Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: Kako se zdravo udebljati?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Kako se zdravo udebljati?

Imam problema sa svojom težinom.Iliti lakoćom.Na svojih 166 cm pala sam na manje od 48 kila.Osjećam se nikako,iscrpljeno,bezveze,prazno..i ružno.Čitav život se borim sa tom sovjom mršavosti a uspješna sam bila jedino u trudnoćama kad sam dobivala po 20 kila ko iz šale i sebi izgledala super.Sad sam baš odlučila nešto napraviti i treba mi savjet.Kako?Inače jedem sto puta na dan po malo,redovito oko ponoći najviše, pijem puuuno vode i jedina boljka koja deblja je linolada koju smažem čitavu teglu u minutu.Ali ne prima se.Što da napravim?Ne želim se sad trpati junkom i sličnim glupostima pa na silu naštetiti svom zdravlju jer imam relativno zdrave navike kad je prehrana u pitanju.(osim cigareta i kave)Sa čime da počnem da uopće otvorim apetit i da želudac primi više hrane?Koja kombinacija bi bila dobra za dobivanje kila?

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Eee kad sam ja imala ovakav problem uf...a kad sad imam suprotni uf uf!!! Uglavnom, za debljanje tj da ti se bar apetit popravi trebaš koristiti vitamine...sad po tvojoj želji, najbolje otići u ljekarnu i pitati njih što preporučuju...znam da sam ja od B komplexa krenuladebljati jer sam počela jesti. Raznolika hrana, tjestetina (deblja) i gotove juhe...samo pazi da kad kreneš sa debljanjem ne pretjeraš..jer kad se jednom želudac raširi teško ga smanjiti

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I ja imam suprotan problem (dam ti svojih 10-15 kila ako ih hoces, sutra ) ali bi ti moglo pomoći ono što ja radim krivo:

Umjesto puno malih, pokušaj s manje velikih obroka.
    Nakon obroka obavezno pojedi nešto slatko, može i banana umjesto slatkiša.
    Povećaj unos kalorija navečer, po mogućnosti uz tv (više se može pojesti).
    Konzumiraj više punomasnih mliječih proizvoda.

Ili prestani pušiti -- to većini pomogne a zdravo je

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

jel ti sve u redu sa štitnjačom? kakvo ti je željezo?
    kakve su ti genetske predispozicije?

evo nekih debljajućih savjeta:
    svaki dan jedi jaja, med, bademe orase, suho voće i punomasno mlijeko. ne izbjegavaj tijesta i sireve, dodaji maslinovo ulje na svoj tanjur, pij voćne sokove, malo manje puši...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hormone štitnjače sam baš kontrolirala i u redu su a na uzv idem drugi tjedan.A genetski...što da kažem,moja mama ima 55 god i 50 kila a ni otac nije nikad imao viška kg.Samo vi dajte još savjeta,ja nemam vremena sad više biti na forumu ali večeras ću sve pomno proučiti.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uh, kako te mrzimo!!!

Negdje sam čitala da je za debljanje dobro uz svaki obrok jesti malo kruha (ako želiš zdravo kupi integralni), a nakon obroka malo prileći...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

B komplex otvara apetit.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Počela sam piti Prenatal za početak jer ga imam skoro čitavu bočicu.Kruh nikad nisam jela uz obroke a prileći nakon jela .nema šanse.To nisam radila ni dok sam mogla a sad ne smijem.
    Piplica,to ti je tako,ti se boriš sa viškom,ja s manjkom.Ali moram nešto reći.Uvijek sam za zavidnošću gledala ženske sa oblinama i uvijek su mi najzgodnije one koje za sebe misle da imaju viška.U srednjoj su se cure mučile sa dijetama a meni su bile prezgodne.Ja nemam ni cica ni guzica ,nosim jedva br 36, a o grudnjaku da ne govorim.Jedino što ne bih htjela je navući celulita i strija a sa velikom radošću bi primila i 10 kila

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Trina, samo da te utješim: 175/55. Štitnjača ok, jedem puno i baš uživam u hrani, ali kile ne idu gore. Vele da sam na baku. Cice...hm...dvojka, guza u tragovima, kupim br. 34 ako nađem ( i ako mi nije prekratko), hlače mi uglavnim šiva moja šnajderica, a traperice se lako nađu.
    Ako si zdrava nema razloga da se prisilno debljaš. Vjerojatno spadaš u onu grupu ljudi sitnije građe. Popij vitamine, dobro i zdravo jedi i ne brini se. Od briga se mršavi, dobiju se bore i sijede.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jedino što ne bih htjela je navući celulita i strija a sa velikom radošću bi primila i 10 kila
    Dođi do mene sa estet. kirurgoma pa izvucite koliko vam treba -dajem džabe!
    Takve si građe i nekako lakše je bez kila...ja ih nemam previše ali da su mi 4 manje...uuuf milina...a volim papati više nego išta!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja sam mršavica cijeli život. 170/56kg Štitnjača ok, jedem puno i baš uživam u hrani, ali kile ne idu gore. I izrodila dvoje djece koja su sada tinejđeri, i ništa. Leđa naprijed i otraga, ali ipak starka mi je ok. Ima je I ako dobijem koji gram ode mi u pozadinu i u trbuh, pa izgledam ko ptica trkačica - tanke ruke i noge ko špagice i ispupčena škemba i pozadina
    Probala sam već i s vitaminima, i s pivskim kvascem i sto čuda ali nikakve koristi nisam vidjela.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa

Ili prestani pušiti -- to većini pomogne a zdravo je
    5 kg garantirano

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vidiš, mene baš nešto čudi, ja sam trenutno u 'bucmastoj' fazi nakon drugog poroda (jako sporo gubim kile) - imam 52 kg na 167 (inače 48-50) i imam i cice skoro broj 4 i guzu i trbuh.

Inače, kad sam bila mala - kiseli krastavci prije ručka otvaraju apetit!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ovca_i_janje prvotno napisa
    ja sam trenutno u 'bucmastoj' fazi - imam 52 kg na 167

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Otvorim današnje novine kad ono tekst: Osnovna pravila zdravog debljanja.... pa ti ga evo:

Iako sve veći broj osoba ima problema s prekomjernom tjelesnom težinom, ima i onih koji muku muče s time kako se udebljati. Naravno, pri tome ne žele nakupiti masno tkivo oko struka, već se zdravo popuniti.

Već smo svi pročitali bezbroj savjeta o dijetama i mršavljenju, a vrlo malo se priča o zdravom načinu debljanja. Za postepeno i zdravo debljanje dnevni unos kaloraija ne smije biti manji od 2.500. Ukoliko se osoba bavi intenzivnijom tjelesnom aktivnošću, treba u organizam unijeti dodatnih 500 kalorija dnevno. Obavezni obroci su doručak, ručak i večera i oni se ne smiju preskakati. Svako ko želi dobiti na težini, trebao bi, osim osnovnih obroka imati i dva dodatna. U tim međuobrocima treba jesti voće, mliječne proizvode i orašasto voće.

Potrebno je piti najmanje 2,5 litara tekućine na dan. To može biti obična voda, ali i voćni čajevi sa šećerom ili medom.
    Jela koja do sada nismo probali i koja su nepoznanica za naša čula, potiču apetit i odgađaju osjećaj sitosti. Slino je i s raznolikom hranom. Zbog toga pri pripremi obroka posebnu pažnu treba posvetiti kontrastu okusa, boje i teksture namirnica.

Znači isto kao što bi mršala, ali ždereš, a debeli smanje unos...

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

preporučam kupinovo vino. Piti ga 3xdan po 0,5 dl
    Izvrstan je izvor vitamina i željeza, a samim time što je jako, otvara ti apetit. Nakon 10 min te jednostavno tjera pojesti nešto obilno.

