Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: pretrčavanje preko ceste i dr.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno pretrčavanje preko ceste i dr.

mom dvogodišnjaku je sad postala fora istrčavai na cestu, hvatati razne detrdžente i tako, uglavno sve što mu netko pokušava prikazati kao opasnost
    mislim da on još ne shavća opasnost tipa to je otrovno, pregazit će te auto i tako
    kako im objasniti bez deranja, udaranja i sličnih krasota

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Repetitio est mater studiorum.

Ponavljati, ponavljati, ponavljati, ponavljati...dok se ne smučiš i sebi i njemu. Ja prosto imam utisak da je pre to razlog zašto su prestali sa tim glupostima nego stvarno shvatanje opasnosti

A sad bez zezanja. Ispituje i pomera granice, ponaša se kao pravi dvogodišnjak. Svi smo mi to preživeli

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Za cestu nemam pojima, uglavnom visim ko kobac nad Mašom kad hodamo po pločniku. Ako krene uhvatim je i to je to. često to sve završi s njenim deranjem jer bi ona baš na cestu. Nadam se da će je proći uskoro.
    Deterđente smo riješili metodom "ispitivanje pod nadzorom". Par puta je temeljito pročačkala ormarić, probala je mrvicu praška i ustanovila da je fuj, one flaše sa špricom držim na "off" da ne može špricnuti u oko i sl. Od kada zna da smije kopati po ormariću on je prestao biti zanimljiv.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

za cestu bi uvijek složila tako izbezumljenu facu kad bi istrčala i s takvim tonom katastrofe sam govorila da se to ne smije da me gledala ko u neko čudo

i ništa to nije pomoglo

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    Za cestu nemam pojima, uglavnom visim ko kobac nad Mašom kad hodamo po pločniku. Ako krene uhvatim je i to je to. često to sve završi s njenim deranjem jer bi ona baš na cestu. Nadam se da će je proći uskoro.
    Deterđente smo riješili metodom "ispitivanje pod nadzorom". Par puta je temeljito pročačkala ormarić, probala je mrvicu praška i ustanovila da je fuj, one flaše sa špricom držim na "off" da ne može špricnuti u oko i sl. Od kada zna da smije kopati po ormariću on je prestao biti zanimljiv.

moj je u sekundi kremu za sunčanje sa off okrenuo na on i šricnuo si u oko i to još na pol metra od nas i dok smo ga gledali :shock: (rezultat: antibiotska krema,kapi za oči, povez na oku ), tak da se ja ne pouzdam baš u taj off sistem- trebali su ga ipak napravit kompliciranije ( vjerojatno bi u tom slučaju mi morale davat djeci da nam to otvore )-al ni sama ne znam di da držim takve stvari kad oni svugdje mogu do njih, ak je zatrpano, mogu odtrpat, ak je na visokom mogu donjet stolicu i uzet ,itd. tak da im ja ni ne spominjem da se to ne smije dirat, ni ne pokazujem di stoji u nadi da im ne bu zanimljivo tam ići kopat.
    Što se tiče ceste moji ovisno o situaciji imaju ili veliki strah od nje ili veliku potrebu istrčati na nju i baš niš ne pomaže :? , ne vide, ne čuju il nekaj trećeg ne znam :? :? :? .

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj clumsy mom prvotno napisa
    Repetitio est mater studiorum.

Ponavljati, ponavljati, ponavljati, ponavljati...dok se ne smučiš i sebi i njemu. Ja prosto imam utisak da je pre to razlog zašto su prestali sa tim glupostima nego stvarno shvatanje opasnosti

A sad bez zezanja. Ispituje i pomera granice, ponaša se kao pravi dvogodišnjak. Svi smo mi to preživeli
    ovako sam i ja. plus, naravno, ovo:

uglavnom visim ko kobac nad Mašom kad hodamo po pločniku. Ako krene uhvatim je i to je to. često to sve završi s njenim deranjem jer bi ona baš na cestu.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa

moj je u sekundi kremu za sunčanje sa off okrenuo na on i šricnuo si u oko i to još na pol metra od nas i dok smo ga gledali :shock:
    Aha, i Maša je nalila aceton u usta jer sam ja bila uvjerena da ne može odviti čep!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    Citiraj tajchi73 prvotno napisa

moj je u sekundi kremu za sunčanje sa off okrenuo na on i šricnuo si u oko i to još na pol metra od nas i dok smo ga gledali :shock:
    Aha, i Maša je nalila aceton u usta jer sam ja bila uvjerena da ne može odviti čep!

:shock: , čovjek bi pomislio da neće pošto baš smrdi, mada kaj se čudim, moj muž je ko klinac popio alkoholni ocat i k tome ga još apsorbiro u pluća i završio s upalom pluća u bolnici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •