-
Draga, Lina2008. nažalost moram ti i ja reći da moraš snositi troškove puta sama. moja bivša supruga, osim što je zlo biće, uzima mi 1300 kuna alimentacije, a djetetu kupujem sve kad dođe kod mene - od odjeće, obuće, igrački, slatkiša, školskog pribora, svega. i to sve kvalitetno i na jedne patike ode 300 kuna ali joj traju dugo, a bivša joj kupi u kineskoj po 50 kuna i veliki dio alimentacije troši na sebe ( a uz to i radi).
ja ako želim vidjeti kći moram sam snositi troškove puta (a udaljene su 150 km). ujedno, čak i moja sadašnja supruga sudjeluje u kupovanju odjeće ili nekih sitnica za moju kći iz 1.braka. - svjetla točka je da se moja 1.kći i sadašnja supruga fantastično slažu.
a kći sam primjerice, ljetos vodio na more, gdje je svaki dan puklo par sladoleda, ovoga, onoga, lunaparka, svačeg - ničeg i taj je cijeli mjesec bila kod mene. a fora je u tome da sam ja za taj cijeli mjesec morao platiti alimentaciju bivšoj, mada je kći cijeli mjesec bila kod mene. uz to, znala je da idemo na more, a poslala ju je kod mene bez 1 kune i s malim ruskaskom odjeće. pa zar joj nije mogla dati bar 100,200 kuna za more? to ti je nažalost tako...no dajem ti podršku ako ti to imalo išta znači.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma