Draga, Lina2008. nažalost moram ti i ja reći da moraš snositi troškove puta sama. moja bivša supruga, osim što je zlo biće, uzima mi 1300 kuna alimentacije, a djetetu kupujem sve kad dođe kod mene - od odjeće, obuće, igrački, slatkiša, školskog pribora, svega. i to sve kvalitetno i na jedne patike ode 300 kuna ali joj traju dugo, a bivša joj kupi u kineskoj po 50 kuna i veliki dio alimentacije troši na sebe ( a uz to i radi).
ja ako želim vidjeti kći moram sam snositi troškove puta (a udaljene su 150 km). ujedno, čak i moja sadašnja supruga sudjeluje u kupovanju odjeće ili nekih sitnica za moju kći iz 1.braka. - svjetla točka je da se moja 1.kći i sadašnja supruga fantastično slažu.
a kći sam primjerice, ljetos vodio na more, gdje je svaki dan puklo par sladoleda, ovoga, onoga, lunaparka, svačeg - ničeg i taj je cijeli mjesec bila kod mene. a fora je u tome da sam ja za taj cijeli mjesec morao platiti alimentaciju bivšoj, mada je kći cijeli mjesec bila kod mene. uz to, znala je da idemo na more, a poslala ju je kod mene bez 1 kune i s malim ruskaskom odjeće. pa zar joj nije mogla dati bar 100,200 kuna za more? to ti je nažalost tako...no dajem ti podršku ako ti to imalo išta znači.