Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kupovina rabljene baze za AS

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno kupovina rabljene baze za AS

Razmišljam o kupovini rabljene baze za AS grupe 0 (0+) i zanima me koje uvjete bi ona trebala ispunjavati? Pretpostavljam da samo ne bi smjela biti u sudaru ili?

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije smjela biti u sudaru, treba vidjeti datum proizvodnje, mora imati originalne dijelove i upute, ne smije biti oštećena.

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Zbog čega je bitan datum proizvodnje?
    Najviše me u stvari brine to što se nikako ne može provjeriti da li stvarno nije bila u sudaru kad se kupuje npr. preko oglasa.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zato je ja ne bih kupila preko oglasa.

I osim gore navedenih uvjeta, mora biti kompatibilna s autosjedalicom, znaci biti od istog proizvodaca i izricito namijenjena za koristenje s tvojom autosjedalicom.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja se želim riješiti jedne Gracove baze, nije rabljena, nekorištena je al mi ne sjeda baš najbolje u naš auto. pa ako si zainteresirana...

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    ja se želim riješiti jedne Gracove baze, nije rabljena, nekorištena je al mi ne sjeda baš najbolje u naš auto. pa ako si zainteresirana...
    Mi smo se odlučili za MaxiCosi i njezinu bazu,ali hvala na ponudi. A sad si mi još dala i misliti da ipak sve to skupa prvo treba probat smontirat u auto i vidjet kako će odgovarati.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Zrina prvotno napisa
    Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    Mi smo se odlučili za MaxiCosi i njezinu bazu,ali hvala na ponudi. A sad si mi još dala i misliti da ipak sve to skupa prvo treba probat smontirat u auto i vidjet kako će odgovarati.

to obavezno. ja sam se zezla tako s ovom bazom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •