vegeterijanca
jede meso otprilike jednom tjedno (tj. ribu)
-
meni su super knjige rose elliot's mother, baby + toddler book i weggie food for kids, sara lewis
-
Lakto-ovo, svi doma, ukljucujuci klince. M. ne ide u vrtic, a S. je doduse za to premali, ali nadam se da nece ni on.
-
Mi vegani... (odrasli), i cekamo jednog malog da se rodi...
:D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma