Idem kod nje na informacije, imam termin. Nisam mislila đonom, nije to ni moj stil. Isto tako znam da će ju imati do kraja OŠ, možda i iz još jednog predmeta, a kakva je situacija možda na žalost i kao razrednicu pa moram biti jako oprezna.
Idem danas sa 3 zbirke iz kojih uči. Jednu koju je preporučila i dvije dodatne koje smo kupili. Sa svim izvježbanim zadacima na papiru, vidjeti kakvi su ispiti pa vidjeti u čemu je problem.
A to pti kažeš za instrukcije u OŠ. Mislim da kod nas iz tog predmeta nema djeteta k8je ne ide na instrukcije. I od par roditečja s kojima se družim čujem informacije da t7m profesorima koji djeci drže instrukcije nije jasno kako ta djeca dobiju tako loše rezultate i kako profesorica postavlja ispite.
Pa kažem i mi smo moju posllai na instrukcije u 10.mj gdje mi je profesorica koja joj je držala instrukcije nakon par sati rekla da ona ne zna što bi više s njom radila. Dođe ispit, rezultat katastrofa. Cijelog razreda.
Onda je moja 3 puta otišla na dopunsku jer kao ide vidjeti za ponavljanje ua ispit.. Kaže mi, mama tamo rade osnovne stvari, meni je to bzvz, to sve znam.
Ja sumnjam, što ne mora biti tako, ali evo idem vidjeti pa ću znati, da su zadaci na ispitima na razini koju ne uče, ne vježbaju na taj način, na razini za darovite i za natjecanja. Na daleko težoj razini nego bi smjeli biti za 7.r OŠ.