Dijete sam razvedenih roditelja i nije mi bilo lako ćitati ovakve teme, no sada kao majka djeteta...ćitam sve.

Sud je mom ocu mene oduzeo, odnosno dao na skrbništvo mami zato što je on bio kriv za rastavu - varao je mamu. Bilo mu je žao mene i pokušao me vratiti sebi nakon što se skućio, isto kupio nekakav kućerak sa ženom s kojom je ostao jedva godinu dana nakon rastave s mojom mamom, no nije bilo šanse. Sud ga je proglasio nepodobnim roditeljem iz tog razloga.

Ne znam kakva je situacija Lina kod tebe. Želiš vratiti djecu, a kažeš da si otišla s ćovjekom svog života - mislim da nema šanse da ti sud dodijeli djecu. Tim više što je djeci oćito dobro kod tate. Alimentacija koju plaćaš, mislim da se može umanjiti ako predoćiš sve troškove koje imaš, jer zaista nema smisla i nije moguće živjeti s 0-om.

No, ono što meni ne ulazi u glavu je: ostaviti djecu radi drugog ćovjeka :shock: jer da ti je muž bio toliko loš, trebala si ga ostaviti i prije negoli si našla drugoga.

Inaće, ja nisam udana, samohrana sam majka svog anđela i ne bih ga dala ni za što na svijetu, jer djeca su SVETINJA...moj klinac razlog je sreće u mom životu svaki dan.

I još nešto: Ako ne možeš plaćati alimentaciju 2000 kn, kako bi dvije kćeri oblaćila i školovala da ih kojim ćudom sud i dodijeli tebi?

Mislim da je tebi apriori smanjenje alimentacije, a ne uzimane djevojćica nazad k sebi...a i za njih bi bilo bolje, da žive u obitelji tate i bake - okruženih ljubavlju.