Poznam osobu koja se na taj način zdravo udebljala i sad je sve 5.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajme, ja sad popila :shock:

pa idem se ubit, a ja mislila da si popravljam krvnu sliku

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

nemoj, ljudima će pasti cijena nekretnina...

ja sam probala kupinovo vino, i moj komentar je (bljak, bljuv... :/ ) . ne znam kak to neko može piti...

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Prije nego sam ostala trudna i rodila i ja sam bila mršavica i nekad su me znali pitati od čega bolujem i sl. :/

jela i više nego normalno i bila pušač.

Onda sam naručila iz kataloške prodaje vitamine (valjda za debljanje) i u roku od 1.5 mjesec uspjela sam se udebljati 8-9 kg i nikad ih nisam skinula.
    S djecom sam dobila još pa sad visim na drugim temama.

I znam još nekoliko osoba koje su se na taj način udebljale.

Mislim da se zove Golden a te tabletice formula 4

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj monax prvotno napisa
    Mislim da se zove Golden a te tabletice formula 4
    Malo sam potražila i zove se Formula IV od Goldena.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A ja i dalje mislim da ti baš neće cice nešto narasti od debljanja ako si građena da ih baš nemaš..prema tome...guštaj svojih malo kila i ne nabijaj si silom više

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma nebi ja toliko forsirala to debljanje da se ja osjećam zdravo,hitro i veselo nego mi baš fali koji kg.Nebi ja sad deset kila,možda za početak 2,3.Ja nisam nikad u životu imala više od 51 .Osim u trudnoći i nakon poroda kad kile počnu padati.Cica nemam i znam da ih neću imati dok god mi ih plastični kirurg ne pokloni

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Trina da te i ja malo utješim sa svojom kilažom,na 178 cm ja imam 58 kg,cica još i imam nešt a guzica mi je samo u tragovima i sretna sam ako se ne spusti ta kilaža.
    Od malena sam mršavica,mama,tata i brat su mi isto mršavi tako da ja mislil da je sve to genetski.
    Ne moram ti ni pričat kako su me sve zvali u školi (i tako mi nabijali još veće komplekse i bacali u depru),od čačkalice do čaplje,a najgore mi je ono pitanje-"pa jedeš li ti išta?" !!
    E na to pitanje sam uvijek prije poludila,a sad se samo nasmijem i kažem da mi ne daju jest!
    Trenutno me ne brine moja kilaža jer sam si tako složila u glavi (jedino me brine šta dolazi vrijeme dugih hlača koje nikad ne mogu nać,a i dok nađem to su većinom traperice i sretna sam šta uopće i njih nekad uspijem nać),ali i ja znam past u fazu kao i ti da se pod silom želim udebljat,onda me to još više muči pa sam još jadnija,bez volje i osjećam se bolesno.
    Supradyn šumeće ti mogu pomoć da malo živneš (meni jesu) a možda ti se primi i koja kilica.
    I jasam pušač,nisam pušila godinu dana(sad opet pušim) i nisam dobila ni grama za to vrijeme nepušenja. A čokse sam tamanila ko luda!
    Bila sam i B-compleks,al opet ništa i ja odustala i sada se tješim da ću valjda dobit s trudnoćom. Ako ikad do nje dođe.

Malo sam odužila al kad mi je to bolna točka ,Trina tebi želim sretno i zdravo debljanje,a svim ostalim mršavicama !

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Gdje se može kupiti Formula IV od Goldena, i koliko košta?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj maza36 prvotno napisa
    Gdje se može kupiti Formula IV od Goldena, i koliko košta?
    ja sam to pila prije x godina i nesjećam se gdje je kupljena, ali pogledaj ovdje
    http://prevenut.com/vitamini.htm

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo mjesec ipo nakon otvaranja ove teme, nakon prežderavanja slatkim, jedenja na silu i nade da ću posatti žena sa oblinama, stala sam na vagu i ona je pokazala točno- 48

Odustajem, nema nade za mene. Možda kad odem u penziju i kad se zalijepim za kauč ili fotelju, kad trčanje, skakanje i neka veća fizička aktivnost za mene budu stvar prošlosti, možda onda budem imala cice ili bar guzice.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Evo mjesec ipo nakon otvaranja ove teme, nakon prežderavanja slatkim, jedenja na silu i nade da ću posatti žena sa oblinama, stala sam na vagu i ona je pokazala točno- 48

Odustajem, nema nade za mene.
    ili da prestaneš pušiti - ja tako uvijek dobijem nekoliko kg. Mislim, just a thought. Ili si prestala, ne znam, napisala si ovo sa pušenjem krajem 8 mjeseca, pa kaj ja više znam tko je prestao, a tko u fazi prestanka

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moram priznati da baš nisi se onda pokušala zdravo udebljati - radila si ono što nam je "većini životni san"

Iako kažem...ipak nisi na zdravu opciju išla...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Možda kad odem u penziju i kad se zalijepim za kauč ili fotelju, kad trčanje, skakanje i neka veća fizička aktivnost za mene budu stvar prošlosti, možda onda budem imala cice ili bar guzice.
    Samo sanjaj!! Od sjedenja ćeš izgubiti mišićnu masu koja je teža od sala pa ćeš biti lakša nego sad. A cice buš si lovila negdje oko bokova, guza bu ti se spljoštila od sjedenja i atrofije mišića pa si i tu na nuli. Hoću ti reći slijedeće: uživaj, ženo i ne soli ranu onima koje mršave . Ovako lagana štediš si zglobove za stare dane pa buš vrlo pokretni suhonjavi babac bez artroze i umjetnog kuka.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

u hembem ti, ja na 4. boci u zadnjih mjesec dana
    i baš mi fiinoo, a i manje se nerviram od kad ga pijem
    sad znam zašto su mi i hlače fiinoo napete na strateškim mjestima

ja ovu temu doživljavam kao vađenje masti (zanimljiv izbor riječi) nama koje imamo obrnutu problematiku

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Moram priznati da baš nisi se onda pokušala zdravo udebljati - radila si ono što nam je "većini životni san"

Iako kažem...ipak nisi na zdravu opciju išla...
    Kad ne znam koja je zdravija opcija od ove koju inače koristim. Meni ovo nije bio životni san nego muka isusova, doslovno sam na silu trpala u sebe tu hranu, misleći da će se brojke na vagi malo povećati. Ali šipak.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Možda kad odem u penziju i kad se zalijepim za kauč ili fotelju, kad trčanje, skakanje i neka veća fizička aktivnost za mene budu stvar prošlosti, možda onda budem imala cice ili bar guzice.
    Samo sanjaj!! Od sjedenja ćeš izgubiti mišićnu masu koja je teža od sala pa ćeš biti lakša nego sad. A cice buš si lovila negdje oko bokova, guza bu ti se spljoštila od sjedenja i atrofije mišića pa si i tu na nuli. Hoću ti reći slijedeće: uživaj, ženo i ne soli ranu onima koje mršave . Ovako lagana štediš si zglobove za stare dane pa buš vrlo pokretni suhonjavi babac bez artroze i umjetnog kuka.
    Blago meni.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    ja ovu temu doživljavam kao vađenje masti (zanimljiv izbor riječi) nama koje imamo obrnutu problematiku
    Znam, tako je meni kad čitam teme o smanjivanju cica

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja sam davno otvarala temu isto kao i ti i vadila nekima mast
    ali uspjela sam se udebljat... :D
    prvo ti treba da se odlučiš za tak nešto,zatim dobar plan prehrane,manje trošiti živce na kojekakve gluposti...
    nisi ni svjesna da te okupiraju neke stvari koje ti troše energiju...
    uživaj u obrocima,svedi obroke na 3 glavna i dva međuobroka...
    ne daj nikome da te prekida u jelu,kuhaj ono što voliš jesti
    a neće te ubiti ni kaoja čokolada

za ostalo javi se na pp

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Probaj s vecim dozama B vitamina- to je mojoj frendici palilo kad je pokuπavala dobiti na tezini (dobila bi par kila).
    Zaboravi na male ceste obroke. Za durucak ham&eggs, uz to popij pol litre mlijeka, pa kad dobro ogladnis oveci rucak, kruh obavezan te slatkisi izmedju obroka. Izmedju rucka i vecere cokolada, vecera sir (puno masni) i suhomesnati proizvodi- ne sendvic, vec u vidu meze. Nakon vecere vreca kokica uz film te malo zdravih stvari: suho voce: bademi, orasi, suhi ananas, papaja i sl.
    I tako par mjeseci. Svakih par dana preskocis po neki obrok, pa kad poludis od gladi pojedes pol pileta, pol tegle ajvara, krumpir i povrce (i kruh).

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajde da ti ja pomognem ,
    trenutno imam 44 kg ali u trudnoći sam imala 35 i mogu reći da sam izbjegla smrt sa čajem MEUM MUTELLINA, nažalost nema ga kod nas , meni su ga roditelji naručili iz Njemačke pa probaj.ima poseban način kuhanja (doziranja) i otvara apetit ako se dobro sjećam tri puta dnevno a čisti i organizam i krv.
    mislim da je cijena bila oko 200 kn za 10 dana

evo probala sam ti nešto iskopati
    nema je u nasim krajevima .... raste na peskovitom tlu
    koristi se za stomacne bolesti i apetit, regulise funkcije metabolizma
    tesko se pronalazi
    mislim da imam doma knjigu pa ću ti probati potražiti kako se kuha.
    inače doktorica mi je rekla da svakih 15 minuta nešto pojedem pa makar to bio jedan zalogaj
    obavezno pojedem i jednu energetsku pločicu dnevno koja ima oko 1600-1800 kalorija

nije da sam na pomaku ali već 6 godina držim istu kilaži.
    i ja namjeravam opet piti taj čaj

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Hormone štitnjače sam baš kontrolirala i u redu su a na uzv idem drugi tjedan.A genetski...što da kažem,moja mama ima 55 god i 50 kila a ni otac nije nikad imao viška kg.Samo vi dajte još savjeta,ja nemam vremena sad više biti na forumu ali večeras ću sve pomno proučiti.
    i ja sam prešla svakakve doktore i pretrage dok se nisam ozbiljno prihvatila jela..

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ciara, 35 u trudnoći? Ti si anoreksična onda?
    Drago mi je da si malo poboljšala kilažu i da se boriš protiv nje!

Trina, mislim da bi to bilo isto kao sa mršanjem - kada ti to prestane biti cilj, a okreneš se zdravlju i boljem životu sve samo dođe sebi.

S obzirom da te ne znam, a htjela bih reći ovo: ima 2 vrste mršavica - one koje su stvarno mršave i koje izgledaju kao kost i koža, a imaju one koje imaju i mišiće i koje imaju po 45kg, ali ne izgledaju kao vješalice... koja si ti?
    Ako si ova prva, moža je problem kod tebe i mišićna masa....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[quote]Ciara, 35 u trudnoći? Ti si anoreksična onda?
    Drago mi je da si malo poboljšala kilažu i da se boriš protiv nje!

nigdje se ne vodi da jesam anoreksična osim povijesti bolesti , samo sam imala tešku trudnoću sa mučninama

inače kako bi ti rekla ja baš ne izgledam ono kost i koža, iskreno bilo je dana , sad kad vidim neke slike od prije nije mi jasno kako sam to izgledala.

nakraju sam u rodilište išla sa 50 kg i vratila se opet sa 44 (s tom kilažom sam počela trudnoću)

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nešto sam krivo citirala , sorry

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

neprofesionalni lijecnik ti ordinira sto vise lezanja u kaucu ispred tva, puno cipsa cokolade i coca cole

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj majoslava prvotno napisa
    neprofesionalni lijecnik ti ordinira sto vise lezanja u kaucu ispred tva, puno cipsa cokolade i coca cole
    to je zabranjeno, osoba koja je mršava ima probleme u metabolizmu a nezdrava prehrana ne pomaže

i ovo sam pila, isto neznam dal ih ima kod nas znam da ih ima u sloveniji
    ALTALEX KAPI
    http://hr.emarket365.com/item.php?id...005d5f0c735c62

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ciara, da li si imala 35 ili 53 kg? Jer mislim da je razlika velika i sa 35 si anoreksična, bez obira napisali oni to negdje ili ne...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

počela trudnoću sa 44 , pa pala na 35 i uspjela dogurati do 36 tjedna trudnoće sa 50

nikad u životu nisam imala više kila od tih 50

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a koliko si visoka?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

160

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A ne znam, sad kad tako kažeš, možda si imala jako tešku trudnoću sa povraćanjima itd, pa da si onda pala toliko na težini. Ali stvarno svjedeno, 35 nije normalna težina, zar ne?
    Ne želim te sada nešto povrijediti ili ti reći da jesi ili nisi anoreksična, ali težina od 35 za mene jeste anoreksično... pa sa 35 ljudi umiru... zar ne? Doduše, i sama si rekla da si izbjegla smrt...

Imam ja u muževoj familiji ženu koja je najviše u svom životu imala 52kg u trudnoći...mršava jeste, onako dječački, ali nije nikada imala baš 35. Čini mi se da joj je najniža bila kilaža oko 43 kg.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je namanja kilaža ova sad. Ali i neki prosjek.
    Pa evo, da nekako zaokružim ovu svoju temu, kad sam je otvorila nisam se osjećala nabolje. Fizički. Bila sam slabašna, nikakva. Počela sam piti vitamine (prenatal čuda čini ), u međuvremenu su riješeni i neki malo veći problemi u životu, stanje se jako popravilo i iznutra i izvana. Nisam se udebljala ali se osjećam odlično.
    Baš sam pp-ala sa jednom forumašicom, pisala jelovnik i shvatim da ja ne jedem nego žderem. Ja stvarno dosta jedem. Ne prima se jer sam jako aktivna i nema kad valjda. Neću se zamarati, važno mi je da sam zdrava i da se opet osjećam hitro, veselo i zdravo!!

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Trina, ja sam se godinama mučila pokušavajući dobiti koje kilo. U jednom trenutku sam imala 48 kg na 170 cm visine i izgledala sam stravično! Kilaža je inače varirala od 50 -52 kg. Nisu mi pomogle ni sve dijete za debljanje, čak niti mamino buđenje u rano jutro s čašom toplog mlijeka i žlicom meda za početak dana, njezino uporno inzistiranje na redovitim i obilatim obrocima (još je nedostajalo da me ona vlastitim rukama počne šopati!)

Onog trenutka kad sam se ozbiljno zabrinula za svoje zdravlje, odlučila sam zaigrati na zadnju kartu - PRESTALA SAM PUŠITI.
    Taj potez rezultirao je s dobivenih 8 kila u godinu dana! Samoj sam sebi postala lijepa i privlačna, počela sam se smješkati (frendica mi je rekla da izgledam ko mačka kad smaže kanarinca ) a da ne govorim koliko mi se imunitet popravio.

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

sa 55 kg ne mićem se godinama ,visoka 170 ,jedem ko slon ,ali sve,čokolada je ljubav mog života ,dobro, dijeli mjesto sa MM ,štitnjača ok ,mada na donjoj granici
    svako godišnje doba mislim kako ću provijeriti šećer ,kolesterol...bojim se rezultata
    inaće ne pušim,i svi mi zavide koliko jedem a ne debljam se

jedino primjećujem kako se trbuh i želudac ispupčuje,prije bila ravna ko daska,a i godinice idu

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •