-
Osoblje foruma
Moja gotovo nikada ne piski odmah ujutro...vrlo, vrlo rijetko...obično piški negdje u slijedećih sat vremena nakon buđenja, a bude nekada i dva...bilo je i nekoliko situacija da se to znalo protegnuti i duže. Nakon mog početnog šoka i čuđenja (kad smo prestali nositi pelene pa sam to mogla pratiti) te svakodnevnog tentanja i ponavljanja da ode piškiti nakon ustajanja (često i žešćih rasprava u kojima bi se ona ljutila što joj dosađujem, kad valjda ona zna jel treba ili ne treba), odustala sam i sad je jednostavno ostavim da sama ode kad mora jer efekta od mog ponavljanja nema...ona svejedno ide kad joj se ide (MM jos nije u potpunosti odustao od toga, pa njih dvoje jos uvijek ponekad imaju ranojutarnje rasprave
). Doduse, kad idemo u vrtić, onda to obavi u paketu, jer je od prvog dana vrtića utvrđen ritual u kupaoni. Ali se zato znalo npr. koji put dogoditi da za citav dan u vrticu nije isla piskiti :/ ...Doduse moja kćer ima i druge cudne navike vezano za tu fiziolosku potrebu...npr. moze se pokakiti, a da se ne popiski :shock: sto je meni ravno nemogucem...a ona sasvim cool dodje pet minuta nakon kakanja i kaze ja moram piskiti...pa zar nisi to sad obavila kad si kakala...pa ne, zasto? To nam je sad doma vec zezancija...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma