Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Ostala oprema za prvasice (bez omota)

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Ostala oprema za prvasice (bez omota)

Sistematičnosti radi, idem u čisto.
    Ribica nam je dala jedan od mogućih popisa, može biti orijentabilan (nisam sigurna da postoji ova riječ)

Citiraj Ribica prvotno napisa
    ~informativka
    ~2-3 crtančice (hrvatski, priroda, eventualno jezik i vjeronauk)
    ~1-2 matematičke bilježnice za 1. razred (matematika)
    ~1-2 pisanka A (kasnije kada se počnu vježbati slova za hrvatski i prirodu, eventualno za engleski i vjeronauk)
    ~1-2 pisanke B (za pisana slova u drugom polugodištu)
    ~za tjelesni vrečicu s tenesicama za dvoranu plavim-dečki i crvenim-cure hlačicama i bijelom majcom
    ~kutiju za likovni (može kutija od cipela koja se ukrasi)
    ~kutija za likovni sadrži: najlon/zaštitu za radni stol, čašu za vodu, vodene bojice, 2-3 veličine kistova, pastele, kolaž (ako nije sadržan u likovnoj mapi), škare, ljepilo (bijelo, ne tipa UHU), flomastere i bojice (ako ih nema u pernici)
    ~pernica mora imati bojice, dvije grafitne olovke, gumicu, šiljilo, ravnalo ili trokut, preporuča se pernica s "pretincima" za olovke radi lakše preglednosti i urednosti djeteta
    ((Vidim da sam puuuno pretjerala s matematičkim bilježnicama pa ako nekome trebajte, ne kupujte, pitajte me ))

mislim da je netko već pitao, ali nisam skužila odgovor, gdje se kupuju te hlačice za tjelesni, mislim da ih nisam vidla valda od moje OŠ? gdje ste kupovale vrećice za šlape i za tjelesni?

što nam još uz ovo treba, osim zloglasnih omota? naljepnice za knjige i bilježnice? kutija za užinu?

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

raspored sati? gdja kupiti? (to sam vec pitala na onom prvom topiku o ovogodisnjim prvasicima i pvasicama sto ga maja otvori)

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo dobili jedan u pernici (scout) a jedan u torbi (i iako smo naslijedili rabljenu torbu, raspored je netaknut ).
    Vjerujem da ga ima po knjižarama, ali ako ne, uvijek ga možete skupa iscrtati? Ja sam volila radit si šarene rasporede u školi

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

pa da! jasno da se nisam sama sjetila kad sam likovna antitalentkinja i nikad nista nisam crtala ako nisam morala. zadnji put sam crtala dojku (natjerala me, a i ostale kolegice u razredu alamama i ivka, ako se ne varam) u pokusjaju da zavrsim rodinu skolu za pomoc mamama u dojenju. oprostite za ovu digresiju, necu vise.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa tata bi mogao pomoći nacrtati mrežu
    a L. će je sigurno znati lijepo ukrasiti
    tebi ostaje samo napisati PON UTO itd

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ma super si nam plan napravila!
    a sto se tice vrecica za slape i opremu, lara je dobila jagodicu bobicu iz turbo limacha. cini mi se bas cvrsta i kvalitetna, ali ne znam koliko kosta jer je poklon. mozda ima i neka takva varijanta u t.l. za decke.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto jos prvasicu treba?
    kabanica ili kisobran?
    nose li bocu vode u skolu, u torbi?

jeste ih ucili kako sami koriste javni wc, tj onaj u skoli? mi smo dosad uvijek u javnim wcima isli s njim, a sad me strah hoce li biti papira u s koli, hoce li znati ocistit sam ili postaviti papir i tako...

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vrecice za slape imate u svim knjizarama, a vidjela sam i u nekim ducanima sa cipelama (npr. Svijet obuce)

kratke hlacice za tjelesni nama nikad nisu trebale, jedino bijela majica, a dolje trenirka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kratke hlače su obično plave , do koljena il malo kraće
    ima u MTČ-u ili u svim sportskim dućanima ( al tamo su , naravno , puno skuplje )
    čaše za likovni imate kupiti s poklopcem s rupom , baš ta tu namjenu
    u Metrou , iz njih se teže prolije ako se prevrne

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

1.što se tiče WC-a kupila sam joj vlažne maramice, a wc papir je rekla da imaju.

2.Za likovni su im prošle godine ponudili u školi TOZ-ov paket koji je koštao 90,00 kn i u njemu ima sve što će im trebati, a na kraju godine je vratila dosta toga pa ću joj samo morati kupiti nove vodene boje.

3.Trebat će vam geometrijski oblici (papirnati) koje smo doma slagali (MM i ja) , jer su totalno nepraktični i dijete ih samo ne može složiti.

4.Boca za vodu da, a kutiju za užinu nismo, jer smo u boravku.

5.Nama je oprema za tjelesni bila (nadam se da neće ništa promijeniti) bijele majice i tamne hlačice (ona ima neke ljetne capri pamučne hlačice i nisam joj kupovala nikakve ekstra).

I nemojte se s time opterećivati.
    Vjerojatno ćete odmah na početku imati roditeljski sastanak i sve što vas zanima pitajte i sve što trebate učiteljica će vam reći.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da ovi topici pokazuju da se itekako opterećujem, pa teško da mi ima pomoći
    Kupili danas vreću za šlape i vreću za tjelesni u TL. Lijepe, dobre, čvrste i ne preskupe, sviđaju mi se (iako jedva čekam birati za djevojčicu za 2 god).
    U profilu omote, vodene, naljepnice za teke (na WallEja , rezervne gumice, rezervno šiljilo, informativku, kolaž.
    Ako kupim još jednu bilježnicu molim da me se javno izbičuje.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto je informativka?

a sta cu, odo i ja danass u profila

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

majo, ja sam danas SEBI kupila 3 brisala, 2 teke sa spiralnim uvezom, korektore, markere, novu pernicu, i neću dalje

ti bar kupuješ djetetu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    sto je informativka?

u to učiteljica piše obavijesti

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    majo, ja sam danas SEBI kupila 3 brisala, 2 teke sa spiralnim uvezom, korektore, markere, novu pernicu, i neću dalje

ti bar kupuješ djetetu
    Vidi skromne učiteljice.
    Moj popis je duži.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    Citiraj zrinka prvotno napisa
    sto je informativka?

u to učiteljica piše obavijesti
    Kod nas se to u žargonu zvalo "tužibaba-teka"