-
beba ima masnu kožu
Ima li netko iskustva s masnom kožom bebe? Prvo dijete imalo mi je kožu za pozeljeti, nismo ju ničim tretirali, kupali smo se samo u vodi i ničim nismo mazali. Čak ni kod prematanja. Sada mi bebica ima jako masnu kožu glave i tjeme. Ne znam uopće kako/čime bih prala? Ako neko ima iskustva...
-
-
Kad kazes jako masnu kozu glave i tjemena mislis li na bas masnu, sjajnu kozu ili na tjemenicu?
-
zasada i perem samo vodom. Jedino sto se toliko masti da mi dođe da perem 10 puta dnevno ali se bojim kontraucinka od precestog peruckanja
-
A kolko je beba stara? Moj malac je imao neko vrijeme dosta masnu kosu, na kraju je dobio tjemenicu i kad smo se riješili tjemenice kosa se vratila u normalu...
-
Ima mjesec dana. Nije tjemenica, znam po mlađem djetetu. Bas je masna, sjajna koža. I ima crvene prištiće na licu (nisu milije)...
-
I nas je tjednima imao masnu kosu, navecer kupanje i do jutra kao da sam ga nauljila..
Kao i kod Apsu, dobio je tjemenicu nakon toga i onda je proslo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Pa da, imao je masnu kosu i sa 2 mjeseca je dobio tjemenicu.. Nakon što smo nju otjerali dobro je..
A nemoj previše prat, mi smo prali bebu svaka 2-3 dana.. Moguće da je do hormona, možda ima još tvojih hormona pa dok se to ne isčisti bude masna koža
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma