Diana zaista, u pravu si, Lina2008 uopće nije došla ovdje pitati kako da vrati djecu, već kako da umanji alimentaciju :? i to tako što je rekla da nema ni za plaćanje karte kojom bi ih dopeljala k sebi doma...
Samo ne znam kako joj možeš skidati kapu zbog prosudbe da će djeci biti bolje kod njenog muža, koji je citiram: sve dao na kocku i izlaske...![]()
Tek nakon što je srela ćovjeka svog života, shvatila je da želi otići i ostaviti sve iza sebe...nije li toga trebala biti svjesna ranije i kuću osigurati sebi i curama ... a ne sebi i ćovjeku? Tim više što je, kako kaže 2 mjeseca nakon rastave spavala s mužem u istoj sobi, u istom krevetu (bljaaak) a s druge strane kupovala kuću - ponavljam ne za sebe i dječicu, već za sebe i novog ćovjeka?! Strašno!
O skrbništvu je počela tek prićati na upit korisniceLina2008 prvotno napisa
i to me najviše ražalostilo...jer oćito toj ženi do djece nije stalo...ostavila ih je kockaru i baki...a sada je problem---gdje?Joe prvotno napisa
To da će na djeci ostati doživotni ožiljak, u potpunosti stoji, znam iz vlastitog iskustva, nažalost.
Draga Lina2008, mali ali dobronamjerni savjet...mani ludjake od sebe, vidiš da opet radiš fuš i ubijaš se poslom - zbog ćega? Zar ti nemaš prava na život i sreću i bez ubijanja poslom i življenja od kapljica? Zar su ti muškarci bitniji od vlastite djećice? Uzmi curice k sebi, pa ne živiš valjda na Velebitu da ne možeš telefon i net dopeljat, danas postoji i onaj jeftiniji od simpe ili vip-a...ako ti je stalo do djece...ako nije - to je već druga prića.
Zar je djeci bilo lijepo slušati kako tata kocka i izlazi, sigurno je i svađa bilo kada brak nije štimal...ma sve je to zapravo jako teško - no ostaviti djecu takvom tipu - dobrovoljno, ne ulazi mi u glavu!

Odgovori s citatom