Vidi rezultate ankete: Za koje rodilište ćete se odlučiti?

Glasači
183. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Vinogradska

30 16.39%
  • Sv. Duh

29 15.85%
  • Petrova

11 6.01%
  • Merkur

13 7.10%
  • Privatno rodilište

29 15.85%
  • Varaždin

31 16.94%
  • Rijeka

14 7.65%
  • Graz/Feldbach

8 4.37%
  • nešto drugo

18 9.84%
Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 60 od 60

Tema: Odaberite rodilište

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I prije poroda, a pogotovo nako,n jedina odluka bila je Vinogradska! Svaka pohvala svim zaposlenima tamo! Da moram ponovo odluka bi bila ista.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Merkur u Zagrebu, ma da sam zamišljala da ću naći toliko ljudskosti na jednom mjestu, ne bi vjerovali... SVI su super, usprkos i hipoksiji i niskoj porođajnoj težini, i to što sam pola svog boravka proplakala, ljudi su super i bila sam sa svojom bebom dok god se nije oporavila i bila spremna doći kući. nikakvo donošenje izdojenog mlijeka, bila sam tamo koliko i ona, podučili su nas dojenju, bez paketa "sretna beba", samo čaj za dojilje i sos telefoni za potporu dojenju.
    ma čista 5!!!!

baps avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Potpisujem mallenu!

Moja iskustva s odjela babinjača Merkura i jedne Petrove po svim su mjerilima oprečna i sasvim suprotna! Dakle - MERKUR!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

odabrala vinogradsku iako bi radije rooming in pod uvjetom da mi netko pomaže prvih 24 h

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mozda negdje vec postoji ova tema ali mene zanima da li postoje ikakve naznake da se u Hrvatskoj dozvole porodi doma. Mislim znam da se moze roditi doma ali ja mislim na porod koji bi doma pratila obucena babica kao u zapadnim zemljama. Naime, to je opcija koja mene interesira jer nakon iskustva u zadarskom rodilistu koje je bilo lose, a prema onome sto vam ispricaju na tecaju je trebalo biti super, ja vise nikome nevjerujem. Vjerovala bi obucenoj babici koju bi platila i koja bi mi bila samo na pomoci a ja bi sama radala kako mi najvise odogovara.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Prvo sam dijete rodila u Petrovoj jer sam imala rizičnu trudnoću. Iz prve sam ruke znala da moje dijete s njihovom intenzivnom koja je unatoć brojnim kritikama glede bezobraznog osoblja i nemogućnosti posjeta djetetu ipak najbolje opskrbljena što medicinskom opremom što zdr. stručnjacima,ima najbolje šanse da preživi ako što podje po zlu. Uz to, rodilište je i blizu Rebra, gdje se transportiraju sva djeca u teškom stanju, a prilikom transporta svaka sekunda je bitna. Možda sam gledala s najcrnije strane ali nekako mi je tada to bio najlogičniji izbor. Iskustva iz Petrove, počevši od poroda, pa do pristupa osoblja na odjelu nisu najljepša, ali s bebom je na sreću sve bilo u redu.Sada sam opet trudna i nemam nikakvih problema pa razmišljam i o drugim opcijama, a obzirom na do sad pročitana iskustva forumašica vinogradska mi je na prvom mjestu. Divim se hrabrosti vas koje bi rado rodile kod kuće, ja bih se uvijek pitala što ako nešto krene nizbrdo..

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Saru i Svena sam rodila u Varaždinu. Ne znam dal bi opet išla tamo. Čitam, svi ga hvale ali ja i nemam neke riječi pohvale. Imala sam 2 carska. Sara je išla na zadak, rodila sam ju u 34.tjednu, imala sam povišen tlak. Carski mi je radio doktor Pižeta i dok.Dombaj. Na drugom carskom mi je opet bio dok.Pižeta (užas) i dok.Pitner, mislim da se tako zove. Nešto su mi krivo napravili, imala sam unutarnje krvarenje i nakon 3 sata su me išli opet otvarati. Užas. I rekli su mi da ne smijem više zatrudniti. Evo UKRATKO!

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Uzas!
    Nevjerojatno je kako niti jedno rodiliste nije bez mana tj. niti jedan doktor. Uvijek postoji bar jedan kiks, pa sad ti budi pametan kome se dati u ruke ili bolje receno kome povjeriti tako bitnu stvar kao sto je donosenje novog zivota na svijet.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I drugi puta se odlučujem za Merkur!! Ali ovaj put ću izraziti neke svoje želje prije početka poroda!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Karlovac!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •