Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: dnevna soba

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno dnevna soba

naša izgleda :shock:
    lijepo smo sredili stan prošle godine dok je bila mala i tada i je izgledala kao dnevna soba a sada je sve samo ne to.puna je njenih igračaka,stol,plastelina,papira,koš za košarku,beba 10(sve Ane ),kolica za bebe,nona,motor...ma svega
    dali vaša dnevna soba je isključivo dnevna soba ili su ju zauzeli vaši klinci kao što je kod mene slučaj?

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moj cijeli stan izgleda kao jedna velika dječja igraonica...iskreno, to mi je super!
    Meni uistinu ne smetaju razbacane igračke i ostale njegove stvari...
    Složim ih u kutije, ali za min su opet sve vani.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pola prostora je dnevna soba, druga polovica je blagavaona u kojoj je 1/2 samo mališino - tepih na cestu s igračkama...

naravno da se igra po svuda, ali budući obožava usisavati to iskoristim za pospremanje razbacanog

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

U starom stanu gdje nije bilo dj. sobe, dnevni je izgledao kao igraonica.
    Sad imaju svoju igraonicu, ali često se igraju u dnevnom i drljaju igračke iz svoje sobe u dnevni.
    Pa je opet ko igraonica
    Kad maknemo igračke, uredno nam je, ali vidi se, naravno, da tu žive djeca.

Meni se ni ne sviđaju domovi gdje se uopće ne nazire da tu žive djeca. Sve nekako ko po špagi...

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Okupirala je, ne samo dnevnu, nego i spavaću sobu, trpezariju sa kuhinjom (u ladici sa escajgom nalazim igraćkice ), kupatilo i hodnik. Jedina "slobodna teritorija" je balkon, koji je istovremeno i zabranjena teritorija, jer tamo mala djeca ne izlaze
    Ne smeta mi, pospremim kad legne spavati, tek toliko da ne nagazim na nešto. Svejedno, to što sam pospremila opet brzinski ujutro izlazi van iz korpe.
    Tako, valjda, treba, kad su djeca u kući

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je super što smo mi kad smo uređivali novi stan namjerno stavili neke Leine stvari u dnevnu sobu - jednu policu sa slikovnicama, pa ploču za crtanje; tako da se ona ne bi osjećala isključeno i izbačeno, nego da osjeća da je to i njena soba. Buahaha - nije bilo potrebe - ne osjeća se niti najmanje izbačeno.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E meni je super kad Lea namjesti neke svoje igračke po stanu i ne smiješ ih maknuti jer tu one žive, tako su desetak dana jedan gumeni jež i medo živjeli u hodniku, i sad ti pogodi tko se negdje slučajno zatekao a kome si razorio dom kad pospremaš.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

cijeli stan je karlova igraonica, igračaka na sve strane po cijeli dan...jedino mm i ja imamo dnevnu sobu navečer kad karlo zaspe ako se mami daju pokupit igračke, a ako ne onda uživamo među igračkama, koji put kad sjednemo na kauč u guzu nas upikne autić....al sve su to sitnice i neće još dugo trajati jer nam djeca tako brzo rastu....al onda dolaze nova djeca pa opet sve ispočetka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Okupirao cijeli stan i uglavnom mi je to super (osim kad sam u pms-u pa poludim od nereda).
    Jako mi je slatko kad on navečer spava pa negdje u kuhinji naiđem na njegov autić

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Dnevna soba nam je samo dnevna soba.

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dio dnevne sobe /veći/ je igraonica.U drugom dijelu je TV gdje se gledaju "ne mamine i tatine" - dakle, crtići.Većinu vremena smo u boravku i logično mi je da su tu i njene igračke,u dijelu gdje su nam knige -dobila je jednu policu za njene.Meni to uopće ne smeta a gosti koji ostanu :shock: jer je puno igračaka /kako to dopuštamo/ - to su uglavnom ili oni bez djece ili oni sa jako velikom djecom.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sta je to dnevna soba?
    mi gdje god dodemo pretvorimo dnevne sobe u igraonicu. zagreb, kod bake u u splitu, ko nas zeli u goste?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a zašto je ovo u skupini 1-3 ?????

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Valjda jer nakon 3 godine haraju po dvorištu
    i tuđim dnevnim sobama

Dnevna... cijela kuća je dnevna soba
    I dnevna je cijela kuća
    Igračke posvuda, to mi je baš super.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa
    i tuđim dnevnim sobama
    hah! a odjeća, obuća, cipele, tenisice, nakit, kozmetika, itd... od ulaznih vrata kroz cijeli stan... ???

ah, pardonček... malo nas je u toj fazi
    većina živi u nadi...

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

hah! a odjeća, obuća, cipele, tenisice, nakit, kozmetika, itd... od ulaznih vrata kroz cijeli stan... ???

ah, pardonček... malo nas je u toj fazi
    većina živi u nadi...
    Moje ili njene

A čuješ, sad je dovoljno velika da čisti iza sebe :/

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sve igracke su mu u dnevnoj, bicikl i bicikl-guralica se setaju od hodnika do spavace pa do radne sobe, romobil je u hodniku zajedno s kolicima i opremom za park. u krevetu u spavacoj ima barem nekoliko malih autica i lokomotiva. plisanci su poslagani na ogradi od kutne garniture u dnevnoj. knjigice su na najdoljnjoj polici od biblioteke koja stoji u spavacoj.

planiram mu sad dati napraviti njegov krevet koji ce biti malo povisen da mu stane barem vecina igracaka ispod.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    U starom stanu gdje nije bilo dj. sobe, dnevni je izgledao kao igraonica.
    Sad imaju svoju igraonicu, ali često se igraju u dnevnom i drljaju igračke iz svoje sobe u dnevni.
    Pa je opet ko igraonica
    Kad maknemo igračke, uredno nam je, ali vidi se, naravno, da tu žive djeca.

Meni se ni ne sviđaju domovi gdje se uopće ne nazire da tu žive djeca. Sve nekako ko po špagi...
    Taman isto ovako!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A čuješ, sad je dovoljno velika da čisti iza sebe :/
    pa počisti... kad vidi...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i tuđim dnevnim sobama

.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Naša dnevna je ujedno mjesto gdje se i kuha i jede, ali je i igraonica. Ima i svoj mali kutak gdje su joj igračke (kad ih pospremim ), a inače su po cijeloj dnevnoj i balkonu. Po stropu smo zaljepili ribice, podmornice, hobotnice, morske pse, kitove koji vise na koncu i okreću se na vjetru (ovisno o godišnjem dobi - u proljece je bilo cvijeće ), u kuhinji na podu su šarene puzle (da ako padne, ne udari jako glavom po pločicama).
    Mene veseli to šarenilo, a bogme i nju

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Dnevna soba nam je samo dnevna soba.
    tako je i kod moje kume.meni je to neshvatljivo da to uspjevate jer naša mala sve dovlači u dnevnu
    čak i u kuhinji u ladicama ima njenih stvari....

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, stvarno, zašto je to u skupini 1-3 ? U starom stanu klinci su imali svoju sobu ali je bila majušna, a u dnevnu sobu namjerno nismo stavljali fotelje, stoliće... neka djeca trče i imaju prostora, pa su oni polako igračke iz svoje sobe dovukli u dnevnu. Plus još na dijelu blagovaone tepih s autićima. A za stol nismo nikad mogli svi četvero sjesti jer su valjda više od pola zauzimali crteži, flomasteri, vodene boje....

Kad smo se preselili, oni su dobili veeeliku sobu za sebe, i rekla sam da neću više igračaka u dnevnoj sobi, a na stolu mi može biti jedino vaza s cvijećem... mo'š misliti... Situacija s igračkama je priznajem puno bolja, ali crtežima su me zatrpali skroz. Baš vole crtati za kuhinjskim stolom, lijepi je veliki, i može uzeti raditi drugi crtež (i treći, i četvrti...) dok mu se na prvom suši boja, ljepilo, štogod.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A šta ja znam... nemam neki poseban režim. Vjerojatno je to zato što smo si postavili stvari da je dječja soba njihova i tamo mogu raditi što žele dok u dnevnoj ipak imaju neka ograničenja. Recimo u dnevnoj imamo samo mali tepih i ne dozvoljavam tamo trčanja, bacanja i vožnju guralicom. Kako živimo u stanu smatram da je fer prema susjedima dolje da imaju bar djelić stana koji ne odzvanja
    U dnevnoj obično gledaju crtić ili donesu par igračaka ako smo i mi tamo ali u principu najviše vremena i provodimo u dječjoj sobi.

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja mama zna reći: Sara ima najveću dječiju sobu!

Što znači da su nam dnevna i dječija jedna soba...
    "Problem" je u tom što je njena buduća dječija soba u potkrovlju (nasuprot spavaće) i sumnjam da će se uskoro htjeti igrati u njoj.... da nas npr. dijeli samo hodnik onda vjerojatno bi ali ovako gore na katu.....

Meni uglavnom njene igračke nesmetaju osim nekada... (PMS)

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

igraonica!!!
    nemamo čak ni stolić jer je bio preopasan za nju, staklen, a gornje staklo nije fiksirano.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj gitulja prvotno napisa
    igraonica!!!
    nemamo čak ni stolić jer je bio preopasan za nju, staklen, a gornje staklo nije fiksirano.
    Kako vam je kada dođete negdje? Mi ništa nismo posebno prilagođavali djeci. Brzo su shvatili što smiju a što ne. Doduše ni nemamo tako opasne stvari kao to staklo :/

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja kod sebe doma izbjegavam potencijalno opasne stvari, kod drugih malo pripazim. al doma ne da ne zelim, nego ni ne mogu stalno paziti, a da ne velim da se nesto moze dogoditi slucajno.

sjecam se kad smo dosli s dorianovih godinu dana u posjet svekrvi, usli smo u sobu od sogorice, ona je imala na stolu neko staklovinje, ja i mm bez rijeci se uhvatili jedan pepeljare, drugi vaze i maklli to na visoko gdje dijete ne moze. moja sogorica je umrla od smijeha, da kako smo uigrani

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nama je dnevna definitivno igraonica.
    Meni je bitno da prostor za spavanje deteta (bio on u decjoj ili roditeljskoj spavacoj sobi) bude odvojen od prostora za igru, jer moj mali decak nikad ne bi spavao da nema te podele.
    Naravno, igra se i u spavacoj sobi preko dana, ali su igracke u dnevnoj, tamo ih smestamo, razvrstavamo i vracamo.
    Pored toga, mi odrasli jos uvek nemamo sta da radimo u klasicnoj dnevnoj sobi, pa nam je taj prostor nepotreban.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Sve je njihova igraonica,iskreno uživam u tome
    Dugo sam čekala slatke majčinske "brige" tako da sada uživam i kad se žalim

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Sve je njihova igraonica,iskreno uživam u tome
    Dugo sam čekala slatke majčinske "brige" tako da sada uživam i kad se žalim

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nama i je i prije Ele dnevna soba bila igraonica (ovako ili onako), Mikija smo maknuli sa zida u jednoj fazi, sad ga Ela ponovo sastavlja...
    A, vi, veliki,pa ne igrate se, valjda samo u spavaćoj sobi?

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

MM kaže da imamo cirkus, a ne stan
    Preko ljeta smo kod moje sestre na feriju, kaj mislite kako njima sad izgleda dnevna soba?

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nemam dnevnu sobu, krevet ni fotelju. Evo, upravo se od cijelog namještaja nagurao pored mene na fotelju. Dok ne proširimo životni prostor ne računam da ću imati ni kvadrat za sebe, al mi to ne smeta. Ionako se furam na kreativni nered!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

onda dobro.....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nama je dnevna soba ono što joj i ime govori: dnevna soba. Znači da u njoj danju svi boravimo i provodimo vrijeme, pa je tako puna i knjiga i papira i cd-ova i igračaka - svega pomalo.
    Na žalost, nemamo dječju sobu, ali i da je imamo, vjerojatno bi bilo slično - samo bismo u tom slučaju imali više mjesta za spremanje igračaka. Ovako, igračke su posvuda oko nas, raspoređene na strateškim mjestima . Ali još više od igračaka - papiri, olovke, kalkulatori i ostalo.
    Ali ni prije rođenja djeteta nije izgledalo bitno drukčije - samo nije bilo igračaka i bilo je sve skupa malo urednije. Ni prije nismo imali staklene vitrine, ukrasne predmete i slično.
    Mene u svem tom džumbusu živcira jedino što su nam knjige naslagane posvuda, a na policama više nema mjesta. Ali sve će to doći na svoje kad jednom budemo imali veći stan (moš mislit )

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

U njoj imamo kutiju sa igračkama i puno slikovnica - to je sve uvik uredno posloženo, osim kad je baš u žaru igre, točnije kad su svi autići na podu i kad ih vozi, parkira i slično.

Od mene je vidio da ja nakon upotrebe sve spremim na svoje misto, a pošto je on mala Djevica i čistunac, on sve svoje igračke, priče i sve druge stvari kad završi sa igrom vrati na mjesto

A i inače voli red, kad god ja čistim i on čisti sa mnom, ako kuham on je sa mnom u kuhinji i kad uzmem neku posudu ili ulje on zatvara vratašca od donjih elemenata.

Ima 22 miseca i nikad ga nisam učila da to radi (ali zato ga svaki put pohvalim), jednostavno je takav

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moram se ispraviti, ima 23 miseca

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    E meni je super kad Lea namjesti neke svoje igračke po stanu i ne smiješ ih maknuti jer tu one žive, tako su desetak dana jedan gumeni jež i medo živjeli u hodniku, i sad ti pogodi tko se negdje slučajno zatekao a kome si razorio dom kad pospremaš.
    Kod nas zeko živi u dječjoj sobi, a maca u dnevnoj.
    Ponekad zeko dođe maci u posjetu
    Sad se doselila još jedna maca u dnevnu, pa se te dvije mace vole i daju si puse
    I kaj da ja sad taj zaljubljeni par izbacim :?

A mala je na podu na puzzlama u dnevnom, tu ima najviše mjesta i na oku mi je.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    i sad ti pogodi tko se negdje slučajno zatekao a kome si razorio dom kad pospremaš.
    Joj to mi je tako slatko

Ali kod nas ja ugl. ne spremam igračke... dečki to sami. Pogotovo sada kada zajedno spremaju pa se natječu tko će više pospremiti - sve više vidim prednosti dvoje djece
    Mislim da moji ne vole razbacane igračke, kada sve izvuku ne znaju se igrati a prije spavanja se obavezno sve posprema.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

igraonica!!!
    Kako vam je kada dođete negdje? Mi ništa nismo posebno prilagođavali djeci. Brzo su shvatili što smiju a što ne. Doduše ni nemamo tako opasne stvari kao to staklo :/
    potpis!
    ali potpisujem i Anci gore- u starom stanu je dn. soba bila sve, a spavaca samo spavaca.
    ovdje je njena soba rusvaj od igracaka, ali najcesce iz nje dovozi svoje igracke u dnevnu.
    i znam zasto- jer smo mi u njoj i zeli biti s nama.
    no tu postoje takodjer ograncenja kao i pravilo da se skupe gracke. u svojoj sobi (u kojoj jos ne spava ) moze raditi sta zeli, kao sto moze biti i nered. tu i tamo m pukne film pa skupimo igracke. red traje 5 minuta

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    ovdje je njena soba rusvaj od igracaka, ali najcesce iz nje dovozi svoje igracke u dnevnu.
    i znam zasto- jer smo mi u njoj i zeli biti s nama.
    no tu postoje takodjer ograncenja kao i pravilo da se skupe gracke. u svojoj sobi (u kojoj jos ne spava )

Tako i mi dječju sobu zovemo njihova-dječja soba.
    A nema ni kreveta ni ormara.
    Igračke unutar golih zidova i šator

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

igraonica!!!
    A ovo ne potpisujem
    Ova starija bi još i prihvatila i shvatila što je opasno, no mali hahar

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

u dnevnoj ima svoj kutak gdje su igračke složene al kad se počne igrat po cijelom stanu ima svega...

ne smeta mi...ponekad ako baš ne mogu proć

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i dnevna i spavaca i kupaona, sve je to njena veeelika rezidencija. ona je svuda carica, ja navecer stapom (brisacem za pod) prvo zgrnem hrpu igracaka na jedno mjesto, pa onda u kutije....

po kadi okolo naokolo rekviziti za kupanje, po spavacoj plisanci, vrece za spavanje, jastucici, sviralice, knjigice...ne, nimalo sexy prostor

Ari avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Na prostoru dnevne sobe i trpezarije nalaze se osim nužnog namještaja, dvoje kolica, veliki vrtić, hranilica,viper, tobogan, ogromni medo, autić, guralica, kamioni, mali stolić za kocke, mala fotelja, dvije male stolice, kutija za igračke i hrpa igračaka koje nisu u kutiji i do nedavno triciklić ali on je stvarno bio višak jer za rođendan mu stiže i konj pa smo morali par kvadratnih centimatara oslobodit 8)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

uh da... i nasa tako izgleda

cak se niti ne trudim to pospremati kad nam dolaze gosti, jer nema smisla. tako i tako ce ona opet sve vratiti u dnevnu.

sobu ocistim, a kuca ce biti pospremljena kad dijete naraste.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Šogorica je rekla kad nas je posjetila: ajme, kod vas je ko u dječjem vrtiću. Sad znate kako mi izgleda stan.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja se ispričavam što sam uzrupirala topik. Nisam znala da je samo za neuredne

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nasa je cista i neuredna 8)
    Al takva bi bila i da nema K. - ja i mm smo jednostavno takvi ljudi.
    Njegovi CD-ovi, moje knjige... sve je to naokolo.
    Kicine igracke se lijepo uklapaju u obiteljski styling

A staklovinje, da ga imam, bih prije ja razbila 'vaka krakata, nego mali.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •