Drage forumašice,
ukoliko je neka od vas imala sličnu situaciju, ja bi molila za pomoć/informaciju vezano uz oporavak nakon operacije hemangioma na trbuhu, boravka u bolnici i posljedica (ožiljka).
Moja beba ima svega 8 i pol mj. i u Klaićevoj nam je rečemo da je potrebno ukloniti hemangiom koji je do sada narasto do vel. približne jednom jajetu.
Kako se to nalazi na struku, a moje zlato je nevjerojatno živahno, ja sam jako zabrinuta za vrijeme njenog oporavka. Ona puzi turbo brzinom, stalno se diže na noge, baca na guzu, ponovo prti... KAKO ĆE SE MOĆI SA REZOM NA TRBUHU MANUTI? KAKO DA JU NOSIM (ŽIVA JE I UVIJEK NEMIRNA)? KAKO, KAKO...?
OČAJNA SAM.
Imala sam carski i znam koliko je meni dugo trajao popravak, no dobro tu su rezani mišići. ali imala sam vrlo brzo iza toga i operaciju palca zbog uraštanja nokta (rekla bi prava sitnica, ALI NIJE!) Dugo je , duuuugo trajao i taj oporavak, a palac bome možeš mobilizirati...
Drugo:
Rečeno mi je da će beba morati ostati u bolnici sama barem 24h, te da ću ju moći posjećivati samo za vrijeme posjeta (1h) dnevno.
! ! ? ? ? ! !
Jako smo vezane!! Samo je sa mnom i sa svojim tatićem. Oduvijek.
DA LI NETKO ZNA VIŠE O TOME? DA LI JE TO DOISTA TAKO KRUTO ODREĐENO (NE DOJIM JU VIŠE)?
TKO SE I KAKO BRINE ZA TU OPERIRANU MALU, ŽIVAHNU DJECU?
Treće:
Da li mi netko može preporučiti dječjeg kirurga koji će kvalitetno obaviti operaciju, te ostaviti čim manji ožiljak?
Kakav je ožiljak ostao vašem djetetu?
HVALA PUNO UNAPRIJED!

Odgovori s citatom