-
Ma Peterlin kupili smo zbirku koju je preporučila kao i svi u razredu. Kupili smo na Interliberu dodatne dvije zbirke. Dijete doma bez problema riješi na desetine zadataka. Riješava zadatke koji su u zbirci označeni kao teži do teški. Ne znam više iz čega da rješava.
Dijete je razočarano i frustrirano jer kaže da nisu zadaci kakve rade i vježbaju. I očito nije problem samo do nje ako 4 razreda imaju prosjek 2.
Meni se čini da daje zadatke za darovite iz tog područja jer sam evo i pronašla da se posebno školovala za darovite iz tog predmeta i da je autor zbirke za darovite. Na njenu žalost većina učenika je prosječnih. Čini se da joj to ne odgovara. To se vidi i iz poruka koje im na satu šalje.
Evo jučer je rekla da ju nije briga za prosjek koji su ostvarili na ispitu, a da će oni koji su iz ovog ispita donili 1 i 2 ponavljati razred. Omalovažava ih i demotivira.
Prijateljica je početkom godine sjedila u kafiću stol do
nje. Ona je neznajući da je ova majka djeteta koje će biti njen učenik komentirala da su djeca u ovoj školi idioti i debili i da ona ne zna kakve bi im ispite dala.
Nisam do sada hodočastila u školu, ali ovo je previše. Treba dići glas.
Moje dijete koje ulaže trud i ja radim s njom taj predmet i pomažem kod težih zadataka ne vidi sada svrhu uopće truda jer trudila se ili ne rezultat je nikakav.
Idem u školu vidjeti ispite pa ću odlučiti što dalje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma