Uh.
Uh.
Ako mogu birati stariju jasličku i mještovitu stariju grupu, koju da izaberem? Gradi se novi privatni vrtić koji će za koji tjedan biti dovršen i oformit će se 4 nove grupe.
Ti također znači da će biti hrpa nove djece na adaptaciji? To, pretpostavljam, NIJE olakotna okolnost?
A u koje vrijeme djeca u vrtićima/jaslicama idu spavati? Od - do?
posto je L. tu negdje ni na nebu ni na zemlji, sla sam citati postove i dosla do zakljucka- mjesovita![]()
Ja sam bila prilično zabrinuta jer sam imala samo tjedan dana za adaptaciju i od sljedećeg tjedna je full time u vrtiću.
No, pokazalo se da i to ima svoje dobre strane- većina roditelja imala je način za laganini adaptaciju tako da su na spavanju ostali samo njih dvoje!
Što mi je super. Tete ih mogu i umiriti i tišina je... Zaspala je mirno, teta kaže bez suze.
Vidjet ćemo poslije kad se skupi ekipa hoće li to unijeti neke promjene ili ne.
Kod nas idu spavati u 12, 12:30.
ovo sto si napisala mi je jako interesantno.a zakaj prvotno napisa
a posto je i tema vrtica na drugom topiku, dobro se nadopunjava. nesto sam slicno razmisljala u drugom kontekstu (ne vrtic) i mislim da mi se lagano pale svjecice.....
cura je zaista reagirala "uzorno".
na isti nacin na koji uzorno regira dijete na npr. na dolazak drugog djeteta na svijet, kada svoj nesigurnost ili strah uili ljtnju jasno izrazi.
ili kad moja cura na nase "ne" u nekoj njoj bitnoj stvari regira ljutnjom, bijesom, durenjem ili placem.
doduse vecina ljudi bi smatrala uzornim da kaze "da mama, da tata" i pri tom se jos i nasmjesi najljepsim osmjehom. a mnogi misle da bi reagirala uzorno kada ne bi ni pitala, ako bi pretpostavljala da smo mi protiv.
zaista za razmisljanje.
Anci prvotno napisa
![]()