Nitko me ne doživljava na onom topicu o suđericama pa ponavljam ovdje pitanje:

Citiraj Davor prvotno napisa
Tipično se pozadi nalaze dva križna vijka koje lako skineš, a poklopac se samo malo trkne prema naprijed i voila, igračka stane pod kuhinjski pult. Nakon micanja vijaka eventualno ostanu nekakvi nosači poklopca koji se skinu rukom i to je to. Pod samim poklopcem ne postoji baš ništa što bi se dalo pokvariti pa nema rizika.
Razlika između prave ugradbene i "normalne" suđerice je uglavnom u fronti koju ugradbena nema uopće. Ako ti ne smeta izgled suđerice sprijeda - stvarno nema smisla kupovati ugradbenu.
Poklopac ti potom može koristiti za serviranje doručka dragome u krevet dok traje nogometno prvenstvo
Mene zanima ovo, plus što me zanima što se tim skidanjem poklopca dobije i postane li perilica nešto niža? Naime, u mojoj novoj kuhinji (došla sa stanom) nema perilice i to joj je jedina mana. Ima jedan element gdje bi se perilica mogla ugurati i moja je ideja također bila uzeti neugradbenu pa je "ugraditi". Međutim, ne znam kako znati trebam li uzeti ovu od 45 ili mogu ići na onu od 60? Ormarić koji bi vadila je točno 60 širok, treba li između biti neke izolacije? Isto tako, malo je prenizak, zato gornje pitanje o poklopcu. I, koga uopće pitati da to pogleda može li se? Totalno sam zapela, a bez perilice teško živim :/