Žali mi se frendica da joj neće primiti bebu na uzv kukića u Klaićevoj i traži privatno. Znate li gdje bi se to moglo obaviti? Zahvaljujem.![]()
Žali mi se frendica da joj neće primiti bebu na uzv kukića u Klaićevoj i traži privatno. Znate li gdje bi se to moglo obaviti? Zahvaljujem.![]()
Bilo je govora o tome
Saša Tiefenbach ..Petrinjska
samo potpisujemkate prvotno napisa
![]()
bili smo kod njega i sve je bilo super
Ponuda dana nudi uzv u poliklinici Zahi, da li ste obavljali uzv tamo, iskustva?
http://www.ponudadana.hr/Pregled_i_u...FZHEzAodjRgAnw
tiefenbach, petrinjska
markovac, horvaćanska
preporučam oba - ugodni, znaju s djecom, sve ti lijepo objasne...
em_kay može kontakt na pp?
Kolika je uopće cijena uzv pregleda kukova privatno?
istina živa, ne moš fulat s jednim od njih
mi smo bili nedavno kod markovca, http://www.markovac-ortoped.hr/
cijena, uff, ne znam više, ili 250 ili 300kn ako se dobro sjećam. za kontrolni pregled manje.
ali osim uzv-a napravi i pregled svega živoga, baš temeljito. i super je s bebama![]()
Dr. Markovac je odličan, još jedna preporuka.
ne znam za markovca kojeg hvalite, ali ja preporucam tiefenbacha, odličan
cijena, mislim, 300kn, nisam sigurna
Je li netko nedavno bio kod Tiefenbacha? Zanima me cijena. Kod Markovca je 300 kn pa istražujem opcije.
Jes, jes.Na redu smo kad Mini bude imala ravno 5 mjeseci. Pedica nam je rekla da radije odemo privatno jer je pregled najbolje napraviti između trećeg i četvrtog mjeseca. Ovo u Klaićevoj planiramo kao kontrolni pregled, ako bude potrebno.
Negdje sam pročitala da se u Vinogradskoj brzo dođe na red. Ali, prošla je bar godina od toga, no možda je i dalje aktualno.
Mišekica, možeš i u Čazmi napravit uzv na uputnicu. Mi smo dosli na red za tri tjedna..dolazi dvaput tjedno doktorica iz poliklinike sv.Rok
043/772356
Smokvice, hvala, ali dok platim put do Čazme, mogu dati ovih 300 kn privatniku.![]()
Kod Markovca 300kn, bili nedavno
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
u Vinogradskoj se brzo dođe na red, probaj njih zvati
mi smo čekali svojevremeno (2 pregleda radili) možda tjedan ili dva...
nadam se da je pregled prosao dobro i da Mini Mishekica ima kukice za plesanje.
ponukana iskustvom s mojim paketicem moram reagirat na ovu preporuku pedice. uglavnom, mojoj malenoj jos u Vinogradskoj (hvala Bogu na tome) otkrila pedica da jedan kukic nije ok i dogovorila nam termin u Klaicevoj. tako je moje maleno s 11 dana islo ortopedu, a s 13 dana kad je otpao pupak dobila je gips na dva tjedna. nakon toga pavlikovi remencici + abdukcijske gacice. dijagnoza nerazvijeni kuk, iscasenje kuka. skinuli smo ih prije dva tjedna, nakon puna 4 mjesca nosenja![]()
U Klaicevoj nas je super bedinao dr. Vrdoljak junior, a dr. Tiefenbach evo prije dva tjedna potvrdio da je sad sve ok. u svemu tomu kazu mi da smo imali srece sto je pedica u Vinogradskoj to skuzila i odmah nas narucila u Klaicevu. u protivnom da je sad dobila remencice, pitanje kolko bi i sto uopce mogli ispraviti i vjerojatno bi joj uslijedile operacije kuka.
sve to pisem da naznacim bitnost ranih pregleda kukova. osim zbog zdravlja, bitno je i zbog toga sto je drugacije upregnut bebu od mjesec dana u remencice koja nije skroz svjesna svojih nogu, nego 3mjesecno ili 4mjesecno dijete. iako smo i mi imali krokodilske suze, vristanja, a meni se srce paralo... problem naseg zdravstva jest u tome sto bi se na uzv kukica bebe trebalo naruciti u cca6 mjesecu trudnoce?!
s drugim dijetetom, cim otpadne pupak idemo u prvu "setnju" u autosjedalicu i privatnom ortopedu na pregled.
Mi bili kod Sabola! Prekrasan! Sve lijepo objasni, njezan je! Otvoren je i za ostala pitanja koja nemaju veze s kukovima!
Nismo morali ni na kontrolu jer je okostavanje pocelo vec sa mjesec i pol dana!
400 kn!
Dobijes i racun naravno!
dr. Čalaga
300 kn
po meni malo prebrzinski pregled
možda zato jer je odmah vidio da su kukići savršeni
Nije rekla da idemo s 4 mjeseca, nego tijekom trećeg, DO četvrtog mjeseca života. Odnosno, htjela je reći prije nego dijete navrši 3 mjeseca. Mi smo sad napravili pregled 2,5 mjeseca prije tog zakazanog termina pa mislim da razlika ipak postoji.
Obavili smo pregled. Doktor kaže da je sve super. Ali sve skupa je trajalo 5 minuta pa sam opet malo skeptična.
![]()