-
vrijeme dolaska u vrtić
kod nas se u vrtić mora doći najkasnije u 9, a koliko znam to je često pravilo. ono što mene muči je to da ja radim jedan tjedan ujutro, a jedan tjedan popode pa tako svoje cure praktički niti ne vidim onaj tjedan kad radim popodne. one su savršeno adaptirane i bilo bi im ok da ih dovedem u bilo koje vrijeme (npr na ručak), ali vrtić je potpuno nefleksibilan.
i sad mu zapravo ne vidim svrhu, on je ipak tu prvenstveno da odgovori na potrebe roditelja i djece, a moja potreba i potreba moje djece sasvim sigurno nije da se ne vidimo jer se u vrtić mora doći u određeno vrijeme. da radim samo ujutro to bi mi bilo prihvatljivo i jasno mi je da bi bio problem organizacije da dolazi ko kad hoće, ali mislim da bi bilo ok da se napravi iznimka u slučajevima kao što je naš
-
Ne vidim razlog zbog kojeg se to ne bi mogla dogovoriti s tetama svoje djece. Situacija je takva i takva... zbog radnog vremena. Mislim da bi trebale imati potpuno razumjevanje i podržavati te da slobodno vrijeme provedeš s djecom. Bolje da su s tobom kad mogu nego u vrtiću. Tako je bar u mom slučaju.
Vjerujem da će ti izići u susret ako im objasniš situaciju.
-
objasnila sam situaciju, ali vrlo su kruti i ne popuštaju. vidjet ću s ravnateljicom, individualni pristup
-
Osoblje foruma
Meni je apsolutno jasno, zašto se moli da djeca dođu do devet, ali mi je jednako toliko nejasno kako može biti problem napraviti iznimku, kad je to u interesu djeteta.
Zeko1, uvjerena sam da ti ne mogu zabraniti da dovodiš dijete kad ti odgovara. Sretno sa pregovorima!
-
[quote="tweety"]Meni je apsolutno jasno, zašto se moli da djeca dođu do devet, ali mi je jednako toliko nejasno kako može biti problem napraviti iznimku, kad je to u interesu djeteta.
s tim se potpuno slažem, u boj u boj 8)
-
Meni bi takva krutost stava od strane vrtića bila neprihvatljiva. Ja imam klizno radno vrijeme i jedan dan ga dovedem u 8.30, drugi u 11.
Ne vidim zašto bi tetama smetalo da ga imaju par sati manje dnevno ako je dobro adaptiran i jedva čeka dolazak u vrtić :?
.Zar je toliko bitno da pojede njihov doručak? :?
-
nama su rekli da je najbolje da ih dovedemo do 9 jer do tada poslužuju doručak, ako dovodimo kasnije nek nahranimo djete doma a i moramo pozvonit jer se vrata zaključavaju od 9-14 i čekat da netko otvori...ugl može se doć i kasnije...
-
U našem vrtiću djeca često idu u druge dijelove grada, na druga igrališta, predstave i izložbe, u šetnje. Možda i iz tog razloga dijete treba biti u vrtiću u određeno dobe. Šta bi se desilo da ti dovedeš dijete u 11 i moraš na posao, a tamo nema nikoga jer su na nekoj priredbi?
Ali sigurno je u interesu tvoga djeteta da bude sa tobom duže ujutro ako radiš popodne.
Pokušaj kod ravnateljice!!!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma