Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Tko se treba priviknuti na vrtić?! Ona ili ja?!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Tko se treba priviknuti na vrtić?! Ona ili ja?!

Prošli tjedan- prvi tjedan vrtića i veeeeelika euforija, moja naravno jer je moje dijete konačno krenulo u vrtić i konačno će se svaki dan malo odvajati od mene a ja ću, opet KONAČNO imati malo više vremena za sebe i svoje "potrebe". Ne radim, već sam četiri godine doma i svaki dan mi je isti- buđenje, park, kuhanje, spremanje... svaki dan jedno te isto, sve isplanirano u minutu.... I taman kad sam već pomalo počela "pucati po šavovima" jer sam se zaželila malo PUNO vremena za sebe, prijateljice, kavice... moje dijete je krenulo u vrtić!!! :D :D :D :D :D I, na neki način, nitko sretniji od mene! Ujutro ju pustim u vrtiću a ja krenem u lokalni kafić na pravu jutarnju kavu sa prijateljicama bez d moram razmišljati dali će pasti sa stolice, dali će nešto razbiti, bez da me bilo tko poteže za rukav dok ja pokušavam izgovoriti barem jednu cijelu rečenicu (dali je možda nekome poznat ovakav scenarij?)....... I sve je to bilo super prošli tjedan..... Ovaj tjedan tj. danas- ona je u vrtiću a ja sam kući, sjedim na krevetu a oko mene brdo posla kojeg se treba uhvatiti- spremanje, kuhanje, peglanje.... ali meni se ništa neda!!!! :? :? :? Zapravo, dosadno mi je!!! Nitko mi se ne vrti oko nogu kao mali pasić, nitko se ne svađa samnom, tako je tiho i prazno! Ali ja se ipak pokrećem i obavljam svoje svakodnevne poslove. I dok sve to obavljam shvačam da zapravo cijelo vrijeme pogledavam na sat i jedva čekam da dođe vrijeme kada idem po dijete!!!! Odlazim po nju i taj put do vrtića mi se čini tako dalek kao da idem pješke do Japana!!!! A udaljen je od naše kuče 5 minuta! I onda naravno, neopisiva sreča kad me zagrli i poljubi! I sad vi meni recite- tko je tu lud???????????? :? :? :? :? Cijelo ljeto sam njoj pričala o vrtiću i navikavala je na njega.... a dali sam sebe možda trebala privikavati na to da će ona u vrtić i da ću imati puuuuno vremena za sebe (dok ne počnem raditi)?!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

bas si me nasmijala....
    pa odgovor je...DA
    trebat ce ti vremena.
    barem meni uvijek treba.
    cak i sada kad mi odjednom iskrsnu 2 sata slobode, ne znam kud sa sobom. Dok smo zajedno, stotinu mi ideja protutnji glavom - sto bih ja sve htjela, a ne mogu s njim, ili barem dok jos malo ne poodraste (npr. ic trčat na Marjan) al kad ga nema, odjednom mi trčanje ne pada na pamet

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Meni osobno za takav odmor odlično funkcionira odlazak djedu i baki srijedom, prespava do četvrtka ujutro, dovedu je nakon doručka. Mala je sretna jer obožava biti kod njih, a bonus je i igralište i škvadra kod zgrade. Ja se odmorim i napravim si neke stvari, a dijete mi je i dalje većinu tjedna pod mojom kontrolom. I taj jedan dan mi nedostaje...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma i kod mene je funkcionirao baka-servis da se malo izguštiram ali sada mora svaki dan u vrtić pa mi je strašno prazno bez nje i njenog "njurganja". Imam ja strašno puno posla za obavljat i radit dok nje nema ali stalno mislim na nju i baš mi fali. Zapravo taj baka-servis kod nas i nije bio tako čest, bilo dnevni ili nočni, a kako ja još ne radim i nisam zadnje 4 godine, nas dvije smo svugdje išle zajedno i manje-više sam ju svugdje vodila sa sobom. Nemogu se nikako naviknuti da je u vrtiću i da je to to!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Poznati scenarij dok je S krenula u vrtić... Iako sam ja počela raditi na 4 h....
    Ostatak vremena sam jedva čekala da krenem po nju jer je ona spavala u vrtiću a ja radila do 13h...
    Tih dva sata cijela vječnost... Znala sam već biti u vrtiću u pola tri a ona spava a ja čekam...
    A sad nakon dve godine sam se privikla i jedva čekamo odlazak u vrtić

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja radim od kuce pa mi slobodno vrijeme u toku dana (a ne po noci ) UVIJEK dobro dodje.

Medjutim, kad je E krenula u vrtic, bilo mi je STRAAASNO pusto i tuzno.

Sta da ti kazem, ja sam uvijek prva mama pred vrticem jer ne mogu docekati da izadje van.

(Sad ide sa vrtickim busom tamo i natrag, bus treba stici u 15:45h a ja vec u 15:30h nestrpljivo pocupkujem pred kucom ).

Trebat ce ti vremena da se naviknes. I sigurno ce ti biti dugo i cesto i pusto i prazno i tuzno... Zato gledaj da to vrijeme kvalitetno iskoristis, pa da vrijeme kad ste zajedno bude samo vase vrijeme . I neka te tjesi pomisao da se ona u vrticu super zabavlja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •