-
Hug-a-bub na bok
Nakon tri generacije nosanja u hug-a-bubu, prošli tjedan sam imala prosvjetljenje.. Nakon beskonačnog surfanja i gledanja u youtube filmiće u potrazi za idealnom nosilicom za na bok, jednostavno sam se sjetila - zavezati maramu na normalan način, ali izmaknuto, tako da je centar svega na boku. Lovru umetnem na normalan način i sjedi mi na boku. Oboje oduševljeni
-
dakle to je onda nesto kao sling, ali na dva ramena? zvuci zanimljivo
starija djeca vole biti na boku, ali nositi cijelu tezinu na jednom ramenu je pakao kad su tezi.
-
Može mi netko reći koja je razlika između hug-a-buba i marame? Malo guglam ali mi izgleda kao marama s panelom na sredini?
-
ma fora je u širini marame. vidla sam neke filmiće kako se marame mogu vezat na bok, ali te sve marame su široke skoro ko sling, pa zapravo zahaklaš bebu od ispod guze pa skroz do vrata. hug-a-bub je uži pa to nemreš s njom..
al da felix, to onda dođe slično ko sling (meni se čini i stabilnije), ali se teret lijepo rasporedi na oba ramena i leđa. naravno, osjetiš dobar dio težine na boku, ali kod slinga (tj ja imam pouch, ali pretpostavljam da je sličan osjećaj) poludim kad mi se navali sve to na jedno rame, nemrem dugo tak..
a osnovni problem mi je nošenje na naprijed, sad mi to više nije za duge pruge, nekako stalno gledam dal mu marama stišće jajca.. da ima pelene bi bilo vjerojatno bolje, al ovak..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma