Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: predskolski?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno predskolski?

bok svima evo nas nakon duljeg vremena!!
    Zanima me: Djete mi je u vrticu (privatrnom) ova godina mu je predskolska jer je rođen u drugom mjesecu 2003 i po zakonu bi trebao ici u skolu 2009 i to me zanima jeli to obavezno? A jos me zanima taj predskolski dali postoji neki program koji trebaju proc i dali to moze i u privatnom vrticu i di se ide na razgovor sa psihologicom i tako to ...???
    :/ :/ Bas me ta skola ne veseli i nis neznam o tim stvarima

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ima nas jos...Moja djevojcica je isto rođena u drugom mjesecu 2003... Također je školski obveznik..Divna i pametna (naravno :D )..Alo ne pada mi na pamet dat je u skolu iducu jesen, to mi je ... Trazicemo odgodu..

Početno

bok curke,
    mi smo također krenuli u predškolski i mogu vam reći da je zasada sve OK. bili smo u dilemi :? krenuti ili ne, ali smo se odlučili slijedeće godine
    kreuti u školu i evo nas. moj P rođen je početkom prvog mjeseca i
    uz sve moguće savjete, priručnike i iskustva, zaključili smo MM i ja da je
    za malca svakako bolje da ide sa 6,9 nego sa 7,9. smatram da je sada već dovoljno zreo za školu (malo nas još muči ponašanje - naposlušnost), mada je godina pred nama, dosta se toga još može promjeniti, pa tako i ta bolna točka. sve je to stvar vlastitog izbora, ali svatko najbolje poznaje svoje dijete i zna da li je spremno za polazak ili ne.

pusa!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Daleko sam od toga, al niste mi bas jasni.
    Pa imat ce vam djeca 6 godina i 7 mj, nije to bas tako nezrelo za skolu.

Ja sam krenula u skolu sa 7, al sam cijelu godinu od 6 do 7 prakticki proplakala jer je vecina mojih frendova otisla u skolu, jer sam znala citati i pisati, i jer mi je u vrticu bilo dosadno do ibera.
    A i cijeli prvi razred, zapravo - al hvala krasnoj uciteljici koja me nije gnjavila i uvijek mi je dala nesto teze za radit

Nisam za forsiranje, svatko najbolje zna svoje dijete.
    Al mene roditelji nisu dali sa 6 kao "da se naigram dok jos mogu". Bezveze.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Re: predskolski?

Citiraj ostojic prvotno napisa
    A jos me zanima taj predskolski dali postoji neki program koji trebaju proc i dali to moze i u privatnom vrticu i di se ide na razgovor sa psihologicom i tako to ...???
    Ako je dijete u vrtiću, bez obzira na to bio on privatni i državni, ne treba nikakav drugi program, tj. malu školu. Mala škola je za djecu koja nisu uključena u vrtički sustav. U vrtićima je integriran program pripreme za školu koji traje tijekom cijele zadnje godine boravka u vrtiću.
    I privatni vrtići moraju imati stručnu službu, dakle i pedagoga i psihologa koji dolaze po potrebi.
    Sve ostalo vezano uz upis u školu raspitaj se u svom vrtiću. Imaš vremena

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno hvala

Veki hvala!
    Da ta dilema uvjek stoji oko godina.
    Ne da on nije spreman znanjem to jest intelektom ali jako je zaigran i loša mu je koncetracija dok seka koja je samo 4 godine na tom polju odlicna (mozda je to samo i do musko - zenske razlike).
    Ipak tu je jos cijela godina u kojoj se cuda događaju pa cemo vidit.
    Raspitala sam se i za osnovne skole koja ima kakav program, strasno imaju po 3 do 4 turnusa to je grozno! Ko ce to sve uskladit ? Kad sam ja isla od 1 do 4 razreda imali smo samo ujutro a poslje jutarnji i popodnevni turnus i to to. A knjige boze sacuvaj!
    Nastavit cemo ovu temu kroz mjesece da vidimo kako ko napreduje i ko ce postat skolarac a ko ne.
    I da imam jos jednu ljepu vijest a to je da cemo dobit jos jednu bebicu, jako smo svi sretni

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno datum

Samo da pitam jel i vama krivi datum pise kad je post objavljen? :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •