Results 1 to 10 of 10

Thread: Poklon za rođendan dvogodišnjaka

Ari's Avatar

Default Poklon za rođendan dvogodišnjaka

Evo bliži nam se i taj svečani trenutak pa sam u velikim promišljanjima oko poklona za moje čudo
    Uopće nemam ideju čime ga oduševiti jer ustvari ima hrpu toga a u zadnje vrijeme ga najviše zanimaju karte. Čim oči otvori viče ja kaka
    Svi prijedlozi su dobrodošli

EvaP's Avatar

Default poklon za dvogodisnjaka

Mi smo nasem dvogodisnjaku za rockas kupili onu stazu od Megabloksa - kupis kutiju, u njoj je nekoliko staza, drvece, stop znak i semafor, a na njoj pustas one Megabloks autice koji se rastavljaju na tri dijela... Super je i s tim se fakat voli igrati i pokusava sve vrste auta spustati po njoj...
    A za rockas je dobio svasta od Lega one od 2-5 godina (kamion, mjesalicu i slicno) i s tim se odusevio. Dobio je i Tomicu Lokomotivicu (cista petica), odusevili su ga i flomici, a mene je odusevilo sto se peru vodom Uz to je dobio i hrpu slikovnica, a veselio se i onim Megabloksovim Juricem, Slepom i sl. autima iz te serije.
    Mislim da je ocigledno da je nase najdraze ludo za autima i svim drugim oblicima mehanizacije

Osoblje foruma mikka's Avatar

moj je dobio bicikl s pomocnim kotacima, prvo nije htio sjesti na njega a sad se ne skida. uglavnom, pun pogodak. a tek kad skinemo pomocne kotace..

Ari's Avatar

Default Re: poklon za dvogodisnjaka

Hvala na prijedlozima!

Quote Originally Posted by EvaP
    odusevili su ga i flomici, a mene je odusevilo sto se peru vodom
    Koji su to? Da li ovo peru se s vodom znači i s odjeće ili samo sa ručica???

lara01's Avatar

Ako su Crayolini peru se sa svega.

Lavić je u fazi obožavanja traktora, pa su mu traktori među najdražim poklonima. Pun pogodak kod njega su i megasketcher ploča, kosilica (to ja sam tražio) i naravno, tobogan.

Mi smo našem klincu već kupili poklon. U Bon Bon-u u Zg smo mu kupili čizmice za kišu i kabanicu kompletić sa printom pčelice http://www.kidorable.com/index.php?c...e&viewby=style a baka mu je kupila kišobran i torbicu iz istog kompleta. Još će dobiti i Tomicu jer ga obožava (samo vlakić).
    Inače sam svima bakama, stričevima i ujnnama rekla da mu kupe ono kaj mu treba: cipelice, tenisice, potkušulje itd....

Dia's Avatar

mi smo mu kupili onaj mali djecji sator

buby's Avatar

bruder kamion, bager
    klein radni stol (bosch)

tomita's Avatar

Jeap i mi moramo u potragu. Sudeći po trenutnim interesima čini mi se da će to biti nešto za popunjavanje građevinskog voznog parka. Najvjerovatnije neka mješalica. Samo da mi je naći kvalitetnu, da nije vulgaris plastičurija.

Default Re: poklon za dvogodisnjaka

Quote Originally Posted by EvaP
    Mi smo nasem dvogodisnjaku za rockas kupili onu stazu od Megabloksa - kupis kutiju, u njoj je nekoliko staza, drvece, stop znak i semafor, a na njoj pustas one Megabloks autice koji se rastavljaju na tri dijela
    Gdje ima toga za kupiti?Super bi mi to bilo kao za poklon.