Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: preporuka za otorinca u splitu

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno preporuka za otorinca u splitu

cijelu prošlu zimu smo se mučili s gnjojnim upalama nosa i očiju, nakon nekoliko loših nalaza timpanometrije pred ljeto smo na Križinama dobili dijagnozu - vaditi treći krajnik.
    ja sam rekla: ne, hvala i otišla. nadala sam se da će ljeto i kupanje popraviti stanje. međutim, pomaka nema - cijelo ljeto joj je nos zaštopan, iz očiju joj konstanto cure gnjojavi krmelji, a vidim da problem sa sluhom postaje sve izraženiji (sad znam zašto se zove gluhi telefon: ja kažem npr. "došao je tata", a ona pita "koja vrata"....
    e sad, za ovu dr. u bolnici mi se čini da je njena dijagnoza "vaditi" serijska - od 10 djece koja uđu kod nje 6 će ih zapisat za operaciju. odvela bih je kod nekog privatno, znate li koga?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da je jedna st roda operirala sina kod privatnika i da je bila jako zadovoljna
    reci cu ti na pp koja, pa ti mozda pomogne

nadam se da ce vam ova zima biti bolja

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dr.Tafra Križine svaki četvrtak jutro

Mi se s njim družili 4g
    prvi pregled u rodilištu
    drugi pregled s mjesec dana i onda svako malo sve do nepune 4g kad je operirao angine

dr. Tafra je predivna i za svaku preporuku!!!

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

thnx, cure!
    probat ću privatno, ono čekanje na križinama me izludi - najprije izgubim jutro dok napravim pregled, pa me pošalju na timpanometriju na firule di izgubim drugo jutro, pa onda izgubim treće jutro dok opet dočekam da mi dr. na križinama pročita nalaze timpanometrije. organizacija im je za 10 :/

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dr Iris Žulj, u starom rodilištu II kat
    topla osoba i odličan stručnjak
    dva dana u tjednu radi popodne, a operira u bolnici

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj happy mummy prvotno napisa
    thnx, cure!
    probat ću privatno, ono čekanje na križinama me izludi - najprije izgubim jutro dok napravim pregled, pa me pošalju na timpanometriju na firule di izgubim drugo jutro, pa onda izgubim treće jutro dok opet dočekam da mi dr. na križinama pročita nalaze timpanometrije. organizacija im je za 10 :/
    zašto si jedan pregled radila na križinama, a drugi na firulama?
    zašto oba nisi radila na firulama da se poštediš šetanja?
    prije 10-ak dana L. je imala problema s uhom (zapljusnio je užasan val na kupanju) i prvi pregled smo radili u gluho doba noći na orl-u firula. kontrola opet na firulama kod neke predivne doktorice (ali joj ja zaboravila ime znam samo da je zgodna crnka).

što se tiče krajnika i bolesti vezanih uz njih mislim da ti operacija ne gine.
    ja sam ko dite imala užasnih problema s krajnicima. tolikih da sam skoro svaki misec bila na injekcijama, uz redovite upale ušiju. jedina pomoć - operacija prije napunjene 3 godine. rezultat - nikad više nisam imala problema s grlom, a ni ušima.

sretno

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

takve operacije su rutinske i uglavnom svi otorinci to rade dobro,ono zbog čega nikada ne bih to napravila kod privatnika je anestezija kod takvih operacija,za detalje možeš mi se javiti na pp,sve ću ti objasniti.

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imam uputnicu, koliko se čeka na pregled? Imam upalu živca na licu, hoće me primiti taj dan na Firule ORL, postoje li brojevi ili se naručuje? Skužajte šta nema veze s djecom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •