Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: vrijeme dolaska u vrtić

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno vrijeme dolaska u vrtić

kod nas se u vrtić mora doći najkasnije u 9, a koliko znam to je često pravilo. ono što mene muči je to da ja radim jedan tjedan ujutro, a jedan tjedan popode pa tako svoje cure praktički niti ne vidim onaj tjedan kad radim popodne. one su savršeno adaptirane i bilo bi im ok da ih dovedem u bilo koje vrijeme (npr na ručak), ali vrtić je potpuno nefleksibilan.
    i sad mu zapravo ne vidim svrhu, on je ipak tu prvenstveno da odgovori na potrebe roditelja i djece, a moja potreba i potreba moje djece sasvim sigurno nije da se ne vidimo jer se u vrtić mora doći u određeno vrijeme. da radim samo ujutro to bi mi bilo prihvatljivo i jasno mi je da bi bio problem organizacije da dolazi ko kad hoće, ali mislim da bi bilo ok da se napravi iznimka u slučajevima kao što je naš

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne vidim razlog zbog kojeg se to ne bi mogla dogovoriti s tetama svoje djece. Situacija je takva i takva... zbog radnog vremena. Mislim da bi trebale imati potpuno razumjevanje i podržavati te da slobodno vrijeme provedeš s djecom. Bolje da su s tobom kad mogu nego u vrtiću. Tako je bar u mom slučaju.
    Vjerujem da će ti izići u susret ako im objasniš situaciju.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

objasnila sam situaciju, ali vrlo su kruti i ne popuštaju. vidjet ću s ravnateljicom, individualni pristup

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je apsolutno jasno, zašto se moli da djeca dođu do devet, ali mi je jednako toliko nejasno kako može biti problem napraviti iznimku, kad je to u interesu djeteta.
    Zeko1, uvjerena sam da ti ne mogu zabraniti da dovodiš dijete kad ti odgovara. Sretno sa pregovorima!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

[quote="tweety"]Meni je apsolutno jasno, zašto se moli da djeca dođu do devet, ali mi je jednako toliko nejasno kako može biti problem napraviti iznimku, kad je to u interesu djeteta.
    s tim se potpuno slažem, u boj u boj 8)

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni bi takva krutost stava od strane vrtića bila neprihvatljiva. Ja imam klizno radno vrijeme i jedan dan ga dovedem u 8.30, drugi u 11.
    Ne vidim zašto bi tetama smetalo da ga imaju par sati manje dnevno ako je dobro adaptiran i jedva čeka dolazak u vrtić :?
    .Zar je toliko bitno da pojede njihov doručak? :?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nama su rekli da je najbolje da ih dovedemo do 9 jer do tada poslužuju doručak, ako dovodimo kasnije nek nahranimo djete doma a i moramo pozvonit jer se vrata zaključavaju od 9-14 i čekat da netko otvori...ugl može se doć i kasnije...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

U našem vrtiću djeca često idu u druge dijelove grada, na druga igrališta, predstave i izložbe, u šetnje. Možda i iz tog razloga dijete treba biti u vrtiću u određeno dobe. Šta bi se desilo da ti dovedeš dijete u 11 i moraš na posao, a tamo nema nikoga jer su na nekoj priredbi?

Ali sigurno je u interesu tvoga djeteta da bude sa tobom duže ujutro ako radiš popodne.
    Pokušaj kod ravnateljice!!!

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Apsolutno mi je poznata tvoja situacija zeko...Nadam se da nismo u istom vrtiću
    I ja sam se borila sa vjetrenjačama prošle godine.
    Stav teta (krut i ne da ga se promjenit): dijete koje dođe kasno do kasno je spavalo i kad drugi spavaju ono neće

Mislim...Sva moja objašnjenje tipa-L.svaki prokleti dan ustaje najkasnije u 7,doručkuje,umoran je kad i svi drugi i spava u vrtiću-nisu upalila.S tim da se radilo samo o tome da je umjesto do 9,dolazio u 9:30.
    Za pola sata su nam krv pile.Plus činjenica da se radilo o jasličkoj skupini gdje se dolaskom malo kasnije NE prekida nikakva aktivnost kad nikakvih aktivnosti nisu ni imali...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •