Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Pitanja o suđerici

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pitanja o suđerici

Nitko me ne doživljava na onom topicu o suđericama pa ponavljam ovdje pitanje:

Citiraj Davor prvotno napisa
    Tipično se pozadi nalaze dva križna vijka koje lako skineš, a poklopac se samo malo trkne prema naprijed i voila, igračka stane pod kuhinjski pult. Nakon micanja vijaka eventualno ostanu nekakvi nosači poklopca koji se skinu rukom i to je to. Pod samim poklopcem ne postoji baš ništa što bi se dalo pokvariti pa nema rizika.
    Razlika između prave ugradbene i "normalne" suđerice je uglavnom u fronti koju ugradbena nema uopće. Ako ti ne smeta izgled suđerice sprijeda - stvarno nema smisla kupovati ugradbenu.
    Poklopac ti potom može koristiti za serviranje doručka dragome u krevet dok traje nogometno prvenstvo
    Mene zanima ovo, plus što me zanima što se tim skidanjem poklopca dobije i postane li perilica nešto niža? Naime, u mojoj novoj kuhinji (došla sa stanom) nema perilice i to joj je jedina mana. Ima jedan element gdje bi se perilica mogla ugurati i moja je ideja također bila uzeti neugradbenu pa je "ugraditi". Međutim, ne znam kako znati trebam li uzeti ovu od 45 ili mogu ići na onu od 60? Ormarić koji bi vadila je točno 60 širok, treba li između biti neke izolacije? Isto tako, malo je prenizak, zato gornje pitanje o poklopcu. I, koga uopće pitati da to pogleda može li se? Totalno sam zapela, a bez perilice teško živim :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

postoje ugradne i samostojece sudjerice

kod samostojecih imas modele kod kojih se ta gornja ploca skida ali ima i modela di se ne skida. od proizvodjaca do proizvodjaca varira na koj se nacin skida ta ploha ako se moze skinuti, u principu je vrlo jednostavno

kad se ta radna ploha skida sudjerica postaje niza 3-5 cm

dio visine takodjer se da regulirati nogicama ali mislim da to nije vise od 3 cm

sudjerice od 60 u principu peru bolje jer mlaznice bolje pokrivaju prostor, trose manje energije i vode i skuplje su. ako imas 60 cm mjesta stavi sudjericu od 60 cm

u ducanu bi ti trebali reci da li se gornja ploca samostojece sudjerice moze skinuti (premda cesto u ducanima lupaju gluposti i nemaju pojma, pa mozes mozda pogledati u uputama koj eobicno drze u samoj izlozenoj sudjerici

sudjerica ne propusta i nema potrebe za izolacijom, jedino vodi racuna da je stvarno duboka 60 i da dovod i odvod vode trebaju biti ljevo ili desno od same sudjerice (eventualno je izvedivo i direktno iza u donjih 15 cm, jer tu ima nekog prostora)

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

45 je fakat....mala.

stray je ostalo napisala

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi imamo ovu "neugradbenu" ugrađenu pod radnu plohu, tako da smo skinuli poklopac. Ako te zanimaju točne mjere, mogu izmjeriti, ali tek kad se vrati s popravka.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma živjela sam ja s ugradbenom od 45 i bila skroz zadovoljna, štoviše, zaljubljena, nije to problem. al mi je bzvz tu ići na 45 ako imam mjesta za 60. Dakle, ako imam 60 cm izvedivo je?
    Tnx cure

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

uuu blago ti se....45ticu sam napunila sa pola rucka.....
    da 60 je bas 60.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Mi imamo ovu "neugradbenu" ugrađenu pod radnu plohu, tako da smo skinuli poklopac. Ako te zanimaju točne mjere, mogu izmjeriti, ali tek kad se vrati s popravka.
    Ovako i kod nas.....osim što nije na popravku...još....a mislim da bi trebala, jer sam počela šalice od kave ručno prat

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo skidali gornju plohu, je si li obratila paznju? tocno stane pod kuhinjsku plocu. I ja ovih dama moram ici kupiti novu, mojoj opet grijac otisao. Javi ako nadjes stogod povoljno

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma dajte, ovo je previše, moja je šest godina radila bez zamjerki.
    Koje su vam to marke, te kaj su otišle?

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je zanussi, i ona je odradila nekih 6 godina.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja Candy se pokvarila nakon 4 godine rada.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod mojih staraca je smeg, prva je radila sto godina, bila je bucna ko avion

i sad vec nekih 6 godina imaju opet smeg. pere ok i tisa je od predhodne

sad imam bosch vec nekih 6 god i super mi je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •