-
-
-
Angel reci kako....ja ću Niki za rođendan jednu naručiti ali bi mu jednu i sama napravila...neku loptu ili slično, a čini mi se jednostavnim oblikovati rukama neku smjesu od keksa.....njami
-
Evo ti link, tu imaš moj recept. Idući tjedan ću ti poslati sliku s rođendana, jer je stvarno super izgledala, a tako je jednostavno za napraviti. I djeca je obožavaju. Jedini problem su boje koje imaju malo čudan okus, bar meni, jer je ja inače radim sa šlagom na vrhu.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ghlight=plazma
-
Super, slikiica, jedva čekam....cmok cmok
-
Izgleda super jednostavno, samo mi reci kakav je to gusti sok....ja sam ti malo blentava za te stvari...
-
I naravno, može li bez jaja....sirovih
-
Ma umjesto grožđica može bilo šta voćkasto, a ne mora ih ni biti uopšte, dodaš bademe i u drugu polovicu.
Žumanca su tu radi "povezivanja" mase, može se povećati količina soka umjesto jaja.
-
Dobro zvuci, ali i ja cu probati bez grozdjica, jer ih uopce ne volim.
Gusti sok je sok od npr. breskve, kajsije, kruske ili jagode.
-
Ja stavljam Vindijin gusti sok od marelice, breskve i još nečeg
-
Evo slike naše bubamare ( u linku, ispod potpisa, slika br.27).
Ne vidi se baš najbolje, pa ću pojasniti:
Oblikuju se dva polukruga i premažemo ih šlagom u odgovarajućoj boji. Za točkice sam koristila čokoladne bombone, za ticala sam dva štapića umočila u čokoladni preljev. Okolo sam stavila zelenu, jestivu travicu.
Vrlo jednostavno
-
Ajde please napisite koji su to plazma keksi?
Da li su to oni bebi keksi koji se jako brzo tope u ustima? Ja inace od njih radim tiramisu.
-
-
Grožđice prokipi u jabučnom soku i ostavi stajati sat-dva dok se ne napuhnu. Onda su fine mekane. Pazi da kupiš one bez koštica i po mogućnosti nesumporene (ima u bio-dućanima).
-
Napravila sam tortu i to u ubliku auta. Torta ispala odlicno a ja faca.
Umjesto plazma keksi sam pomjesala pola pettit beure i pola baby - savoiardi - jer plazmu nisam nasla.
Umjesto slaga sam napravila cokoladnu kremu i s time premazala auto a od lizaljki sam napravila kotace i farove i stop svjetla, a od smarties bombona sam oznacila gdje su stakla. Kad stignem cu staviti negdje i fotku.
Hvala - ovo cemo sigurno ponoviti.
-
-
mamaS, jedva čekam vidjeti slije s rođendana. i naš se bliži...
lutonjice, super da ih voli. baš sam nedavno pročitala da grožđice sadrže sastojke koji onemogućavaju štetno djelovanje bakterija odgovornih za razvoj karijesa i bolesti desni. baš ću ih i ja ponuditi zari.
-
Moji jedu muesle samo zato što su u njima grožđice...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma