Citiraj Lina2008 prvotno napisa
Proćitajte malo bolje moje postove..ne cmoljim ja nad alimentacijom ,niti oko troškova ne cmizdrim!Raspitujem se samo kako neke stvari riješiti i dovesti u red!Honorarni posao :Hvala imam!To već svi vide koji znaju zbrajat,da mi od plaće ne ostane ništa!A zbog ćega sam se ja rastala nije ovdje tema!A i ako je da vam kažem:udala sam se za tipa koji je nakon 11god braka donio doma kredit od 20.000 eura i rekao da tu ništa nije moje!Sin jedinac sa dobrostojećim starcima u zaleđu!Pokrpali su mu dugove i sad ga pomažu!A ja bi trebala radit tri smjene i još honorarno ? Što on ne radi honorarno!A kad bi djeca samnom živjela ne oćekujete da bi mu plaćala alimentaciju?Pita netko ćime bi ih uzdržavala?Kad sam ja rekla da djeca idu samnom rekao je:dobit ćeš minimum ,nedam ti ni kune više!A ja sam mu sama rekla dam ti dvije!Nemam više!A možda bi i on bio dužan pomagat meni oko djece?Možda?A to što sam ja njega napustila da bi se ovdje neke super mame naslađivale...slobodno..samo dajte!Pazite da vam se isto ne desi...i pitajte se na koga vam glasi imovina!
Lina, nitko se ne naslađuje niti je itko super mama. Meni samo nije jasna jedna stvar-kako si mogla otići bez djece? Rastava je manje bitna, svaki drugi par se rastaje, uopće nebitno prema čitavoj situaciji. Bitno je da si svoju djecu ostavila tati viđaš ih jednom tjedno. To što on bi/nebi plaćao alimentaciju...ma ne znam. Ja sam tu nitko i nemam te pravo osuđivati niti soliti pamet, ja samo pričam iz srca, kao mama. Meni nikakva alimentacija, niakkvi novci i nikakve priče nebi bile vrijedne vlastite djece. Uvrijedila si se i bilo je za očekivati ali meni je sve ovo što si pisala jednostavno nepojmljivo i zaista ne znam što bi se moralo dogoditi da ostavim djecu i odem.