Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Da li se kome dogadja isto?

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Da li se kome dogadja isto?

Moja ljube je sada 4mj. i 2 tj. Zadnjih par dana mi rjeđe jede, i krace. Podoji su nam se skratili na najvise 10 min., osim onih vecernjih i ranojutarnjih. Evo sada je podne, od nekih 8 sati je jela skroz malo,i ful mi je to cudno jer je inace pravi jelac, klopa kad god... Sinoc mi je bljucnula po prvi put jako, imam dojam da je sve vratila sto je pojela u tih 10ak minuta. I jutros opet, ali u manjoj kolicini.
    Nesto mi je cudno, malo sam se zabrinula, dajte mi recite, da li je to OK, ili se nesto dogadja. Inace, piski puno, ima 2 stolice dnevno, redovite, i na kontroli s 4 mj. je bila 7080g.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

dijete ti raste i mijenja navike

ako je opce stanje dobro, uredno piski i kaka ja se ne bi brinula, pa vec je veca i ima vise snage za potegnit pa joj ne treba puno sisanja.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i moj mali isto toliko star i imamo iako vec duze iste probleme iako mislim da oni sebi "navuku"koliko im triba iako u kratkom roku

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I moj B je baš oko 4. mjeseca počeo cikati puno kraće. I čini mi se da se puno mama baš u toj dobi zabrine zbog istog 'problema'. Kao što kaže zhabica, imaju jači cug.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja bi samo potpisala Ms.mar. identicno.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa
    dijete ti raste i mijenja navike

ako je opce stanje dobro, uredno piski i kaka ja se ne bi brinula, pa vec je veca i ima vise snage za potegnit pa joj ne treba puno sisanja.
    tako je, u kraće vrijeme posisa više, s tim da se vjerojatno i povećala mogućnost i želja za istraživanjem okoline

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Moj mali od početka jako kratko cica. 10 minuta se meni čini ful dugo

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ma da! Hvala vam svima na odgovorima. Ustvari vam ja nisam neki panicar niti nesto, ali mi je tih par dana to bilo ful cudno. Vidim sada da se sve ustalilo, imamo neki raspored kroz dan, trudimo se biti redoviti u raznim aktivnostima tako da se secemo, igramo, spavamo uvijek u isto vrijeme, pa vidim da se po tome poslozillo i dojenje. Ma valjda nakon 2 mjeseca provedenog na cici, sada ovo kratko hranjenje mi je bas iznenadjujuce

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Je, možemo mi slagati rasporede kakve hoćemo - oni ih stalno mijenjaju

Moj je doslovce preko noći promijenio dužinu cikanja sa (zamornih 50 min) na (super efikasnih) 5-10 min

Mislim da je baš imao oko 3 i pol ili 4 mjeseca...

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

imam i ja taj dojam da zadnjih dana jede značajno kraće. prije je bilo oko 1sat, u zadnje vrijeme 20-30min

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

bebaci usavrsavaju tehniku.
    a kako su sve veci maju i jaci "cug"

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

covjece, ak je tako, ja necu ni znati kad ovaj moj pocica! bit ce to ko supermen, ono pristekan, odstekan, sit

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •