Razmišljam o kupovini rabljene baze za AS grupe 0 (0+) i zanima me koje uvjete bi ona trebala ispunjavati? Pretpostavljam da samo ne bi smjela biti u sudaru ili?
Razmišljam o kupovini rabljene baze za AS grupe 0 (0+) i zanima me koje uvjete bi ona trebala ispunjavati? Pretpostavljam da samo ne bi smjela biti u sudaru ili?
Nije smjela biti u sudaru, treba vidjeti datum proizvodnje, mora imati originalne dijelove i upute, ne smije biti oštećena.
Zbog čega je bitan datum proizvodnje?
Najviše me u stvari brine to što se nikako ne može provjeriti da li stvarno nije bila u sudaru kad se kupuje npr. preko oglasa.![]()
Zato je ja ne bih kupila preko oglasa.
I osim gore navedenih uvjeta, mora biti kompatibilna s autosjedalicom, znaci biti od istog proizvodaca i izricito namijenjena za koristenje s tvojom autosjedalicom.
ja se želim riješiti jedne Gracove baze, nije rabljena, nekorištena je al mi ne sjeda baš najbolje u naš auto. pa ako si zainteresirana...![]()
Mi smo se odlučili za MaxiCosi i njezinu bazu,ali hvala na ponudi. A sad si mi još dala i misliti da ipak sve to skupa prvo treba probat smontirat u auto i vidjet kako će odgovarati.tinkie winkie prvotno napisa
![]()
Zrina prvotno napisa
to obavezno. ja sam se zezla tako s ovom bazom