Postovanje ,
Sa obzirom na sve negativne price oko posvajanja djeteta is Hrvatske mi Vam se obracamo za pomoc.
Ovaj tjedan smo poslali 120 Zamolbi za procjenu o pododbnosti usvojitelja za posvojenje djeteta od Centra za socijalnu skrb u Hrvatskoj. Prema pricanjima i statistickim procjenama nama se nikada nitko nece javiti u svezi nase molbe jer nemamo poznanstva i pomoci kod pronalazenja djeteta a socijani radnici ne traze djecu vec cekaju da im se netko javi ibaci djete pred nos.
Mi u ovom trenutku ne zelimo gubit nade i nadamo se nas netko barem mozete uputiti u pravom smjeru . Mi ne poznamo nikoga tko nam moze dati savjet ili nas spojiti sa nasim buducim djetetom.
Mi smo u sretnoj i skladnoj bracnoj zajednici vec deset godina. Ja, Ivana Pollock- 34 god.posjedujem dvojno državljanstvo,Hrvatsko i Americko ,a Brad Pollock ( 35 god.) je Americki drzavljanin .

Vecinu godine radimo i zivimo u Americi a u Hrvatskoj boravimo prosjecno 6-8 tjedana godisnje. Materijalno smo dobro osigurani, te imamo dobre i stabilne prihode. Mozemo osigurati izvrsne i zdrave uvjete za odgoj djeteta u nasim domacinstvima u Hrvatskoj i Americi . Prema zakonskim odredbama za posvojenje djeteta mi ispunjavamo sve propisane uvijete te posjedujemo sve potrebne dokumente koje cemo donijeti ovog ljeta sa nama . Uz pomoc priznate i ovlastene Americke agencije za internacionalna posvojenja prikupili smo sve potrebne dokumente i agencija nam je dala pozitivnu ocjenu o podobnosti za posvojenje( “home study”- studija doma).

Prema potrebi mozemo priloziti ovjerene prijevode svih potrebnih dokumenata .

Nakon punih 8 godina bezuspjesnih pokusaja da imamo svoje biolosko dijete odlucili smo se za posvojenje. Sa obzirom da smo u neraskidivim vezama sa Hrvatskom, mi bi zeljeli posvojiti zdravu djevojcicu iz Hrvatske (u dobi od jedne do tri godine).

Osim materijane sigurnosti ,mi zelimo djetetu pruziti svu potrebnu ljubav i njegu, te djetinjstvo u zdravom okruzenju nasih obitelji na obje strane svijeta. Zaljeli bi joj pruziti sve uvjete da postane sretna, pozitivna i zdrava osoba sa osjecajem pripadanja stabilnoj obitelji. Mi oboje dolazimo iz skladnih obitelji sa zdravim medjuljudskim odnosima i u vrlo smo bliskim vezama sa nasim roditeljima i ostatkom obitelji te imamo njihovu veliku podrsku kod ovog pokusaja posvojenja djevojcice iz Hrvatske.

Unapriejd Hvala ,

Ivana i Brad Pollock