Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: autosjedalica u pickup-u?

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno autosjedalica u pickup-u?

Nova sam na forumu pa se nadam da ne otvaram duplu temu.
    Imamo Mazdu B2500 pick-up sa dvoja vrata i onim manjim stražnjim sjedalom (klupica ili kako se to već zove ) . Pojasevi iza nisu montirani. Ima li tko iskustva kakvu sjedalicu i kako je montirati u takav auto?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nema sjedalice koju bi koristila ako nemaš pojaseve ili isofix. :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Je li to ovo: http://www.automobilija.net/katalog/...ck_up/64/8087/

Tu piše broj sjedala: 2.
    Znači, nikako, osim na prednjem sjedalu ako je dijete do 2 godine i to okrenuto suprotno od smjera vožnje (ali osobno ne bih, osim ako stvarno nemam drugog izbora) dijete prevozila na suvozačkom sjedalu.

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne nije baš taj, ovaj je "single cab" a moj je "cab plus", što bi reć da ima dvoja vrata, registriran na 4 ljudi ali je zadnji sic kao pomoćni. Nije baš pomoćni (onaj sklopivi) ali je mali, tj nema pravi naslon nego samo tapecirano ( ne znam objasniti). evo slike izvana http://s189.photobucket.com/albums/z...rent=mazda.jpg, moram slikati unutra jer ne mogu naći na netu.
    Ma jasno mi je da ne mogu "zašarafiti" sjedalicu za sic bez pojaseva ili baze. Pojasevi su nekad bili montirani a ja sad kuburim sa servisima da mi naruče i montiraju nove, ali ako njih čekam doći će kad mala krene na fax (BTW ima 4 mj)!!! A nekako bi radije montirala taj isofix ako se može jer nije "pravi" sic, pa sam si mislila zna li netko za kakvo rješenje ? Isto mi nije baš najmilije da se voza na prednjem iako nam je to jedina varijanta za sad.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Problem s klupama u pick-upima je da su cesto vrlo uske pa se zna dogoditi da ne mozes postaviti sjedalicu tako da 80% njenog podnozja bude na sicu (a tako treba biti), odnosno sjedalica previse visi preko ruba klupe.

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tako da 80% njenog podnozja bude na sicu (a tako treba biti)
    thanks , ovo mi je već nekakva konkretna informacija. Možda da posudim tj samo probam više modela pa ako uopće stanu da razmišljam o daljnjim kombinacijama.
    Da li bi mi na besplatnom pregledu u Pu ili Ri (iz okolice Labina sam) ovaj vikend netko mogao pomoći oko toga, tj imaju li možda za isprobati kakvu sjedalicu ili bazu, ili netko tko se razumije u sjedalice može odokativno ocijeniti kako bi bilo najbolje montirati?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •