Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: razdor rodnice

Datum pristupanja
    May 2008

Početno razdor rodnice

bok ima li netko iskustva s razdorom rodnice? vec mjesec dana nemogu hodati a kamoli sjesti pila sam antibiotike nije pomoglo jucer bila kod gin. na sv, duhu kaze da imam prsnuce rodnice ko posljedicu poroda i da mazem s kremom iznutra nije rekao kak dugo ni koliko. a izvana na 2 mjesta imam "divlje meso" jel znate kak bi si mogla pomoci oko toga :?

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne znam ti pomoći, ali to jako bolno zvuči pa evo ti jedan
    neka prođe što prije

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala, a bol je fakat koma :D

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

za divlje meso ti je jedini lijek paljenje - ja sam ga imala na prstima i tek na drugom pregledu kod ginekologa otkrijem da imam malo te tzv granulacije i dole i da je to ono sto me konstatno smeta, ne bas kao tebe ali smeta, i da je to reakcija organizma te da je sigurno bilo puno veceg obima al sam mislila da je poslije poroda normalno pa se posredno odrazilo i na prstima, kao moralo je negdje sve to da bukne. u svakom slucaju, ja cekam da mi prodje mens pa zovem gin i dog paljenje u bolnici

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

malo janje, i ja sam imala razdor rodnice iliti kako piše u otpusnom pismu "rupturae vaginae" - grozno je vidjeti crno na bijelo
    ali meni je dr nakon što je zašila epi, "bacila" i par šavova "tamo unutra" i to je šivala uz pomoć ogledala kojeg je pridržavala babica :shock:

mogla sam sjesti tek nakon mjesec dana i to vrlo oprezno, prije toga nema šanse... sad je 2,5 mjeseca prošlo, ne osjećam ništa. jedinpo za vrijeme sexa zna biti neugodno

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni su ga palili, tj ledili, da budemo točni. E, znam kako ti je, užas,...ali proći će...pazi da kasnije radiš kegela.
    Mene i nakon tri godine nekad zeza prilikom seksa. Zato pazi da ti to spale kako treba.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

radim kegela al za sad ne pomaze jos mi vise mokraca bjezi :/

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

radim kegela al za sad ne pomaze jos mi vise mokraca bjezi :/

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja bila na paljenju u petak, divlje emso na unutarnjim savovima...nisam niti znala da sam toliko popucala, tek mi gin rekao sad na pregledu da je unutra sve sasiveno i da kako sam izdzala sivanje :shock: ...nisam imala nocne more od poroda nkaon poroda, mislila sam tako je kako, prvi put je ali od petka svaku noc sanjam kako unutra to puca i kako sivaju!!!
    Ponovo sam kod gina za 7 dana pa ce vidjeti jel to sanirao, tusirat ce, paliti, a sto ti ja znam, uhhh , nije ugodno...
    Radim kegela, a valjda radim dobro...

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

maret@, jesu li ti radili epiziotomiju?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja radim cijelu trudnocu i sad poslje kegla al ne poboljsava mi se kaze doktor da je zato kaj sam imala takav porod

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    maret@, jesu li ti radili epiziotomiju?
    Da jesu, radili su- imam 3-4 ponta vani

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •