Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Trudnice trebaju izbjegavati parfeme

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kako ti se meso rastvorilo? :shock: Ne mogu si to zamisliti? Popucala ti koža? Ma daj ovaj tvoj opis mi je nevjerovatan. Jel imaš ožiljke od toga? Ne mogu vjerovati da se meso može rastvoriti od dezodoransa :shock:

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Uh, kako da sad to objasnim :?

Otprilike, pore su se toliko rastvorile da su popucale, iz svega toga je curila neka vodica stalno i onda je ona još močila tu raspucalu kožu i nagrizala i koža je pucala sve dublje u slojevima, čak su i komadići kože onako razvlaženi opadali u malim, sitnim lopticama. Kako je to sve to išlo dublje probijala je krv, pa je počelo gnojit. Sve je bilo jako natečeno i nabubrilo, nekakve roze bolesne boje....ma fuj.
    Ja sam inače jako gadljiva i meni je ovo bilo prestrašno.
    POčelo je na samom početku pregiba pazuha i u jednom danu se raširilo na dobrih 50 cm kože.
    Doktor mi je rekao da se to znalo ljudima desit i od deo krema iako od njih češće dobiješ upalu žlijezda.
    Ja sam inače takva, kad na nešto odreagiram, onda to napravim junački.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme grozote! :shock: I ti još taj kamen imaš u svojoj kući :shock: Ja bi ga šuknila van i ne bi mu se na kilometre približavala.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:shock: :shock: :shock:

brrrr...
    meni nikad nije smetao, a inače imam osjetljivu kožu. Pa kako to???

Meni je taj kamen zaista nadraža stvar za znojenje tj. protiv znojenja i često ga pogledam sjetno u kupaonici i promislim da ga opet probam ali se ne usudim
    na ovo moram

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Joj da, imam ga još kući Nekako mi sve u glavi da možda još probam. Deziće baš ne volim, a on mi je savršen. I to nisam koristila neki lijevi nego Dockmanov.

Pomakiki, ja sam ga koristila godinama, nikad mi nije smetao do tog nemilog događaja. Ali i penicilina sam se naprimala tonu dok u srednjoj školi nisam skoro umrla os urtikarije. Jednko je bilo i s ubodima ose. Sve do faksa ništa, aonda jedan ugriz i užasna reakcija. Od tada su mi najveći neprijatelji.

Dakle tijelo na nešto ne mora odreagirat odmah.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja imam balein iz dm-a. Ali to bi trebala biti ista stvar.
    Kako si to liječila, jesi li dobila neku kremu ili si morala čekati da prođe?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ria prvotno napisa
    Uh, kako da sad to objasnim :?

Otprilike, pore su se toliko rastvorile da su popucale, iz svega toga je curila neka vodica stalno i onda je ona još močila tu raspucalu kožu i nagrizala i koža je pucala sve dublje u slojevima, čak su i komadići kože onako razvlaženi opadali u malim, sitnim lopticama. Kako je to sve to išlo dublje probijala je krv, pa je počelo gnojit. Sve je bilo jako natečeno i nabubrilo, nekakve roze bolesne boje....ma fuj.
    Ja sam inače jako gadljiva i meni je ovo bilo prestrašno.
    POčelo je na samom početku pregiba pazuha i u jednom danu se raširilo na dobrih 50 cm kože.
    Doktor mi je rekao da se to znalo ljudima desit i od deo krema iako od njih češće dobiješ upalu žlijezda.
    Ja sam inače takva, kad na nešto odreagiram, onda to napravim junački.
    tako je isto bilo i mm od dezića... Fkat se ne sjećam s čim smo mazali. nakon toga smo prešli na dezić bez alkohola i opet isto
    on je bio skeptičan prema kamenu ali ga sada koristi i više mu se ne javljaju takve reakcije... :D

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •