-
Glicerin ili glicerol, tekuči. Gusta tekučina. to je to.
ja sam napravila nekih 30-40 torti s ticinom, razlicite veličine.
Jela su ga djeca, mala velika, odrasli....NIkad nitko nije imao nikakvih problema. Probavnih ili drugih. Meni osobno ticino ima bez veze okus i ja ga takorekuć nikada ne jedem (ustvari mi je uvijek finije ono unutra). probam ga, da vidim jesam li fulala i kakvog je okusa.
Ukoliko te to brine, sve dekoracije mozes maknuti kad rezes tortu.
makar iz mog iskustva, sto se tiče djece, to je najzanimljiviji dio, rasčerećit figurice. Sama torta im nikada nije toliko interesnatna (pa bila napravljena od zlata...)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma