Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Doznaka - rodiljni dopust

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Doznaka - rodiljni dopust

20.08. sam na rodiljnom dopustu, onih 45 dana prije poroda.

Sad vidim da mi je na doznaci napisala da sam na dopustu od 20.08.2008.-do 16.02.2009. Jel mi može netko objasniti odkuda joj 16.02.?? I dali je ta doznaka u redu da ju idem odnesti na HZZO? Hvala.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve je ok. Dužina rodiljnog dopusta izregulirati će se samo po sebi rođenjem djeteta i njegovom prijavom na HZZO.

Ne brini i odnesi doznake u firmu.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

doznaka je ok
    napisu krajnji datum tj 45dana + 6mj jer je tako slozeno u programu na kompu pa neki ne izbrisu taj krajnji datum. nemas frke za porodiljni i to nije datum do kojeg ti traje 6mj vec ce se datum korigirati kad rodis prema datumu poroda...
    nadam se da si skontala sto sam htjela reci 8)

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ah, pisemo istovremeno

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala vam... pa vi ste superbrzi i superprecizni... odoh ja na HZZO. Pusa

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja radim još do kraja ovog mjeseca i onda idem na dugo iščekivani porodiljni 45 dana prije termina :D . Zanima me koliko ranije je potrebno nositi doznake u HZZO? Moj ginic trenutno ne radi i nema zamjenu (već dva tjedna ) pa se bojim da ne bih zakasnila. Nadam se da će sljedeći tjedan početi raditi, a ako ne, može li mi potrebne papire napraviti liječnik opće prakse bez papira od ginekologa?

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ako radiš do kraja 9og mjeseca onda trebaš doznake donesti do 5.11., doktorica će ti ih dati krajem 10og mjeseca.

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ništa ne dobijem prije? :? :? Zar nije potrebno neku potvrdu dati i poslodavcu, ne ide to valjda na riječ?

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ništa ne dobijem prije? :? :? Zar nije potrebno neku potvrdu dati i poslodavcu, ne ide to valjda na riječ?

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Odes do svog ginica koji ti daje potvrdu o otvaranju porodiljnog tj. sa kojim datum otvaras porodiljni.
    Potvrdu nosis svom doktoru opce prakse koji ti pise doznaku a ti je nosis na hzzo.
    To napravis ili onaj dan kada otvaras porodiljni ili koji dan prije, ja sam recimo napravila prije i onda samo odradila do kraja a porodiljni mi je krenuo od datuma koji je bio naveden na doznaci.
    Takodjer, sve to se moze napraviti retroaktivno tako da mozes i koji dan kasnije to obaviti.
    hzzo pise rjesenje i primjerak rjesenja salje se u tvoju firmu tako da ti s time vise nemas nista tj. ni ne moras poslodavcu nista nositi

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Marsupilami, najljepše hvala! Sad mi je sve jasno.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Marsupilami, ako si kod privatnog ginica, tko ti izdaje tu potvrdu o početku porodiljnog dopusta, on ili socijalni? Ja rodila pred 2 godine, nije mi ništa trebalo nego trudnička s terminom poroda, pa me ovo sad buni...

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Janko07 prvotno napisa
    Marsupilami, ako si kod privatnog ginica, tko ti izdaje tu potvrdu o početku porodiljnog dopusta, on ili socijalni? Ja rodila pred 2 godine, nije mi ništa trebalo nego trudnička s terminom poroda, pa me ovo sad buni...
    nisam marsupilami, ali znam odgovor
    meni je doznaku za otvaranje porodiljnog dopusta, kao i sve ostale doznake, pisala doktorica opce prakse kod koje sam dolazila sam nalazom/papirom od privatnog ginica na kojem su pisali svi podaci o tijeku trudnoce.
    s tom doznakom sam isla u HZZO.
    nadam se da je od pomoci

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma da, znam za doznake, ali sad mi za doznake za ovaj mjesec doktorica opće prakse traži i nekakvu potvrdu o porodiljnom, ne znam uopće kako to izgleda, prošli put mi nije trebala...

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

za tu porodiljnu nikad cula?!? :?
    naime, porodiljni se, koliko ja znam otvara na temelju proracunatog termina koji je meni pisao odmah na pocetku nalaza : datum zadnje menstruacije i ocekivani termin poroda. 45 dana prije toga je pocetak porodiljnog i amen...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •